تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 403 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما با رام Ginger DX هر 2روز یه بار شارژ میکنی؟

Brother In Arm 2 رو بازی کردم
    فقط توی جاهای شلوغ یه خورده کم میاره و کند میشه
    رامم الان floyo 20 هست.نمیدونم شما اینترنت میرید با گوشی یا نه. ولی من که نمیرم مصرف باتریش برام خوبه. 2 ماه اول 1 روز بیشتر شارژ نگه نمیداشت. ولی الان تا 2 روز نگه میداره و نسبت به کارایی که باهاش انجام میدم مصرفش خوبه.(یه جورایی لمش دستمه)
    Brother In Arm 2 رو هم دارم ولی مال من همه جاش کند اجرا میشه. مثل اینکه مال هرکس یه جوره. مثلا مال من بازی gt racing moto academy کلا با لگ اجرا میکنه مگه اینکه رو 825 اوور باشه در حالیکه چند نفر از دوستان گفتند روون اجرا میکنن.

داره خودمونی میشه he200619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان من میخام بدونم برنامه هایی که در حال اجرا هستن و با نگه داشتن دکمه منو (همون دکمه وسطی) میاد چجوری میشه این برنامه ها رو بست من هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید آخه این برنامه ها که بسته نمیشن خیلی از باتری رو مصرف میکنه گوشیم زود به زود شارژ خالی میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

توی ورژن5 که با فارسی مشکلی نداشت
    منوی فارسی هم داره

به نظر من که مصرف باطریش بالاست
    از نظر آور خوبه
    البته آور کردن بیشتر به سخت افزار گوشیتون ربط داره
    یه گوشی میبینی تا 800 راحت آور میشه، یه گوشی دیگه میبینی تا 710 به سختی آور میشه
    از نظر ظاهر هم چون از LauncherPro استفاده میکنه شبیه فلویو هست
    گوشی شما تا چند اور میشه (پایدار) ؟
    منظورم از ظاهر موارد دیگه ای بود که به لانچر مربوط نمیشه , مثل اسلاید آنلوکر , علامت آنتن و باطری و بک گراند صفحه ستینگ و..

---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------

سلام دوستان من میخام بدونم برنامه هایی که در حال اجرا هستن و با نگه داشتن دکمه منو (همون دکمه وسطی) میاد چجوری میشه این برنامه ها رو بست من هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید آخه این برنامه ها که بسته نمیشن خیلی از باتری رو مصرف میکنه گوشیم زود به زود شارژ خالی میکنه
    شما یه تسک منیجر نصب کنی کارت راه میفته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از maxp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با نگه داشتن دکمه منو آخرین برنامه های اجرا شده را نشان میدهد و به این معنی نیست که حتما در حال اجرا باشند
    یه راه ساده برای بستن برنامه ها - به آدرس زیر بروید:
    Setting/Applications/Manage applications/Running
    اینجابرنامه های درحال اجرارانشان میدهد
    حالا هرکدام رامیخواهید، لمس کنید و Force close را بزنید تا ازحافظه خارج شود

6. 2 کاربر از mt_nik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

مصرف رام GDX6 نصبت به فلویو حدود 30 درصدی بیشتره!
    دیشب با رام GDX6 مقدار مصرف باطریم 2% بود!

برای کاهش مصرف باطری :
    - برنامه های سیستمی که لازم ندارید با تیتانیوم فریز کنید مثل Mail و برنامه های گوگلی
    - جستجوی شبکه رو محدود به شبکه 2g کنید.
    - تسک کیلر و خاموش کردن gps و wifi هم فراموش نشه!
    //
    برای مشاهده یک تصویر جالب در GDX روی اندروید ورژن چند بار لمس کنید!

8. 2 کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hill-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رامم الان floyo 20 هست.نمیدونم شما اینترنت میرید با گوشی یا نه. ولی من که نمیرم مصرف باتریش برام خوبه. 2 ماه اول 1 روز بیشتر شارژ نگه نمیداشت. ولی الان تا 2 روز نگه میداره و نسبت به کارایی که باهاش انجام میدم مصرفش خوبه.(یه جورایی لمش دستمه)
    Brother In Arm 2 رو هم دارم ولی مال من همه جاش کند اجرا میشه. مثل اینکه مال هرکس یه جوره. مثلا مال من بازی gt racing moto academy کلا با لگ اجرا میکنه مگه اینکه رو 825 اوور باشه در حالیکه چند نفر از دوستان گفتند روون اجرا میکنن.
    من منظورم رام GingerDX هست که باید 2بار در روز بزنمش به شارژ
    ولی با سری فلویو یک روز در میان شارژش میکنم

گوشی شما تا چند اور میشه (پایدار) ؟
    منظورم از ظاهر موارد دیگه ای بود که به لانچر مربوط نمیشه , مثل اسلاید آنلوکر , علامت آنتن و باطری و بک گراند صفحه ستینگ و..
    تا 748 میتونم آور کنم
    اسلاید آنلوکر دقیقا همون اسلاید آنلوکر رام فلویو هست
    ولی علامت آنتن و باطری تغییر پیدا کرده و چون از Theme Chooser استفاده میکنه میتونید به سلیقه خودتون هم تغییرشون بدید

مصرف رام GDX6 نصبت به فلویو حدود 30 درصدی بیشتره!
    دیشب با رام GDX6 مقدار مصرف باطریم 2% بود!

برای کاهش مصرف باطری :
    - برنامه های سیستمی که لازم ندارید با تیتانیوم فریز کنید مثل Mail و برنامه های گوگلی
    - جستجوی شبکه رو محدود به شبکه 2g کنید.
    - تسک کیلر و خاموش کردن gps و wifi هم فراموش نشه!
    //
    برای مشاهده یک تصویر جالب در GDX روی اندروید ورژن چند بار لمس کنید!
    همه ی این کارا رو کردم
    ولی مصرف باطری بازم...
    اگه Mod version رو هم چندبار لمس کنید یه عکسه دیگه نشون میده

10. 6 کاربر از hill-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PARVIZ-XP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان هرمزگان-بندرعباس

پيش فرض

یه برنامه به اسم BlueSoleil هست که این کار رو میکنه ولی فکر کنم ورژن جدیدش گوشی های آندرویدی رو ساپورت میکنه(ورژن 8) توی ورژن 6 اش بازم ببینی شاید شد.
    سلام دستت درنکنه میگم راه نیست که بشه با بر نامه خود گوشی pc sony ericsson به نت کانکت شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

[/COLOR]
    من منظورم رام GingerDX هست که باید 2بار در روز بزنمش به شارژ
    ولی با سری فلویو یک روز در میان شارژش میکنم

تا 748 میتونم آور کنم
    اسلاید آنلوکر دقیقا همون اسلاید آنلوکر رام فلویو هست
    ولی علامت آنتن و باطری تغییر پیدا کرده و چون از Theme Chooser استفاده میکنه میتونید به سلیقه خودتون هم تغییرشون بدید

همه ی این کارا رو کردم
    ولی مصرف باطری بازم...
    اگه Mod version رو هم چندبار لمس کنید یه عکسه دیگه نشون میده
    بهترین رام از نظر پایداری باطری (به نظر من) در تمام رام هایی که نصب کردم FroyoBread.v022 است
    با این رام 2روز باطریم کار میکنه با توجه به استفاده از بیشترین امکانات گوشی (تماس-پیامک-اینترنت-موزیک) خوب کار میکنه
    راستی منوهای فارسی تو GDX6 چجوریه و مشکلی با نگارش فارسی نداره
    در ضمن اون تصویر چی هست؟ آیا ارزش داره بخاطرش راممو عوض کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با نگه داشتن دکمه منو آخرین برنامه های اجرا شده را نشان میدهد و به این معنی نیست که حتما در حال اجرا باشند
    یه راه ساده برای بستن برنامه ها - به آدرس زیر بروید:
    Setting/Applications/Manage applications/Running
    اینجابرنامه های درحال اجرارانشان میدهد
    حالا هرکدام رامیخواهید، لمس کنید و Force close را بزنید تا ازحافظه خارج شود

ممنونم از راهنمایی اما اگه اینجوریه چرا مصرف باتری من خود به خود زیاده یعنی هیچ کاری نمیکنم اما نگاه میکنم باطری در حال کم شدنه

یه سوال دیگه من این سخنگو برنامه رو نصب میکنم میگه واسه دیتای برنامه باید از اینترنت دانلود کنه و اینترنت شما وصل نیست اما من کانکشن درست کردم و اینترنتن تو مرورگر وصله چرا کار نمیده؟

درضمن گوشی من دبلیو 8 هست و کارایی کاملا مثل ایکس 8 هست آندورید پایه هم 2.1 بود دوستان من با ایکس 8 کار نکردم اگه کسی میخاد بدونه تغییراتی در دبلیو 8 هست بگه براش چک کنم(جواب سوالاتم یادتون نره

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام عزیزان یه موردی هست میخام عزیزانم لطف کنن ترجمه کنن ببینم چیه چرا که مژده برای خودتون هم هست روش نصب آندورید 3 روی ایکس 8 و دبلیو 8 هست من خودم خوندم میدونم چی میگه اما با برنامه ها که کار نکردم نمیدونم چجوریه لطفه ترجمه کنید کامل و بگید چجوریه کار با این برنامه هایی که گفته ---در پایین متن رو میزارم

1. Install the ROM Manager on your Sony Ericsson W8 or X8. Get it from Android Marketplace Location, then install the clockwork mod recovery.

2. Connect your Sony Ericsson W8 to your PC employing the USB information cable. Copy the “hc_NS_test-8.1.zip” file you downloaded to the SD memory card.

3. Restart your device in the recovery mode using ROM Manager. As soon as in Recovery Mode, go to ROM Manager and select backup / restore to back-up your information.

4. From the Recovery Menu do a total data erase (including Delvik Cache). When completed, go back to Recovery Principal Menu and choose Flash ROM from SD Card. Navigate the location you copied the ” [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ” file and follow the directions for installing Android 3.0 HoneyComb on your Sony Ericsson W8. As soon as the installation is over, just reboot your Sony Ericsson W8 device and here you go, you’ve just upgraded it to the new Android 3.0 HoneyComb
    منتظرم دوستان عجله کنید به نفعمونه

15. این کاربر از he200619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •