تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 232 از 402 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام علیکم

موضوعی که مطرح کردم در واقع یک پست مجزا یا یک نقل قول مشخصی مد نظرم نبود. کلیت یک نظر را که از دید خودم گاهی اوقت مشاهده میکردم بیان کردم.... به هر حال اگر شما مطرح نکردید که جای بحثی نیست.... حالا یه وقتی هم یکی آنتی یکسری تعاریف برای یک مخرب خاص برای افزدون به دیتابیس اضافه میکنه که جای بحثی نیست... حتی محصولی که من دارم با اینکه حجم آپدیت روزانه اش حدود 1 یا حداکثر 2 مگابایت هست یه وقت هم میبینیم که یه آپدیت 4 مگی داد.... اینها را مطرح کردم چون همیشه طرفدار کاهش حجم اپدیت و کاهش حجم دیتابیس بودم/هستم/خواهم بود...

و اون برداشتی که از حرف من داشتید و عنوان کردید که دوستان مشکل دارند با این محصول، که البته قبلا هم در یک تاپیک دیگری مطرح کردید همون روز هم من یکم فکرکردم ولی دلیلی ندیدم (دلایل رد این مورد پیش من محفوظه) کسی با این محصول دشمنی داشته باشه......

من که چنین تصوری ندارم، فکر نمیکنم کسی مشکلی داشته باشه با هیچ محصول خاصی.... شما برداشتتون اینجوریه؟

البته اگر دید تبلطغاتی داشته باشیم برای یک محصول این فکر در ما ایجاد میشه..... منم هر وقت رفتم سمت تبلیغات کومودو احساس کردم انگار یه عده باهاش دشمنی دارند.... هر وقت هم یه کاربر عادی کومودو میشدم و اینجا بودم.... هر چی نگاه میکردم دشمنی نمیدیدم!!

در پایان هم بابت توضیحاتی که در مورد کاهش حجم آپدیت محصول خودتون فرمودید تشکر میکنم.
    سلام استاد

ما برای شما همیشه احترام قائلیم

ممنون از پاسختون و قابل دونستن بنده

در مورد دشمنی شاید حرف شما را باید پذیرفت ولی خب اتفاقات دیگری هم دیده میشه که آدم مجموعا در موردش صحبت میکنه

تا به امروز اگر به پست های بنده توجه کنید هر جایی پست نمیزنم اگر بدونم ؛ پست میزنم و اگر خواستم آنتی به کسی معرفی کنم هیچ نگاهی به علاقه شخصی ام نداشتم تا به امروز ؛ فکر کنم حداقل بالای 70 % پیشنهاداتم اصلا امسی داخلش نبوده

من تعصب روی محصول امسی ندارم مدتی ( حدود 1.5 سال ) هست که دارم روش کار میکنم و دوس دارم معرفیش کنم

تا به امروز هم حرفی دروغ و مدافع گونه نزدم و همیشه با نقل قول بود یا صحبت توسعه دهندگان خودش بوده
    ولی بعضی موقع دوستان لطف دارند و علاقه دارند تخریب کنند که من مطمئنا تا وقتی باشم پاسخ گو خواهم بود و اجازه نمیدم برند بیهوده خراب بشه و کاربری بیاد بخونه و بگه آشغاله

2. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز تعداد کارمندانی که غول های امنیتی حساب می کنند از مجموع کل تیم فروش در سراسر جهان هم هست. خب غول های امنیتی چندین دفتر در چندین کشور دارند. این دلیل بر آن نیست که به همین نسبت توسعه دهنده یا آنالیز گر بیشتری هم داشته باشند!

اگر اینطوری بود باگ هایی که در کسپرسکی شناسایی شده سال ها طول نمی کشید حل بشه...

امسی سافت به طور مستقیم 25 کارمند دارد و در هیچ کجای جهان به طور مستقیم دفتر ندارد و تنها نماینده رسمی دارد و تعداد کارمندان نمایندگانش در تعداد کارمندانش جمع نمی شود.

پس شاید اگر کلیت خاص تیم توسعه و تیم آنالیر را در نظر بگیریم تفاوت خاصی در تعداد کارمند امسی سافت با بقیه شرکت ها نباشد. چیزی که اینجا مهم نیست کیفیت کار کارمندان است.

شید با چه محصولی میتونه رقابت کنه؟
    بیاییم 10 عدد ویروس جدید بنویسیم و با هم شید را با هر آنتی ویروسی که برای شما غول است مقایسه کنیم و ببینیم شید چگونه میتونه دفاع کنه.
    شید چیزی جز یه موتور من در آوردی + آپدیت های سرقتی نیست و هیچ لایه دفاعی ندارد.

البته اگر به عنوان جک گفتید قشنگ بود
    اولا حرف شما درسته ولی با این حال هم تیم توسعه و تیم آنالیر نورتون از ام سی سافت خیلی بزرگتر و قوی تره

دوما فقط یک مثال زدم و قصد دیگه ای نداشتم

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امسی سافت حتما 25 تا نخبه داره که تونسته تا اینجا بیاد!
    یک چیزی بگم:نود 32 با آپدیت زیر100 کیلوبات در روز ببینید چه دیتابیسی داره ولی بیت با چند مگ آپدیت دیتابیس اش همچین بهتر نیست.. نود32 در مقابل بیت دیتابیس اش اگه بهتر نباشه بدتر نیست !
    بابا بنده خدا گقت کاسپرسکای آپدیت اش زیاده برم آنتی مایکرو رو نصب کنم شما به جایه این که بیان اینجا بحث کنید و حرث و جوش بخورید جواب اش رو میدادید میرفتید دیگه!
    و فکر نکنم یک آنتی ویروس اینقدر مهم باشه که به غیرت شما بر به خوره!
    خواستید جواب بدید لطفا با ادب!
    Last edited by ali.reihani; 06-08-2013 at 00:34.

5. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم دوره نورتون داره خیلی کم رنگ میشه و مکافی داره هم به جاش میاد و هم داره برمیگرده!
    من در آینده ای نزدیک انشاءالله دو گیگ شارژ ترافیک میکنم میرم هم مکافی و هم ترند میکرو رو مینصبم ببینم چه جوری هستند!
    Last edited by ali.reihani; 06-08-2013 at 00:42.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان الان من روی سیستمم نرتون با فایروال کومودو نصبه
    میگم کسپرو بریزم چطوره؟ ksper intentet sec
    سریال ارجینال داره از این تبلیغاتیا
    یا انتی ویزروس دیگه چی خوبه

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان الان من روی سیستمم نرتون با فایروال کومودو نصبه
    میگم کسپرو بریزم چطوره؟ ksper intentet sec
    سریال ارجینال داره از این تبلیغاتیا
    یا انتی ویزروس دیگه چی خوبه
    نورتون آنتی ویروس اش ضعیف شده!
    بهتر یا کومودو اینترنت سکوریتی نصب کنید یا همون کاسپر اینترنت سکوریتی{اگه فراهم کردن کلید براتون سخت نیست }!
    نود32-اویرا اوه خیلی انتی ویروس وجود داره!
    سریع یکی رو نصب کنید دیگه
    Last edited by ali.reihani; 06-08-2013 at 04:13.

9. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه مشکل کسی لاینس کسپر اینم لاینس معتبر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اخر تایپ
    ممنون

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من کامپیوترم کاسپر اسکای اینترنت سکوریتی داشت ولی سرعتش خیلی خیلی کم شده بود سر همین مجبور شدم پاکش کنم
    الان چه آنتی ویروسی بریزم که سبک باشه و آپدیتش اینا هم خیلی دردسر نداشته باشه ؟
    مثلا نود خیلی آپدیتش دردسر داره و اکثر سایت ایرانی ها رو هم بسته و باید دونه دونه رفت تو تنظیماتش و سایت ها رو باز کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من کامپیوترم کاسپر اسکای اینترنت سکوریتی داشت ولی سرعتش خیلی خیلی کم شده بود سر همین مجبور شدم پاکش کنم
    مثلا نود خیلی آپدیتش دردسر داره و اکثر سایت ایرانی ها رو هم بسته و باید دونه دونه رفت تو تنظیماتش و سایت ها رو باز کرد
    اولن نود یک سایت بهتون آدرس میدن بعد یک بار میرید تویه تنظیماتش.... دومن اگه حالا خیلی سخته میتونید web access protection رو غیر فعال کیند تا دیگه بهتون گیر نده!
    اگه نود رو نمیخواین کومودو هستش..... اویرا هم هستش!
    Last edited by ali.reihani; 07-08-2013 at 03:19.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه خاصی کومودو نصب کنی دو سه روز اول سخته
    چون باید همه برنامه ها رو اعتماد سازی کنی و یک اپدیت پر حجم اول داره که اگه هر روز اپدیت کنی اون پر حجم بودن رو یکبار تحربه خواهی کرد!
    Last edited by vxp; 07-08-2013 at 10:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •