بنده ی خدا چرا پیام نور رو میکنی گودزیلا!!!
الان خیلی ها تو پیام نور درس میخونن، یعنی واقعا خیلی دانشجو داره و موفق هم هستند
و این غیر قابل انکاره که تحصیل تو دانشگاه پیام نور سخته
بنده ی خدا چرا پیام نور رو میکنی گودزیلا!!!
الان خیلی ها تو پیام نور درس میخونن، یعنی واقعا خیلی دانشجو داره و موفق هم هستند
و این غیر قابل انکاره که تحصیل تو دانشگاه پیام نور سخته
بله جواب سوال شما بود
این همه میکن مجازی پیام نور واسه چیه . پیام نور خیلی راحت دانشجوی مجازی میگیره به خاطر اینکه داوطلب کمهنوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با رتبه 49000 منطقه 2 ریاضی جایی میشه اورد؟ فیزیک....شیمی....مکانیک....شبانه روزانه...
دوستان اینم حواستون باشه این دانشگاه های صنعتی که عمرشون به 10سال هم نمیرسه گولتون نزنه که دانشگاه خیلی خوبیه!!!(تو شهرستان ها)
امکاناتشون کمه و استاداشون کم.خیلی ضعیفن
دقت کنید در انتخابتون
واقعا؟؟؟؟؟
یعنی بعد از 4 سال چه اونی که پیام نوره چه اونی که دانشگاه تهرانه باز برای کارشناسی ارشد میتونن یه جای خوب باز قبول شن؟
یعنی الان اگه من برم پیام نور امکان داره برای کنکور کارشناسی ارشد یه دانشگاه خوب قبول شم روزانه؟![]()
فک میکردم دو رقمی بشم ولی شدم 400 منطقه 1 . یکی که از هم کلاسیهام که همیشه از من تو ازمونای ازمایشی کمتر میشد الان شده 69 ولی من ...
از بعد کنکور کتاب که میبینم حالم بد میشه .
به کامپیوتر علاقه دارم ولی اطرافیان میگن به درد نمیخوره .
بیخیاللللللللللل بابااااااا
رتبه خیلی مهمه؟
جفتتون شریف میارین
حالا مثلا یکم بالا پایین خیلی تاثیر شگرفی تو زندگیت داره؟؟؟
اونور دنیا هم بری نمیپرسن رتبه کنکورت چند بود متوجه ای؟
خب آی تی چطوره ؟
کاری به حرف بقیه نداشته باش
پیام نور 6 نمره کلاسی یا همون مستمر به دانشجوها میده و دانشجو فقط با گرفت 4 نمره واحد خود را پاس میکنه
غیر انتفاعی که حتما درمیای(کلا غیرانتفاعی ها موسساتش مثل همه.حالا انگشت شمارن که خوب باشن).شما سعی کن پیام نور برینوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بابا درمیای شک نکن
من وضعیت رتبم از تو بدتره به زندگی امیدوارم
البته منو زده بومی زنجان
باباااااااااااا طرف رتبه تک رقمی ارشد پارسال یا سال قبلش
لیسانسشو از یه دانشگاه درپیت غیر انتفاعی شمال گرفته بود
ولی الان داره ارشد برق شریف میخونههههههههه
چرا اینقدر پیچیده میکنین قضیه رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)