دوست عزیز
اولا باید بگم طبیعی هست
دوما برای جوش باید یا دکتر پوست برید و یا از افتر شیو استفاده کنید
سوما بعد از افتر شیو ( 5 دقیقه که گذشت ) حتما برید حموم و با یه شامپو صورتتون رو بشورید
در ضمن شما چند وقت یه بار اصلاح می کنید ؟
دوست عزیز
اولا باید بگم طبیعی هست
دوما برای جوش باید یا دکتر پوست برید و یا از افتر شیو استفاده کنید
سوما بعد از افتر شیو ( 5 دقیقه که گذشت ) حتما برید حموم و با یه شامپو صورتتون رو بشورید
در ضمن شما چند وقت یه بار اصلاح می کنید ؟
سلام دوستان...
میخوام ماشین ریش تراش بگیرم. تا 1.5 هم هزینه میکنم. فقط زیر چانه و گردنم به ماشین خیلی حساسه، به طوریکه آخرین بار، چند سال پیش، بعد از چندین روز سوزش و جوش و قرمزی که فکر میکردم بر طرف میشه، نه تنها نشد، بلکه ریشِ زیر چانه و گردنم زیر پوست رشد میکرد و از پوست خارج نمیشد!! اصلاً یه وضعی... آیا ریش تراشی برای من پیدا میشه؟
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم.
[QUOTE=Kalenox;8441479]سلام دوستان...
میخوام ماشین ریش تراش بگیرم. تا 1.5 هم هزینه میکنم. فقط زیر چانه و گردنم به ماشین خیلی حساسه، به طوریکه آخرین بار، چند سال پیش، بعد از چندین روز سوزش و جوش و قرمزی که فکر میکردم بر طرف میشه، نه تنها نشد، بلکه ریشِ زیر چانه و گردنم زیر پوست رشد میکرد و از پوست خارج نمیشد!! اصلاً یه وضعی... آیا ریش تراشی برای من پیدا میشه؟
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم.
[/Q
پاناسونیک مدل lv-95 که پایه شستشو هم داره .
بدون پایه شستشو هم مدل lv-65
هر کدام رو گرفتی خیالت راحت باشه، با پاناسونیک از جوش و قرمزی و حساسیت پوست خبری نیست .
دوستان یه ریش تراش Braun مدل Series 5 داشتم...اما برای اصلاح کامل (به اصطلاح 6 تیغ) راضیم نمی کنه اصلا.
یعنی این مدل:
کسی با این تجربه داشته یا نظری در موردش دارین؟ اصلا این مدل برای چنین کاری ساخته شده؟
بهترین مدلی که تو بازار هست برای اصلاح در حد تیغ و اصلاح کامل و سفید کردن کامل چیه؟
اصلا چنین چیزی تو بازار هست که فول بزنه و مثل تیغ سفید کنه کامل و از ته بزنه؟
پس دوستان بهترین مدلشو لطفا بهم بگین که بهترین حالت از ته زدن و سفید کردن کامل رو داشته باشه... .
قیمت هم تا 1 تومن مهم نیست..از بس اعصابم با این براونه به هم ریخته...سه ساله گرفتمش ولی همش دارم با تیغ می زنم.
ممنون.
Last edited by Aryan007; 05-11-2014 at 02:46.
افتر شیو استفاده میکنم ولی بازم جوش میزنه گردنم
هر وقت اصلاح میکنم اگه با تیغ یا ریش تراش بزنم که کاملا سفید کنه بعد از چند روز گردنم جوش میزنه و بشدت احساس خارش میکنه(البته با موزر بزنم این مشکلو ندارم) نمیدونم مشکل منه یا همه این مشکلو دارن.
من چند ماه پیش بعد خیلی تحقیق کردن چون میخواستم خیلی از ته بزنه بین مدل پاناسونیک st-25 و braun 790 مونده
بودم اخر بخاطر قیمت پاناسونیک رو گرفتم اگه صفحه قبل رو ببینی راجبش توضیح دادم در حال حاضر من کاملا باهاش
صورتم 6 تیغ میکنم. ولی خیلی خیلی تعریف 790 رو شنیدم نه حتی در ایران بلکه اگه وقت بزاری توی سایتای خارجی
خیلیها تعریف کردن ازش یجورایی تو کل خانواده براون سره! البته من نداشتم ولی اگه تحقیق کنی میبینی چقدر ازش
خوب گفتن قیمتشم انگار حدوده 700 هست. کلا سری 7 براون خوب در اومد.
دوستان گرامی سلام. لطف کنید در صورت آگاهی، راهنماییم کنید...
طبق تحقیقی که انجام دادم؛ برای خرید بهترین ریش تراش برای پوستهای فوق حساس!! بهترینهای موجود:
پاناسونیک: LV 65-95 و فیلیپس: RQ1280-1285 هستند. از نظر تکنولوژی و امکانات بهترینهای بازار هستند، قیمتی هم تفاوتی ندارن. ولی واقعاً نمیدونم کدوم رو بگیرم؟! پوست زیر چانه و گردنم بینهایت حساسه! (به طوریکه آخرین بار، چند سال پیش، بعد از چندین روز سوزش و جوش و قرمزی که فکر میکردم بر طرف میشه، نه تنها نشد، بلکه ریشِ زیر چانه و گردنم زیر پوست رشد میکرد و از پوست خارج نمیشد!! اصلاً یه وضعی...! ) خواهش میکنم، دوستانی که آگاهی دارن یا تجربه دارن یا از اطرافیانشون از این دو ماشین استفاده کردن، راهنماییم کنند. در فرومهای دیگه دیدم تقریباً همه تعصبی نظر دادن؛ یعنی هرکسی هر دستگاهی رو که دوست داره یا استفاده میکنه تعریف میکنه و اون یکی رو میکوبه! ولی دیدم خوشبختانه اینجا، بیشتر نظرها بیطرفانه و صادقانه است. خواهش میکنم کارشناسانه راهنماییم کنیید! که آخرشم یک و خردهای پول ندم... بعد دوباره با تیغ اصلاح کنم...!!!
بازم پیشاپیش ممنونم از کمکتون.
![]()
Last edited by Kalenox; 06-11-2014 at 05:58.
[QUOTE=SUPER 2000;8442388]ممنونم از راهنماییت. بله طبق تحقیقی که کردم، در پاناسونیکها LV65-95 از همه بهترند، از طرفی هم میگن فیلیپس سری Senso Touch مدلهای RQ1280-1285 بهتره ... و از قیمت هم آنچنان تفاوتی ندارن... ولی واقعاً نمیدونم کدوم رو بگیرم. آخرشم یک و خردهای پول بدم بعد دوباره با تیغ اصلاح کنم...!!!
![]()
سلام.
نه، اصلا! الارغم ظاهر این قضیه، این دو مورد ارتباطی به هم ندارند. حتماً باید در امکاناتش ذکر شده باشه. اگر گفته با کف نمیشه، یعنی نمیشه!! قابل شستشو بودنش گولتون نزنه، که کار میده دستتون!
Last edited by Kalenox; 06-11-2014 at 06:10.
یعنی شما از st-25 پاناسونیک استفاده می کنید دیگه چیزی به نام ریش و ته ریش و نقطه سیاهنمی مونه؟ پوست شفاف مطلق؟
دوستان بهتر این مدل st-25 پاناسونیک چیزی برای 6 تیغ کردن و سفیدی کامل هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)