نه من از مخابرات نت نمیگیرم . تو IDM هم با اخرین سرعت دان میکنم
نه من از مخابرات نت نمیگیرم . تو IDM هم با اخرین سرعت دان میکنم
منم که گفتم با دانلود منیجر خوبه چون تو idm با 8 کانکشن دانلود میکنی ولی لانچر یجوریه که تک کانکشن دانلود میکنه بعد بیشتر isp ها این مشکلو ندارن یعنی تک کانکشن هم max سرعت میدن ولی مخابرات چند روزه ایجوری شده شبا درسته فقط isp شما هم اینجوریه همون شب بزار حله
peer and peer بردارید ببنید درست میشه اون بالا چرخ دنده setting
کلا موقع که دانلود شروع میشه قطع کنید حجم دانلود میاد بالا در حالت بدون peer and peer تقریبا کمتر
الان من دارم با این سیمکارت رایتل یه مقدار مونده میگیرم سرعت فیکس 30![]()
یا خدا چه آپدیت سنگینی riot تلافی این یه ماهو کرد....
کسی اینجا از مخابرات داره که راضی باشه واسه بازی؟من دو سه هفته دیگه نوبتم میشه بهم مخابرات میدن 512 (مرکز شهید سعاتمند هستم متاسفانه) مبین نت و رایتل چه جوری هستن واسه بازی؟کسی استفاده کرده؟
مدتی مخابرات مشکل داره بعضی مواقع روز ... ولی بلاخره اینجوری نمیمونه... هفته بعد خودم مخابرات میام
رایتل وموبین نت هر دو تو ساعت خاصی خوبن ولی در کل اختلالات بالاتر از ADSL
شما که سمت سردار جنگل اونجا که این همه شرکت وایرلس هست چرا اونا نمیگیری خدا وکلیی پینگ وایرلس محشر ....
زنگ بزنگ بزن و بگو سرویس با پیگ خوب میخوام تضمینی میانم برای اماکان سنجی و.....
من مخابرات اصفهان دارمکسی اینجا از مخابرات داره که راضی باشه واسه بازی؟من دو سه هفته دیگه نوبتم میشه بهم مخابرات میدن 512 (مرکز شهید سعاتمند هستم متاسفانه) مبین نت و رایتل چه جوری هستن واسه بازی؟کسی استفاده کرده؟
خیلی خوبه
البته فعلا خوبه(چون هر نتی گرفتم یه مدت خوبه یه مدت بده)
والا من مخابرات 256 دارم
فقط از ساعت سه بامداد تا 9 صبح خوبه!!
مخابرات ، تهران ، مینی سیتی
بقیه اوقات پینگم بین 220 تا 320 هست. (اکثرا 260 270 هست)
شب ها 117 اینا هم شده، پینگ سبز هم میشه، ولی چه میشه کرد! گندش بزنن!
هی همه بهم میگن از کجا وصل شدی؟ از ماه وصل شدی؟ و اینا!
Draven دارم، خداییش هم خییییییییلی شاخم باهاش، ولی فقط شب ها میتونم تبر هام که برمیگردن رو بگیرم! بقیه وقت ها پرت که میکنم، دیگه بیخیالشون میشم!
کلا Draven پینگ زرد یا سبز میخواد برای بازی، فکر کنم رفلکسی ترین هیروی بازی باشه، نه؟؟
از طرفی!
دوستان من میخوام یه تم برای Renekton ام بخرم، کسی آدرسی جایی چیزی سراغ نداره ریال به یورو چنج کنه واسم بخره!؟!
فقط قابل اعتماد باشه ها! فردا نیاییم ببینیم کارتمون خالیه!
Last edited by moscow; 19-01-2013 at 03:31.
مثل اینکه مدتیه مخابرات پینگش بد شده , وایمکس مبین نت هم چند روزی که استفاده میکردم پینگ 4.2.2.4 زیر 500 -400 نمیومد فقط یادمه دمه صبح پینگ و تام اوتش خوب میشد , پینگ رایتل هم تست کردم اونم حدود 400 بود...کسی اینجا از مخابرات داره که راضی باشه واسه بازی؟من دو سه هفته دیگه نوبتم میشه بهم مخابرات میدن 512 (مرکز شهید سعاتمند هستم متاسفانه) مبین نت و رایتل چه جوری هستن واسه بازی؟کسی استفاده کرده؟
من مخابرات 256 دارم تا ساعت 9صبح 170 از ساعت 9 به بعد 400یا500
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)