تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 303 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون.اما براي من تو منوي مخفي بعضي از اين گزينه هايي كه شما نوشتيد رو نداره مثلا تو قسمت tuner گزينه auto نداره و يه چيزي به اسم Custom داره و در قسمت Local set گزينه ed-ina رو نداره و بصورت پيش فرض روي ea_m_asia هستش و همينطور شما گفتيد قسمت Region رو تغيير بديم،متاسفانه من هر چي گشتم اين قسمت رو هم نداره.نميدونم اين مدل سامسونگ مشكل داره يا اينكه من متوجه نشدم چيكار كنم.اگر باز هم ميتونيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم اين كار رو انجام بديد .و در كل از راهنماييهاي شما ممنونم.
    دوست عزیز
    بعضی از این آیتمها مخفی هستند و فقط با کنترول مخصوص و یا کنترول دست ساز که درهمان پست بالا توضیح دادم نمایان می شوند . واگر در این امر وارد نیستید از یک نفر وارد به این کار کمک بگیرید چون اگر آیتم اشتباهی را دست بزنید ممکن است سیستمتان صدمه ویا دچار مشگل شود.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام و تشکر از پاسخ شما ، کانال یابی میکند ولی هیچ کانالی دریافت نمیکند . ضمنا اتصالات و آنتن و هم مشکلی ندارند و دستگاه ساخت مالزی است .
    دوست عزیز
    پس یقین بدانید که تلویزیون شما دیجیتال ندارد دیگر به تلویزیو نتان دست نزنید و از ستاب باکس برای کانالهای دیجیتال استفاده کنید .که آلان در بازار مدلهای جدید با قابلیت ضبط فیلم و تماشای دو کانال هم زمان هم دارد.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    بعضی از این آیتمها مخفی هستند و فقط با کنترول مخصوص و یا کنترول دست ساز که درهمان پست بالا توضیح دادم نمایان می شوند . واگر در این امر وارد نیستید از یک نفر وارد به این کار کمک بگیرید چون اگر آیتم اشتباهی را دست بزنید ممکن است سیستمتان صدمه ویا دچار مشگل شود.
    ممنون آقاي متين پور.من هر قسمتي رو كه تغيير دادم به حالت اولش برگردوندم چون مسيري رو كه رفته بودم قبل از تغيير دادن يادداشت كرده بودم.ميخوام طبق اموزش ساخت كنترل دستي پيش برم چون اينجوري كه ساختش توضيح داده شده كار زياد سختي نيست.باز هم ممنون آقاي متين پور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    من دو ساله که یه LED ua46d5500rr دارم
    خیلی تلاش کردم که دیجیتالشو راه بندازم اما نتونستم با نمایندگی تماس گرفتم گفتش که گارانیش با ما نیست و از جای دیگه خریداری شده
    ساخت مالزی هم هستش یک بارم frimware ورژن 1015.1 رو روش نصب کردم اما بازم تنظیم نشد اگه راهی بهم نشون بدید ممنون میشم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من دو ساله که یه LED ua46d5500rr دارم
    خیلی تلاش کردم که دیجیتالشو راه بندازم اما نتونستم با نمایندگی تماس گرفتم گفتش که گارانیش با ما نیست و از جای دیگه خریداری شده
    ساخت مالزی هم هستش یک بارم frimware ورژن 1015.1 رو روش نصب کردم اما بازم تنظیم نشد اگه راهی بهم نشون بدید ممنون میشم.
    دوست عزیز
    تلویزیون شما قابلیت دیجیتال را ندارد مگر اینکه با مین بردهای این مدل که در ایران موجود است تعویض کنید که این کار برایتان گران تمام می شود پس بهتر از که از دستگاه های رایج در بازار استفاده کنید که با صرفه تر است و با آبدیت هم دیجیتال به آن اضافه نمی شود .
    اینم سایت تلویزیون تان برای دیدن مشخصات و دانلود فریمور تان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    تلویزیون شما قابلیت دیجیتال را ندارد مگر اینکه با مین بردهای این مدل که در ایران موجود است تعویض کنید که این کار برایتان گران تمام می شود پس بهتر از که از دستگاه های رایج در بازار استفاده کنید که با صرفه تر است و با آبدیت هم دیجیتال به آن اضافه نمی شود .
    اینم سایت تلویزیون تان برای دیدن مشخصات و دانلود فریمور تان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی از راهنماییتون خودمم همین فکر رو میکردم اما فروشنده گفت داره و یه منویی از جستو جوی دیجیتال نشونم داد منم برای اطمینان بیشتر گفتم از شما سوال کنم.
    حالا اگه میشه یه مشاورهای هم درباره خرید مبدل دیجیتال بهم بدید مثلا اینکه چه گیرنده ای با کیفیت تره یا اینکه ----- hd بگیرم بهتره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون خودمم همین فکر رو میکردم اما فروشنده گفت داره و یه منویی از جستو جوی دیجیتال نشونم داد منم برای اطمینان بیشتر گفتم از شما سوال کنم.
    حالا اگه میشه یه مشاورهای هم درباره خرید مبدل دیجیتال بهم بدید مثلا اینکه چه گیرنده ای با کیفیت تره یا اینکه ----- hd بگیرم بهتره؟
    دوست عزیز
    ریسور های تلویزیون دیجیتال با کیفیت فوق العاده و دو تیونر با قابلیت ضبط در بازار موجود است و همچنین اگر از ریسیورهای فول اچ دی استفاده کنید آنها هم قابلیت در یافت تمامی کانالهای دیجیتال و هم تلویزیون های استانی را دارد انتخاب با شماست

