بچه ها من الان رفتم و ردیف کردم 256رو و درخواست دادم و وارد سیستم کردن.
ولی تغییری در سرعتم نمیبینم
بچه هایی که رفتن ارتقا دادن سرعتشون رو و تجربه دارن میشه بگن به چه صورت هست و چقدر طول میکشه تا اعمال بشه ؟!
بچه ها من الان رفتم و ردیف کردم 256رو و درخواست دادم و وارد سیستم کردن.
ولی تغییری در سرعتم نمیبینم
بچه هایی که رفتن ارتقا دادن سرعتشون رو و تجربه دارن میشه بگن به چه صورت هست و چقدر طول میکشه تا اعمال بشه ؟!
پس بهتره از خدا بپرسی!!!
شوخی کردم
بنظرم با توجه به محال بودن قضیه متنش خیلی مهم نباشه بلکه حواشی نامه خیلی مهم باشه
مثلا در کنار نامه یه دسته تراول باشه یا اینکه دست خط یه شخصیت مهمی
ما که رفتیم مرکز مخابرات برای درخواست سرویس ای دی اس ال و گفتیم میخواهیم از طریق پیش پرداخت در حساب خط تقاضا سرویس ای دی اس ال کنیم که مسئولش گفت الا و بلا باید صاحب خط خودش بیاد ...................
دیگر دوستان پس چگونه 2 روزه براشون وصل شده !!!!!!!!!!
رفیق معلومه باید صاحب خط بیاد
اصلا اگر غیر اون بود که همه میرفتن برای خط دشمن هاشون تقاضای adsl میدادن پدرشون رو در میاوردن
وقتی تقاضا دادی دو روزه وصل میکنن. من یه خط جدید 5 شنبه خریدم. شنبه خط رو کشیدن. دوشنبه اینترنت دار شدم. از اون روزم سیستمم یه سره روشنه. روش اتصالم pppoe هست که خیلی عالیه. سرعت دانلود با تورنت 15 و با IDM 18. مرکز مخابراتم 13 آبانه. خیییییییییییییلی هم راضیم
اگه نامه اش رو زود بزنن چند ساعته باید اعمال بشه
با سلام
برابر اخرین دستور العمل مخابرات در صورت واریز پیش پرداخت از طریق 1818 و ارایه کارت ملی ( استفاده کننده ) و کپی ان به مرکز مربوطه سرویس adsl برقرار میشود
هنوز که خبری نیست ... هنوز همون 128 هستش واسه من ، دقیقا دیروز بودش که رفتم و 256 درخواست دادم و کاراش رو کردم.اما هنوز هیچی به هیچی
منم که نامرو بردم 2 ساعته برام وصلیدن
چند وقته نامه رو تحویل مرکزه مخابراتیتون دادی؟
دیروز نامه رو دادم مرکز مخابراتی
یک ساعت پیش سرعتش افزایش پیدا کرد
دانلودم با idm روی 28-29 هستش . همینقدر باید باشه یا بیشتر ؟ بچه ها واسه شما ها دانلودتون رو چنده با idm و سرعت 256 ؟!
سلام
من فردا میخوام برم درخواست بدم خط به نام بابامه. یعنی حتما باید خود بابام باشه؟هیچ راهی نیست بشه من به جاش برم درخواست بدم.
اونایی که 512 دارند سرعتش رو 64ـه؟ یا پایینتره؟
کسی اینجا از مخابرت غریبی نداره؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)