یعنی الان قضیه کرک حله؟ و میشه وارد بازی شد؟ و بازی کرد؟
یعنی الان قضیه کرک حله؟ و میشه وارد بازی شد؟ و بازی کرد؟
زیر زمین پاساژ رو میگی؟ که یه مغازه بزرگ تهشه؟ بیشتر بازی هاش هم کپی هست!
من همیشه بازی هامو ازون میگیرم
بازم دمت گرم که گفتی![]()
نه اشتباه نکن همین مغازه بزرگه که میگی رفتم ولی گفت نداریم این مغازه ایی که من میگم یک مغازه کوچیک هستش و همون اطراف مغازه بزرگه هست![]()
من تصمیم گرفتم بازی رو بزارم دانلود بشه تا خودم کرک ها تست کنم دیگه به حرف هیچ کس اعتمادی نیست 1000 کرک مزخرف برای بازی هست .
همگی با هم
امیدوارم بازی فردا بیاد توی ولی عصر من که ظهر می رم ی سر خبرشو همینجا بهتون می دم
Last edited by starn; 04-12-2008 at 01:51.
کاربرای Gamespot ثانیه به ثانیه دارن امتیاز خودشون به gta IV رو کمتر می کنن الان حدود 450 نفر در نظرسنجی شرکت کردن و امتیاز متوسط چیزی بیشتر از 8.8 نیستش این در حالیه که دیروز امتیاز 9.6 هم ثبت شده بود!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا کسی نگرفت بلا خره اینو ؟
مشکلات به وجود آمده در عنوان IV GTA نسخه PC و راه حل آنها اعلام شد:
Rockstar اعلام داشت 3 مشکل در عنوان GTA نسخه PC به شرح زیر وجود دارد که راه حل هر یک به صورا انحصاری در اختیار سایت pcgameshardware قرار گرفته و تشریح شده است:
مشکل اصلی crashe کردن و freeze شدن تصویر در بازی هست که با نصب آخرین آپدیت ویندوز مورد استفاده حل میشود برای ویندوز XP سرویس پک 3 و برای ویندوز ویستا سرویس پک یک حتما نصب و تمام برنامه های در حال اجرا بسته شود.
-------------------
مشکل بازی با کارت های گرافیک NVIDIA 7900 که در اکثر مواقع با تصاویر شطرنجی یا درهم به نمایش گذاشته و اجرا میشود که راه حل آن آپدیت درایو کارت گرافیک به نسخه 180.70 برای نسخه 32 بیت ویندوز XP و نسخه 180.60 برای 64 بیت میباشد از سوی دیگر برای ویندوز ویستا 32 و 64 بیت درایو باید به نسخه 180.60 ارتقا یابد که از سایت NVIDIA بخش سری 7 قابل دانلود میباشد.
------------------
نمایش خطا Fatal Error MMA10 که در لحظه ذخیره بازی در گاهی اوقات به نمایش گذاشته میشود و برای حل آن باید .net Framework 3.5 را حتما نصب کنید البته قبل از نصب نسخه 3.5 باید نسخه 1.1 را روی سیستم داشته و آپدیت کنید این محصول در سایت ماکروسافت قابل دانلود میباشد و یا در موقع آغاز استارت بازی از بخش ورود به Rockstar Social Club خارج شوید و از ورود به آن صرف نظر و این مورد را skip کنید در همین حال اگر به اینترنت متصل هستید شما ملزم و مجبور به اتصال برای Game For Windows Live یا همان GFWL می شوید اگر شما جلو این ارتباط را بگیرید مشکل ذخیره سازی حل میشود.
نقل از بازی سنتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)