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

دوستان من یه ال سی دی 46 سامسونگ مدل LA46C550J1R دارم

این دستگاه وردوی LAN داره ولی تو منو هیچ تنظیماتی مربوط به شبکه نداره چیکار میشه کرد ؟؟

با توجه به فایل پی دی اف که از سایت خود سامسونگ گرفتم این گزینه (NETWORK)باید تو مسیر زیر باشه : MENU/SETUP

ولی همون طور که گفتم تو این مسیر گزینه ای به نام NETWORK موجود نیست

مودم رو هم با کابل CAT5E به تی وی متصل کردم ولی باز اتفاق خاصی نیفتاد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من یه ال سی دی 46 سامسونگ مدل LA46C550J1R دارم

این دستگاه وردوی LAN داره ولی تو منو هیچ تنظیماتی مربوط به شبکه نداره چیکار میشه کرد ؟؟

با توجه به فایل پی دی اف که از سایت خود سامسونگ گرفتم این گزینه (NETWORK)باید تو مسیر زیر باشه : MENU/SETUP

ولی همون طور که گفتم تو این مسیر گزینه ای به نام NETWORK موجود نیست

مودم رو هم با کابل CAT5E به تی وی متصل کردم ولی باز اتفاق خاصی نیفتاد
    دوست عزیز
    اگر روی کنترول شما اینترنت tv دارید از مسیر زیر استفاده کنید.

هنگام اجراي Internet@TV براي اولين بار، تنظيمات اوليه به طور اتوماتيك انجام مي شوند. ممكن است به روزآوري چند دقيقه طول بكشد.
    1. دكمه MENU را فشار دهيد. دكمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب كاربرد فشار داده، سپس دكمه ENTERE را فشار دهيد.
    2. دكمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب Internet@TV فشار داده، سپس دكمه ENTERE را فشار دهيد.
    دكمه @ Internet را روي كنترل از راه دور فشار دهيد تا منوي Internet@TV نمايان شود.
    User Agreement‘ .3 ’ نمايان مي شود. براي پذيرفتن موافقت نامه، Agree را انتخاب كنيد.
    Statistics & Analysis‘ .4 ’ نمايان مي شود. براي پذيرفتن موافقت نامه، Agree را انتخاب كنيد.
    برپا سازي Internet@TV
    مي توانيد منوها در مورد ) Single Sign On (SSO ، مديريت سيستم و مشخصات را كنترل و استفاده كنيد.
    دکمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب Setup فشار داده، سپس دكمه ENTERE
    Single Sign On
    مي توانيد از اين منو براي ايجاد و حذف حساب استفاده كنيد.
    با استفاده از Single Sign On ، مي توانيد حساب خود را كه شامل اطلاعات حساب سايت محتويات مي شود كنترل كنيد.
    به لاگين اضافي نياز نداريد.
    حساب فقط براي internet@TV است.
    Create Account
    مي توانيد حساب را ايجاد كرده و با سايت خدماتي مورد نظر پيوند برقرار كنيد.
    مي توانيد تا حداكثر 10 حساب را ايجاد كنيد.
    تعداد حروف حساب بايستي به 10 محدود شود.
    اگر سرويسي وجود ندارد كه نياز به لاگين داشته باشد، نمي توانيد حساب را ايجاد كنيد.
    Account Management
    Service Site● ● : مي توانيد اطلاعات لاگين سايت خدماتي را ثبت كنيد )از قبيل .)YouTube
    Change Password● ● : كلمه عبور حساب را تغيير دهيد.
    Delete● ● : حساب را حذف كنيد.
    ا گر كلمه عبور حساب را فراموش كرديد، دكمه هاي كنترل از راه دور را به ترتيب زير فشار دهيد كه Internet@TV را دوباره تنظيم مي كند:

POWER )خاموش( ← POWER ← 8 ← 4 ← 9 ← MUTE )روشن(.
    اگر از اين عملكرد استفاده كنيد، همه حساب ها حذف خواهند شد.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی رو کنترل من اون دکمه internet نیست

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •