کد 13 مشکین شهر نیروی انتظامی
من جوابتون رو دادم ولی یکی از مدیران محترم پاکش کرد..
جاش سخته.....چون قبلا سربازای دیپلم و زیردیپلم میگرفته برای همینم زیاد بلد نیستن با تحصیلکرده ها برخورد کنن تقریبا مثل زیردیپلمه باهاتون برخورد خواهند کرد
کد 13 مشکین شهر نیروی انتظامی
من جوابتون رو دادم ولی یکی از مدیران محترم پاکش کرد..
جاش سخته.....چون قبلا سربازای دیپلم و زیردیپلم میگرفته برای همینم زیاد بلد نیستن با تحصیلکرده ها برخورد کنن تقریبا مثل زیردیپلمه باهاتون برخورد خواهند کرد
بیا اینم شانس ما...
دوست عزیز mehdi vsgh میدونی احتمالآ بعد آموزشی ممکنه کجاها بیوفتیم؟
من نمیدونم چرا چپ راست دهنم سرویس میشه!!!
ساکن تهرانی؟
ببین اصلا معلوم نیست.... تقسیمات شما از طرف ناجا اعلام میشه اونم روزای اخر معلوم میشه کجا افتادی....به هیچ شایعه ای توجه نکن
(تنها جمله راستی که به ما تو اون زمان اموزشی میگفتن همین بوده)
نکته دیگه اینکه مهم نیست کدوم شهر محل یگانت باشه مهم فرماندت هست....ممکنه یگان خدمتی بغل خونتون باشه ولی فرماندتون طوری باهات رفتار کنه که هر ثانیه خدمتت 100 سال طول بکشه
برعکس ممکنه صدها کیلومتر با خونتون و شهرتون فاصله باشه ولی فرماندتون طوری باشه که اصلا نفهمی چطوری خدمت کردی چشم ببنیدی و باز کنی 17 ماه خدمت(لیسانسه ها) میگذره و.....
مرخصی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امارشو دقیقتر میگی
01 همون نیروی زمینی ارتش تو تهرانه که سمت افسریه و پیروزی هست!
پادگان بسیار عالی و منظم و با امکانات مناسب هست! سوالی داشتی بپرس اگه بدونم جواب میدم!
سلام
چند سوال اساسي و مهم مهم مهم
من ميخوام معافيت كفالت بگيرم.
مداركم تكميل هست منتها شنيدم كه بايد براي معافيت كفالت بايد تو بانك سپه حساب باز كني. من هنوز مدارك مرحله 1 رو به پليس +10 نبردم . سوالم اينه كه براي معافيت لازم هست حتمآ حساب باز كنم؟ يا نه؟ لطفآ يه جواب مفصل و دقيق بهم بديد و همچنين سريع.
يه سوال ديگه
دو تا برگه از نظام وظيفه گرفتم كه بردم ثبت احوال تا مشخص بشه پدر و مادرم واقعآ از هم جدا شدند و ريز اطلاعاتشون رو ثبت احوال نوشت . سوالم اينه حالا اين برگه رو بايد ببرم كجا و چيكارش كنم.
و سوال ديگه اينكه معافيت كسي كه كفالت مادرش رو ميگيره بايد اموزشي هم بره يا خير
ممنون ميشم جواب بديد
مرسي
Last edited by bolka; 28-05-2011 at 19:34.
دقیقا بهترین جای ارتش برای آموزشی همون 01 هستش.
واقعا به سرباز احترام میزارن و وضعیت آسایشگاهها به غیر از 2 یا 3 تا از یگانها خیلی عالیه.
روز برگ بودنش(هفته دوم به بعد آموزشی از ساعت 5 بعد از ظهر تا 5 صبح در اختیار خودتون هستین اگه نگهبان نباشین هر روز میشه برین خونه و پنجشنبه ها هم از ساعت 12 تا شنبه صبح ساعت 5 ) ولی 02 و 06 قضیه کمی فرق میکنه.
فقط تو تیر کمی گرما اذیت میکنه که با داشتن بوفه خوب و تمیز 01 اون رو هم از یاد میبرین.
هر کی افتاده 01 بره حال کنه.
راستی 01 فقط لیسانس و فوق لیسانس و دکترا پذیرش میکنه ولی 06 و 02 فوق دیپلم هم پذیرش داره.
محیط موجود تو 01 قابل مقایسه با 06 و 02 نیست.حتی روز برگ بودن تو 01 باعث میشه که 8 هفته آموزشی زیاد بهت سخت نگذره.
Last edited by ninja3000sh; 28-05-2011 at 19:30.
سلام
بله حساب سپه الزامیهباز کردن حساب هم 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه
جواب استعلام رو باید ببرید همون حوزه ی نظام وظیفه تا براتون پرونده تشکیل بدن
معافیت کفالت آموزشی ندارد
موفق باشی![]()
با سلام
من لیسانس دارم و تاریخ اعزامم افتاده 1 تیر (ماه آینده)
به نظرتون چیکار کنم بهتره؟
برم یا درخواست تمدید کنم؟
احتمال 99 درصد ارشد قبول می شم.
دوستان سلام
من مهر واکسن های چندگانه رو زدم . بعد اعزامم از اسفند افتاده 1 تیر . باید دوباره واکسن هارو تجدید کنم ؟
دوباره باید دفترچه بگیرم یا همون برگه واکسن قبلی رو ببرم تجدید کنن ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)