تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 507 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

حداقل یه بار هم که شده برو جایی که دوران کودکیت بازی میکردی و به اصطلاح پاتوقت بود..
    کلی خاطرات زنده میشن!

امروز با دوستم رفتیم جایی که سال 69 با بچه ها بازی میکردیم
    اصلا از این رو به اون رو شده بود!
    یادمه 2 تانک همیشه اونجا بودن میرفتیم پیش اونا بازی میکردیم...
    و خونه هایی که اونجا بودن الان همه تغییر کردن!!

برید، خیلی رو روحیه تون تاثیر میذاره...

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اینی که میخوام بگم تجربه نیست اما لازمه که همه بدونن

هیچ موجود زنده ای رو اذیت نکنید حتی اگه اون موجود پشه باشه! همه حیون ها و موجودات زنده حق زندگی دارن و واسه مثال شکار یه پرنده و کشتن یه پرنده بعید میدونم دسته کمی از کشتن یه انسان داشته باشه
    خیلی از حوادثی که پیش میاد به خاطر همین گناه هاست. طرف داره با ماشین میره و تو چند ثانیه یهو تصادف میکنه و با سر میره تو شیشه و نابینا میشه یا به بدترین وضعیت می میره و نمیدونه دلیلش چی بوده قافل از اینکه دلیلش تو دل اون پرنده ای بوده که زخمی روی آسفالت داغ خیابون داشته نفس های آخرش رو میکشیده

خیلی از این حوادث به خاطر گناهه

البته نه اینکه هرکس حادثه واسش پیش اومد بگیم حتما گناهکار بوده و ... اما خوب خیلی حوادث های بد واسه همینجور گناهاست

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان اگر تو مسائل اجتماعی مشکلی وجود داره و شما به عینه تجربش نکردید فضا رو سیاه و تیره و تار نکنید

دیروز تو یکی از سایتهای مشاوره ای بودم.بنده خدایی درباره اشتغال همسر(زن)سئوال کرده بود.چند نفر در جواب ایشون گفتند که هر نظری که کار میکنه با همکارای مردش رابطه برقرار میکنه!!!

اون آقایی که سئوال کرده بود نگرانی شدیدی گرفته بود و حتی میگفت با شنیدن این حرفها به زنم شک کردم و از فردا میخوام برم به شکل نا محسوس محل کارش رو تجسس کنم

این خیلی بده با حرفهای اینچنینی فضا رو کثیف کنیم.واقعا اینطور نیست که دوستان جوابگو گفته بودن

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه توی زندگیتون نقطه‌ضعفی دارین که بقیه به خاطرش مسخره‌تون می‌کنن، خودتون هم شروع کنین مسخره کردن و دست انداختن خودتون...

جلوی هر کس این کار رو کنین دیگه مسخره‌تون نمی‌کنه... چون دیگه لطفشو از دست داده!!!

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هیچ وقت سرمایتون رو به کسی ندید تا کار کنه و سودی به شما بده چون کسی دلش بحال سرمایه شما نمی سوزه!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    قابلِ توجه دوستانی که شاغل هستند یا در آینده جذبِ بازار کار میشند و با ارباب رجوع و بیمارانِ مختلف سر و کار دارند :

هرگز جلویِ ارباب رجوع و مشتری و بیمار , با همکارتون بر سر نحوه ی انجام کار بحث نکنید وگرنه میگن : ای وای اینا کار بلد نیستند و با هم جرشون شده که چکار کنند چکار نکنند .
    جر و بحث جلویِ ارباب رجوع و بیمار و مشتری به اعتبار شما و اطمینانِ بیمار و مشتری و ارباب رجوع به شما و همکارانتون و کارتون خیلی لطمه میزنه .

اگر موقع کار مشکلی با همکارتون یا کارمندتون یا مدیرتون دارید , اگر میشه بعداً که تنها هستید مطرحش کنین یا بگین فلانی یه دقیقه بیا لطفاً و برید جائی که تنها باشید و موضوع رو حلش کنید و اگر فرصتی نبود و نمیشه صبر کرد یا محل کار رو ترک کرد , سعی کنید نظرتون رو به صورت پیشنهاد به همکارتون بگید و به هیچ وجه در گوشی صحبت نکنید تا شخصی که حضور داره احساس شک و بی اطمینانی و نگرانی نکنه .

================================

با استفاده از همین روش هم میشه همکارانتون رو بشناسید که تا چه حد با شما خوب یا بد هستند .
    اونی که جلوی دیگران هی اشتباهاتتون رو بلند بلند بیان میکنه هدفی داره از این کار و اون اینه که نشون بده از شما بهتره و یا داره مقدماتِ برکنار شدنِ شما فراهم بشه . یعنی میخواد زیر آبتوم رو بزنه.

به جایِ دلخور شدن از او , سعی کنین کارتون رو درست کنین اشتباهاتتون رو دیگه تکرار نکنید . چه بسا بخاطرش خیلی سریع در کارتون استاد بشین . (عدو شود سببِ خیر گر خدا خواهد).

در ضمن , کسی که هی اشتاباهاتِ دیگران رو علنی میکنه , باید خودش کارش بی عیب و نقص باشه و نقطه ضعفی نداشته باشه وگرنه همه بهش میگن تو خودت فلان عیب و فلان عیب رو داری اونوقت از ما ایراد میگیری؟؟!!

==============================

وقتی کسی توی کار اشتباه میکنه یا باصطلاح گند میزنه , سعی نکنین اشتباهش رو بپوشونین و مخفی کنین وگرنه خودتون هم باهاش صدمه میبینین .
    مثال:
    قبل از اومدن دستگاههایِ اثر انگشت برای حضور و غیاب , با کرتِ ساعت کار ثبت میکردیم ساعتهای ورود و خروج و تاخیر رو .

یه کارمندی داشتیم دیر میومد و با موبایل زنگ میزد به یکی از همکاراش تا کارتش رو بزنه .

بالاخره هم با دوربین های شرکت لو رفتند و هر دو اخطار شدید اللحن به اخراج گرفتند و یک روز کسر حقوق بخاطر فریب دادن مدیریتِ شرکت باضافه ی کسر مدتِ تاخیرها از حقوق .

اگر کسی ازتون خواست تو فورمالیته کردنِ این جور گندکاریها بهش کمک کنید یه "نه" بگین و خودتون رو از صد تا بلا خلاص کنید .

خودتون قصاوت کنین کدومش بد تره:

یک کارمندِ بی نظم , به نا حق ازتون ناراحت بشه بهتره یا ناراحت شدنِ به حقِ مدیریتِ شرکت؟
    پس خودتون و اعتبارتون و شغلتون رو بخاطرش به خطر نندازین .

اگر دوست دارین مثل یک "دوستِ عاقل" به این جور آدمها کمک کنین بهش بگین :
    اگر بار اوله که مشکلی نیست و معذرت خواهی کن و اشتباهت رو درست کن . اگر هم که کار همیشگیش هست بهش بگین فلانی کارت رو بیار رو نظم تا مشکلی برات پیش نیاد و از حرفِ حق هم ناراحت نشو چون بی نظمیت به خودت لطمه میزنه حالا میخوای من هم قاطی کنی تا به من هم لطمه بزنه؟؟؟؟!!!! پس برو کارت رو درست کن .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-10-2012 at 18:32. دليل: سطربندی

7. 13 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

همـــیِِـــشه مواظب باشید روتون به روی برادر و خواهر باز نشه!

اگه باز بشه دیگه کاریش نمیشه کرد:|

9. 10 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

شوخی و مسخره بازی جلوی دوستای نیمه صمیمی، یا افراد محل تحصیل و کار رو حتما در حد کنترل شده ای نگه دارید. اگه زیادی مایه‌ی خنده‌ی جمعی بشید به عنوان یک مضحکه بهتون نگاه میکنن و به دنبالش، دست کم میگیرنتون و شخصیتتون به طرز بدی نزول پیدا میکنه.

یه حالتی میشه که دیگه به حرفهاتون توجه نمیکنن و ارزشی برای حرفهاتون قائل نمیشن.

حتی اگه شوخ طبع هستید و حس طنزتون هم زیادی گل میکنه، باز حواستون به این مورد باشه که خودم خیلی ازش لطمه خوردم.

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شوخی و مسخره بازی جلوی دوستای نیمه صمیمی، یا افراد محل تحصیل و کار رو حتما در حد کنترل شده ای نگه دارید. اگه زیادی مایه‌ی خنده‌ی جمعی بشید به عنوان یک مضحکه بهتون نگاه میکنن و به دنبالش، دست کم میگیرنتون و شخصیتتون به طرز بدی نزول پیدا میکنه.

یه حالتی میشه که دیگه به حرفهاتون توجه نمیکنن و ارزشی برای حرفهاتون قائل نمیشن.

حتی اگه شوخ طبع هستید و حس طنزتون هم زیادی گل میکنه، باز حواستون به این مورد باشه که خودم خیلی ازش لطمه خوردم.
    کاملا درک می‌کنم حرفتون رو... چون واقعا بهش رسیده‌ام...

شدیدا حسرت روزهایی رو می‌خورم که سعی می‌کردم باعث شادی اطرافیانم بشم و لبخند به لب‌هاشون بیارم...

الان به خنده‌دارترین چیزهایی که من می‌گم نمی‌خندن و به چیزهایی می‌خندن که اگه برای من تعریف کنی، من اگه خوشحال باشم لبخند از لب‌هام می‌ره!!!

اگه جدی‌تون نگیرن شما باید آویزون دوست‌هاتون بشین...

جالبه بدونین هیچ‌کدوم از دوست‌های من هیچوقت به من زنگ نمی‌زنن یا اس‌ام‌اس... همه‌ی تماس‌ها یه طرفه و از جانب من بوده...

اگه می‌خواین کار به اینجاها بکشه خودتون می‌دونین... ولی می‌بینین که یه روز کسی بهتون محل نمی‌ذاره که کارش شدیدا لنگتونه!!!

12. 13 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

یه چیزی که تو nfs یاد گرفتیم :
    اگه دشمنات از تو آینه جلو معلوم نیستن زیاد خوشحال نباش
    چون یا کنارتن یا خیلی وقته ازت جلو زدن

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •