تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 405 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت talabeh3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک فروشنده میگفت ایران رادیاتور بهتر از بوتانه و آب حمام سرد و گرم نمیشه، نظرتون چیه؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمالاً ایشون هر دو دستگاه را دارند . یک روز از ایران رادیاتور استفاده میکنند و یک روز از بوتان. که این نظرو دادن.
    یک فروشنده میگفت ایران رادیاتور بهتر از بوتانه و آب حمام سرد و گرم نمیشه، نظرتون چیه؟

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    تعمیرکار عزیز زنگ زدم نمایندگی و اومدن سه تا جوون باز کردن پکیج رو گفتن بردش خراب شده باید عوض بشه،مشکل این بود که فن دایم کار میکرد و پکیج روشن نمیشد و الارم قرمز میزنه،چندتا سوکت رو باز کردن و در اوردن از جاش و گفت از بردش هست و 220هزارتومان قیمتشه؟موندم بهشون اعتماد کنم واقعو از بردش میتونه باشه یا چیز دیگست
    ممنون میشم راهنماییم کنین

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    تعمیرکار عزیز زنگ زدم نمایندگی و اومدن سه تا جوون باز کردن پکیج رو گفتن بردش خراب شده باید عوض بشه،مشکل این بود که فن دایم کار میکرد و پکیج روشن نمیشد و الارم قرمز میزنه،چندتا سوکت رو باز کردن و در اوردن از جاش و گفت از بردش هست و 220هزارتومان قیمتشه؟موندم بهشون اعتماد کنم واقعو از بردش میتونه باشه یا چیز دیگست
    یه توضیح کامل از مشکلتون و مدلی که استفاده میکنید باید ارائه بدید

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینطوری نیست

مورد از جای دیگری است که آب سرد و گرم میشه

به نظر من محصولات بوتان بهتر از ایران رادیاتور هستند

7. این کاربر از تپل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون ولی چرا نگیرم؟ با توجه به مشخصات فنی پکیج ها که در سایت بوتان هست، تفاوت جدی با بقیه مدل هاش نداره و کار راه اندازه، پکیج هایی که قابلیت های اضافی دارند (که خیلی هاش هم به کار نمیاد) طبیعتا دردسر و خرابی هاشون هم بیشتر میشه
    بطور کل از روی مشخصات و سایت نمیشه خرید کرد

یکی از دلایل اینه که شیر گازش ماژولیشن نداره

یک دلیل دیگه این که مسیر بای پس نداره

مبدلش با سایر مبدلهای مدلهای دیگه بوتان که ایتالیایی است متفاوته

و چند دلیل دیگه که جای بحثش نیست

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    یه توضیح کامل از مشکلتون و مدلی که استفاده میکنید باید ارائه بدید
    ببخشید چون مشکلم رو تو صفحه قبل گفتم فکر کردم در جریانن اساتید،من اپیتما کیس24 دارم،یهویی پکیج دیگه کار نکرد و روشن نمیشد و الارم هم چراغش قرمز ثابت بود،از برق کشیدم ریست کردم ،هوا گیری کردم نشد و همچنان روشن نمیشد و فقط فن کار میکرد که تعمیرکار عزیز گفتن احتمالا از شیر تنظیم هواگیری خرابه،زنگ زدم نمایندگی اومدن گفتن بردش خراب شده،چند تا کاراموز بود و بهم یاد میدادن برا همین کمی محتاطم درست تشخیص دادن یا نه؟ الانم ندارم 220تومان بدم برد عوض کنم،میخواستم بدونم با این مشکلات هیچ راهی نیست بشه برد رو درست کرد یا پکیج رو؟یا تستی که خودم باز کنمانجام بدم ببینم بردشه یا نه،فقط اونها چند سوکت رو کشیدن و باز فن روشن بود زنگ زدن استادشون گفتن و اونم یه چی گفت و رو سوکت یه فیش وصل کردن بازم قطع نشد و بعد بستن رفتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون ميشم بفرماييد براي يه خونه 45 متري تو تهران (منطقه 10) طبقه اول روي پيلوت كه جاي پكيج هم توي تراس هست، چه مدل و برندي رو تو پكيج هاي ايراني پيشنهاد ميكنيد؟
    ميخوام يه چيزي بگيرم كه حالا حالاها اذيت نكنه‌، حالا اندكي خرجش بيشتر شد هم مهم نيس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با توجه به اطلاعات اندك بنده ظاهرا بين پكيج هاي ايراني برند هاي بوتان و ايران رادياتور و ايساتيس جزو بهترين ها بايد باشن‌(اگه اشتباه ميكنم لطفا تصحيح بفرماييد) ممنون ميشم اگه تفاوت و نقاط ضعف و قوت هر برند رو (ترجيحا تو پكيج هاي مدل 24هزار) بفرماييد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عرض سلام و ادب خدمت جناب تعمیرکار عزیز
    اگر خاطرتون باشه تقریبا 6 ماه پیش باهتون مشورت کردم در مورد خرید پکیج و رایاتور که فرولی رو توصیه کردین و من هم امتثال امر کردم و divatech f24 رو تهیه کردم به همراه رایاتور پنلی فرولی
    واقعا تو این چند مدت خیلی راضی بودم و تو زمستون قبض گاز برام تقریبا هر دوره بین 10 تا 20 تومن میومد و واقعا عالی بود
    حالا یه مشکلی که اخیرا برام پیش اومده اینه که به نظرم به دلیل افت فشار آب وقت هایی که مدام از آب گرم می خوایم استفاده کنیم مثلا در حمام گاهی اوقات یه دفعه بدون اینکه شیر دیگه باز بشه آب سرد میشه و باید شیر آب رو تا آخر روی شیر گرم قرار بدیم تا دوباره آب گرم شه و بعد آب رو متعادل کنیم
    چند تا راه به ذهنم رسید یکی اینکه درجه آب مصرفی رو پایین بیارم تا هنگام استفاده از حمام فقط آب گرم رو به تنهایی باز کنیم اما مشکل این بود که دما آب گرم مصرفی از 40 درجه کمتر نمیشه و عملا وقتی هم پکیج شروع به کار می کنه به 50 هم میرسه
    یه راه هم اینکه یه پمپ آب برای ساختمون بخرم که این به نظرم آخربن راهه
    و راه دیگه اینکه اگه شیر گاز پکیج رو کم کنم که شعله کمتر بشه آیا برای پکیج مشکلی بوجود نمیاد؟
    ما طبقه 4 هستیم. به نظرتون اگه پمپ بخرم مشکل به طور دایم رفع میشه؟
    ممنونم ازتون ببخشید متن طولانی شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •