تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 1849 اولاول ... 1321822222282292302312322332342352362422823327321232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب برادر من اگه مخابرات خوبه برو از مخابرات بگیر!!!!
    کی مجبورتون کرده از های وب سرویس بگیرید؟؟؟؟؟!!!!!
    آهان. حالا این شد جواب! لااقل دیگه توجیه الکی نمی کنی! سرویسم تموم شه پینگ درست نشده باشه معلومه دیگه تمدید نمی کنم.

2. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

آهان. حالا این شد جواب! لااقل دیگه توجیه الکی نمی کنی! سرویسم تموم شه پینگ درست نشده باشه معلومه دیگه تمدید نمی کنم.
    من هر چی میگم شما حرف خودتونو می زنید!!
    من بر میگردم میگم مشکل موقتی هست حل میشه،از اون ور 200 نفر علیه من موضع می گیرن که نه حل نمیشه!!!!!
    الان من به نظرتون چی کار کنم؟؟؟
    شما اومدید از های وب سرویس گرفتید بعد هی از مخابرات تعریف می کنید!!!خب کسی جولوتون نگرفته می تونید برید از مخابرات سرویس بگیرید!!
    و در جواب دوستانی که می گن الکی دارم تعریف می کنم با ید بگم اگه شما از ما سرویس بگیرید یا نگیرید هیچ فرقی به حاله من نمیکنه،نه به حقوقم اظافه میشه و نه کم میشه!!
    چند بار گفتم بازم میگم،حرف های من صرفا برای اطلاع رسانی هست نه این که شما رو ترقیب کنم سرویس بخرید

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اندروید جان در مورد شما حواسم هست!!!هنوز نرفتم شرکت!هر وقت رسیدم اولین کاری که می کنم بررسی وضعیت شماس
    اقا طاها وضعیت ما چی میشه؟
    فقط در پخ گفتید :

دوست من براتون چک کردم،مشکل خاصی وجود نداره و هیچ گزارشی مبنی بر ضعیف بودن بودن سرویس تو مرکزتون اعلام نشده
    من چی بفهمم از این؟

مرکز ما تا چقدر پهنای باند ج میده؟
    اصلا دینامیت رو میشکه؟(همکارات همونطور که گفتم بهم گفتن تا 2مگ نمیکشه)

این سرویس 1مگ که میگید 6 مگ بسته میشه در مرکز ما جواب میده؟
    شبانش بالای 4مگ سرعت میده؟

ممنون میشم شفاف سازی کنی خیالمو راحت کنی

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا طاها وضعیت ما چی میشه؟
    فقط در پخ گفتید :

من چی بفهمم از این؟

مرکز ما تا چقدر پهنای باند ج میده؟
    اصلا دینامیت رو میشکه؟(همکارات همونطور که گفتم بهم گفتن تا 2مگ نمیکشه)

این سرویس 1مگ که میگید 6 مگ بسته میشه در مرکز ما جواب میده؟
    شبانش بالای 4مگ سرعت میده؟

ممنون میشم شفاف سازی کنی خیالمو راحت کنی
    عزیز کی بهت گفته ۱ مگ روی ۶ مگ بسته می شه؟! اصلا همچین چیزی نیست. 1 مگ و 2 مگ روی ۴ مگ بسته می شه دینامیت هم که 8 مگه. 6 مگ هر کی گفته چرت گفته. شبانه سرویس 1 مگ هم سرعتش 2 مگه یعنی 200-210

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزیز کی بهت گفته ۱ مگ روی ۶ مگ بسته می شه؟! اصلا همچین چیزی نیست. 1 مگ و 2 مگ روی ۴ مگ بسته می شه دینامیت هم که 8 مگه. 6 مگ هر کی گفته چرت گفته. شبانه سرویس 1 مگ هم سرعتش 2 مگه یعنی 200-210
    اینجا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست 2284 رو ببین

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پس اون 512 که تو تاپیک ما بود چجوری شده بود 440 کیلو؟؟؟

8. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

و در جواب دوستانی که می گن الکی دارم تعریف می کنم با ید بگم اگه شما از ما سرویس بگیرید یا نگیرید هیچ فرقی به حاله من نمیکنه،نه به حقوقم اظافه میشه و نه کم میشه!!
    چند بار گفتم بازم میگم،حرف های من صرفا برای اطلاع رسانی هست نه این که شما رو ترقیب کنم سرویس بخرید
    اطلاع رسانی یکبار ، دوبار
    نه اینکه به زور کل ملت رو وادار به خرید کنی !!!

اون زمانی که ما داشتیم ، پهنای باند کم آورده بودن و هی مشترک جمع میکردن ... از بس شکایت و اعتراض کردیم که مجبور شدن اعتراف کنن پهنای باند کم آوردن و دارن پهنای باند جدید خریداری میکنن...

با تغییر اسم شرکت ، کیفیت هیچ تفاوتی نمیکنه ، حالا دلیل اینکه اسم شرکت چرا چنج شده خدا میدونه!! شایدم بخاطر فریب عوام بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

عزیز شما خیلی داری بد صحبت می کنی،فکر نمی کنم مخاطب حرف ایشون شما بوده باشید که جواب دادید بهش
    اندروید جان اجازه بده پاسختون رو تو جواب خصوصی می دم
    اطلاع رسانی یکبار ، دوبار
    نه اینکه به زور کل ملت رو وادار به خرید کنی !!!

اون زمانی که ما داشتیم ، پهنای باند کم آورده بودن و هی مشترک جمع میکردن ... از بس شکایت و اعتراض کردیم که مجبور شدن اعتراف کنن پهنای باند کم آوردن و دارن پهنای باند جدید خریداری میکنن...

با تغییر اسم شرکت ، کیفیت هیچ تفاوتی نمیکنه ، حالا دلیل اینکه اسم شرکت چرا چنج شده خدا میدونه!! شایدم بخاطر فریب عوام بوده
    میشه بگید تو کدوم پست من ملت رو واردار کردم که از های وب سرویس بگیرن
    بعد از کی تا حالا 2 3 نفر شدن یه ملت؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

همشهری ۱مگ و دو مگ روی 4 مگ بسته می شه. والسلام. دیگه تقی و نقی گفت رو ولش کن! تست کردم که بهت می گم.
    پ.ن: الان رفتم توی تعرفه ها دیدم یه مشکل دیگه هم اضافه شده به مشکلات! نوین نت اصلا و ابدا هزینه رانژه نمی گرفت که این یکی دیگه از نکات مثبتش بود که اونم الان دیدم زده ۹ تومن! تازه بدتر از اون زده هزینه جمع آوری رانژه: 2 تومن!!! شما تا حالا شرکتی دیدین که برای جمع آوری خط هزینه اضافه بگیره؟!! جل الخالق! هر دم از این باغ بری می رسد! یعنی ما بخوایم جمع کنیم سرویس رو باید ۲ تومن هم پول زور بدیم؟!

12. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

همشهری ۱مگ و دو مگ روی 4 مگ بسته می شه. والسلام. دیگه تقی و نقی گفت رو ولش کن! تست کردم که بهت می گم.
    پ.ن: الان رفتم توی تعرفه ها دیدم یه مشکل دیگه هم اضافه شده به مشکلات! نوین نت اصلا و ابدا هزینه رانژه نمی گرفت که این یکی دیگه از نکات مثبتش بود که اونم الان دیدم زده ۹ تومن! تازه بدتر از اون زده هزینه جمع آوری رانژه: 2 تومن!!! شما تا حالا شرکتی دیدین که برای جمع آوری خط هزینه اضافه بگیره؟!! جل الخالق! هر دم از این باغ بری می رسد! یعنی ما بخوایم جمع کنیم سرویس رو باید ۲ تومن هم پول زور بدیم؟!
    کاری کردن که از این شرکت به این راحتی جدا نشی

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •