درست داره من یادم نبود بس که هرروز در مورد 80 تا نوت بوک حرف می زنم.....
درست داره من یادم نبود بس که هرروز در مورد 80 تا نوت بوک حرف می زنم.....
فکر میکنم دیگه الان همه لپ تاپ ها دارای بلوتوث باشن .
چه مدلی نداره ؟؟؟
بچه ها فرق 6080 با 6090 چیه برای نرم افزارهای عمران و طراحی کدوم بهتره؟قیمت هر کدوم چنده؟
بچه ها یه کم در مورد عمر باطریش هم توضیح بدید کسانی که دارنش لطفا
والا منم سر كارم پرينتر hp دارم پدرشو در آوردن اونجا اما خوب كار كرده. نميگم تعمير نداشته چون 2-3 بار تعمير شده اما از بس اونجا ازش كار ميكشن
یه ویروسی امروز لپ تابمو گرفت به اسم conhost هست چطور پاکش کنم end process میزنم ولی بعد چند دقیقه دباره میاد
انتی ویروسم ندارم بدون انتی ویروس میشه یا باس بگیرم
لطفا زود جواب بدین مرسیییییییییییییییییییییی یییییی
دوست عزيز اينجا فروم لپ تاپه اما من حدود 4 ساله از كاسپر استفاده ميكنم و به شدت راضي ام
خيلي از دوستانم كه آنتي ويروسهاي ديگه داشتن وقتي به كاسپر سوئيچ كردن هزاران بار ازم تشكر كردن( حتي خيلياشون 20-30 تومن پول آنتي ويروس داده بودن)
گرچه ميدونم مورد نقد قرار ميگيرم و انتخاب آنتي ويروس بيشتر سليقه اييه اما امتحان كن ضرر نميكني
حتما حتما حتما اول آپديتش كن
دوستان به یه مشکل برخورد کردم !!!
لپ تاپم (6090) با باتری فول ، بدون استفاده روشن مونده بود . وقتی اومدم باهاش کار کنم ، دیدم فنش با سرعت بالا داره کار میکنه و صفحه نمایشش هم خاموش بود ، هر کاری کردم تصویر نیومد ، مجبور شدم با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کنم
دیگه بعد از اون روشن نشد ! فکر کردم باتریش خالی شده ، شارژر رو وصل کردم ، دیدم شارژ نمیکنه !!!!
البته بعد از گذشت یک ربع شروع کرد به شارژ کردن !!
میخواستم ببینم این عادیه یا نه ؟؟؟!!!!
[QUOTE=fariborz@shiraz;6431959]اگه لطف كنين و تمام سوالاتم را جواب بدين ممنون ميشم
سلام
بالاخره گرفتم ....با کمک دوستان یه 6080 گرفتم
انتظار این سرعتو نداشتم واقعا ......
میتونم بگم خیلی عالی تر از اون چیزیه که فکر میکردم
فقط همون مشکلیو که خیلیا دارن منم دارم
چه جوری باید گرافیکو از حالت دینامیک به فیکس تغییر بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)