تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 510 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

مبین هوش مصنوعی رو چطور دیدی...؟
    و اگر ابلیوین رو بازی کردی نسبت به اون چطور بود .؟
    چطوری داداش حامد ؟خوبی؟
    اتفاقا می خواستم توی نقد هم بنویسم که هوش مصنوعی بازی اصلا خوب طراحی نشده بود. فضابازی ، مخصوصا شهر ها خیلی بهتر از این می تونست باشه ، به جای 9 Hold 3 تا می کردن خیلی بهتر بود... این فضا خیلی روی رفتار NPC ها تاثیر گذاشت که باعث می شد روی دید باشن ... باید یکم توی فضا بیشتر محو می شدن...
    اگه بخوایم ساختار هوش مصنوعی این بازی رو بشکافیم می بینیم که از لحاظ برنامه نویسی خیلی سخت میشه نوشتش ، چون مثلا دشمن از ماهی داشت تا اژدها... برای همین باید برای هر کدوم جداگونه برنامه می نوشتن ، مثلا اژدها چون شعله پرتاب می کنه نباید طرف بپره سمت مثل خر ، مثلا باید بره پشت کاوری چیزی... ولی چیز که شاهد بودیم این بود که وقتی دشمنی میومد همه Follower ها می پریدن سرش ( اگه نزدیک زن بود ) ...
    کلا انیمیشن ها هم خیلی روی خروجی هوش مصنوعی داشت... انیمیشن هاش خیلی خشک بود.
    ولی اصلا خوشم نیومد. مثلا یکی از راه های بازی مخفی کاری بود... ولی خب مخفی کاریش تنها دو عامل نقش مهم داشت ، سرعت راه رفتن ، نور... حتی اگه تو نور هم راه می رفتی و با مینیمم سرعت حرکت می کردی نمی فهمیدن... اصلا اینش جالب نبود... یا نکته های دیگه ای داشت. مثلا می دوییدی پشت طرف میرفتی حالت Sneak و جیبشو میزدی!!!! نباید طرف بفهمه؟ بی مزه بود خیلی...
    که این مشکلات بیشترش به بی حوصلگی سازندگان بازی بر می گرده... واقعا این قسمت یکم سنبلی بود... از راه های مختلفی می تونستن گسترشش بدن که بعدا می گم...
    ابلیویون هم هوش مصنوعیش خیلی بد بود... صددرصد نسبت به اون پیشرفت کرده ، ولی خیلی بیشتر جا داشت...

2. 6 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

kill باید بکشه. جالب ترین کد اینه روی هرکی میخوای کلیک کن بزن : setrace dragon یا dog ....... همون میشه. من خودمو dova کردم کلی حالیدم ولی نه میپره و نه اتیش میزنه.
    این ست ریس رو یادم باشه تست کنم
    میگم واسه زنده کرد مگه نباید کد resurrect رو زد؟ شادومر مرده نمیتونم زندش کنم این کد احیا طرز کارش چطوریه؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این ست ریس رو یادم باشه تست کنم
    میگم واسه زنده کرد مگه نباید کد resurrect رو زد؟ شادومر مرده نمیتونم زندش کنم این کد احیا طرز کارش چطوریه؟
    بستگی داره .یک سری از اکتور ها بمیرن زنده نمیشن مثلا اگر اولفریک رو بکشی دیگه زنده نمیشه. منم شادومرم مرده ایدیشو بده زندش کنم. البته یک اسب دیگه دارم الان توی یک کوست گرفتم.

شما روی اسب کلیک کن و کد رو بزن بیشتر مواقع میمیره ولی اگر خیلی دیگه بد مرده باشه یا جایی باشه که محیطش بد باشه نمیشه زندش کرد. به مثال من با اسبم اشتباهی از رو کوه افتادم اول کنار اب اون که مرد افتاد تو اب من خواستم زندش کنم نمیشد هی غیب میشد و دوباره ظاهر میشد به صورت مرده.

الان در ویکی بازی خوندم ۲۰ روز بعد مرگ در محل مرگ دوباره زنده میشه. ایدیش اینه 0009CCD8 . در ضمن بهتره برای زنده کردن از این کد استفاده کنی resurrect 1 . با کد قبلی اگر فالورت میمرد بعد زندش میکردی هرچی اسلحه بهش دادی از دست میرفت با کد جدید با همون لوازم زنده میشه.

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

این شادومر یک باگ خودش ایجاد میکنه که اگر به دراگون حمله کنه روح دراگون قابل جذب نیست. همون بهتر که در به در شد

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بستگی داره .یک سری از اکتور ها بمیرن زنده نمیشن مثلا اگر اولفریک رو بکشی دیگه زنده نمیشه. منم شادومرم مرده ایدیشو بده زندش کنم. البته یک اسب دیگه دارم الان توی یک کوست گرفتم.

شما روی اسب کلیک کن و کد رو بزن بیشتر مواقع میمیره ولی اگر خیلی دیگه بد مرده باشه یا جایی باشه که محیطش بد باشه نمیشه زندش کرد. به مثال من با اسبم اشتباهی از رو کوه افتادم اول کنار اب اون که مرد افتاد تو اب من خواستم زندش کنم نمیشد هی غیب میشد و دوباره ظاهر میشد به صورت مرده.

الان در ویکی بازی خوندم ۲۰ روز بعد مرگ در محل مرگ دوباره زنده میشه. ایدیش اینه 0009CCD8 . در ضمن بهتره برای زنده کردن از این کد استفاده کنی resurrect 1 . با کد قبلی اگر فالورت میمرد بعد زندش میکردی هرچی اسلحه بهش دادی از دست میرفت با کد جدید با همون لوازم زنده میشه.

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

این شادومر یک باگ خودش ایجاد میکنه که اگر به دراگون حمله کنه روح دراگون قابل جذب نیست. همون بهتر که در به در شد
    شادومر اسبی خوبی بود داشت واسه جبران مافات قلعه فتح میکرد واسم تو بندش نزدیک 60 تا تیر بود وقتی مرده بود!!! اون کد ها رو هم نفهمیدم... الان باید برم تو کنسول چی بزنم؟ رو کجاش کلیک کنم؟ اسبه رو دقیقا نمیدونم 20 روز شده یا نه ولی تو کوه جنگل افتاده نزدیکه اب ولی توش نیست... رسورکت 1 چیه؟ ای دی لازمه بزنم حتما...؟

خو یه بار درست ج بدی اینقدر سوال نمیکنم!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شادومر اسبی خوبی بود داشت واسه جبران مافات قلعه فتح میکرد واسم تو بندش نزدیک 60 تا تیر بود وقتی مرده بود!!! اون کد ها رو هم نفهمیدم... الان باید برم تو کنسول چی بزنم؟ رو کجاش کلیک کنم؟ اسبه رو دقیقا نمیدونم 20 روز شده یا نه ولی تو کوه جنگل افتاده نزدیکه اب ولی توش نیست... رسورکت 1 چیه؟ ای دی لازمه بزنم حتما...؟

خو یه بار درست ج بدی اینقدر سوال نمیکنم!
    برو تو کنسول کلیلک کن روی اسب اگر ایدی که بهت میده همخوان با ایدی که من بهت دادم کد resurrect 1 رو بزن. این کد بهتر از کد resurrect هست.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چطوری داداش حامد ؟خوبی؟
    اتفاقا می خواستم توی نقد هم بنویسم که هوش مصنوعی بازی اصلا خوب طراحی نشده بود. فضابازی ، مخصوصا شهر ها خیلی بهتر از این می تونست باشه ، به جای 9 Hold 3 تا می کردن خیلی بهتر بود... این فضا خیلی روی رفتار NPC ها تاثیر گذاشت که باعث می شد روی دید باشن ... باید یکم توی فضا بیشتر محو می شدن...
    اگه بخوایم ساختار هوش مصنوعی این بازی رو بشکافیم می بینیم که از لحاظ برنامه نویسی خیلی سخت میشه نوشتش ، چون مثلا دشمن از ماهی داشت تا اژدها... برای همین باید برای هر کدوم جداگونه برنامه می نوشتن ، مثلا اژدها چون شعله پرتاب می کنه نباید طرف بپره سمت مثل خر ، مثلا باید بره پشت کاوری چیزی... ولی چیز که شاهد بودیم این بود که وقتی دشمنی میومد همه Follower ها می پریدن سرش ( اگه نزدیک زن بود ) ...
    ولی اصلا خوشم نیومد. مثلا یکی از راه های بازی مخفی کاری بود... ولی خب مخفی کاریش تنها دو عامل نقش مهم داشت ، سرعت راه رفتن ، نور... حتی اگه تو نور هم راه می رفتی و با مینیمم سرعت حرکت می کردی نمی فهمیدن... اصلا اینش جالب نبود... یا نکته های دیگه ای داشت. مثلا می دوییدی پشت طرف میرفتی حالت Sneak و جیبشو میزدی!!!! نباید طرف بفهمه؟ بی مزه بود خیلی...
    که این مشکلات بیشترش به بی حوصلگی سازندگان بازی بر می گرده... واقعا این قسمت یکم سنبلی بود... از راه های مختلفی می تونستن گسترشش بدن که بعدا می گم...
    ابلیویون هم هوش مصنوعیش خیلی بد بود... صددرصد نسبت به اون پیشرفت کرده ، ولی خیلی بیشتر جا داشت...
    اینا رو اگه من میگفتم 1000 تا انگ و برچسب بهم می زدن !
    این یارو که همراهمه بهش میگم وایسا یه جا من برم به صورت مخفی بکشم و بیام ، میرم یه تیر میزنم ، بر میگردم ، اولا که اگه اون دشمنه یکم معطل کنه بعدش میگه "این فقط خیال من بود" و بی خیال گشتن میشه و بر میگرده ، ثانیا اگه یکم بهت نزدیک بشه این همراهت میره که بزنش ، باید قسمش بدی که نره .
    بعدشم که توی راه باریک این همراهت قشنگ میشه دردسر ، کنار نمیره که رد بشی .
    کلا هوش مصنوعی خیلی ضعیف تر از اونیه که باید باشه .
    از این گذشته ، بازی یک باگ بازاریه که نگو . یادم نمیاد حتی توی Fallout من این همه باگ دیده باشم .
    اینا که این همه وقت صرف ساختن بازی کردن کاشکی یه زمان معقولی رو هم واسه تست بازی میذاشتن که حداقل مشکلاتش کمتر بشه .
    جالبه که از نظر تمام سایتها هم گوتی شده !!!

8. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hidden-knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

این گوتی یعنی چی؟

10. این کاربر از hidden-knight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

از این گذشته ، بازی یک باگ بازاریه که نگو . یادم نمیاد حتی توی Fallout من این همه باگ دیده باشم .

اینکه هوش مصنوعی بازی یک مقدار روش کم کار شده شکی درش نیست و منم موافقم
    ولی در مورد باگ ، الان اکثر بازی ها باگ دارند و کمتر بازی پیدا میشه که هیچ باگی نداشته باشه
    پس نمیشه به خاطر باگ های بازی بگیم که بازی خوب نیست و نباید گوتی میشد
    شما این همه المان های بی نظیر بازی مثل گرافیک ، صداگذاری ، گیم پلی و .... رو نمی بینی و میگی بازی پر از باگ بود

اینا که این همه وقت صرف ساختن بازی کردن کاشکی یه زمان معقولی رو هم واسه تست بازی میذاشتن که حداقل مشکلاتش کمتر بشه .

با این هم موافقم ولی فکر کنم حوصله نداشتن 300 ساعت بازی کنند تا مشکلات بازی بریزه بیرون
    5 - 6 نفر مثل ماها اگه تو تیمشون میداشتن که بازی رو تست کنند ، اینجوری نمیشد

Game Of The Year

بهترین بازی سال
    Last edited by virus2009; 22-12-2011 at 14:03.

12. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

درسته بازی باگ داره ولی خوبی هاش به بدی هاش میچربن و به نظرم کاملا حقشه که گوتی بشه!شاید در حد ابلیویوون در زمان خودش نباشه ولی به میشه گفت بهترین بازی که امسال اومده(از نظر من و درکل) .بین بازی های RPG که امسال اومدن هم نه تنها از نظر من بلکه از نظر خیلیای دیگه بهترین RPG هستش 100 درصد.در بین RPG های امسال براش رقیبی نبود!

فقط به نظرم 11/12/11 میدادنش بهتر بود یه ذره هوش مصنوعیو تقویت میکردن اگرچه برای من وضعش در اون حد خراب نیست و نمیتونم بگم خیلی بده ولی خوب میتونست خیلی بهتر باشه.

ولی بازم میگم گوتی بودنش حقش بود و کم بازی به گرد پاش حتی رسید!(میشه گفت دو رقیب اصلی داشت به نظرم:بتمن و UC3!)

14. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

چطوری داداش حامد ؟خوبی؟
    مرسی مبین جان...

اقا همه حرفات صحیح هستن ولی درست تو اون جمله اخری موافق نیستم
    هوش مصنوعی ابلیوین بهتر بود خیلی بهتر بود.....الان هم بزاریم این دو رو کنار هم با این همه پیشرفت اسکاریم هوش هایی رو میبینیم که تو ابلیوین بودن و واقعا متحیر کننده بود
    شاید بگیم عالی بود ولی خیلی بد بود رو دیگه من منکر میشم

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •