کاری ندارم خطا بود یا نه.مهم اینه که همه باید برای نتیجه گرفتن تیم کار کنن و اعصاب خودشونا کنترل کنن.به نظرت 2امتیازی که از دست رفت به این کارا میارزید؟نه
کاری ندارم خطا بود یا نه.مهم اینه که همه باید برای نتیجه گرفتن تیم کار کنن و اعصاب خودشونا کنترل کنن.به نظرت 2امتیازی که از دست رفت به این کارا میارزید؟نه
خب بالاخره هر تیمی میبازه ... رکورد واسه ما مهم نیست و هدف ما قهرمانی هست ... و خوشحالم این که این رکورد به وسیله ی یه تیمی جز بیگ فور و من چیتی شکسته شد ... !!!!!!!
ساعت 19:30 چلسی و لیورپول بازی دارن بعد اینا بازی فوق العاده مزخرف ایران با روسیه رو می خوان نشون بدن !!!
واقعا حالم از این صدا و سیما بهم می خوره. چیزی به عنوان فکر و شعور برای اینا تعریف نشده ....
ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺭﻭﺳﻴﻪ ﻛﻪ ﺑﻴﺴﺘﻢ ﺑﺎﺯﻱ ﺩﺍﺭﻥ ﻭﺣﻴﺪ
راست میگی
دیگه بدتر!
وقتی بازی دیگه ای نیست پس هیچ دلیلی نداره این بازی فوق العاده حساس و قشنگ رو نشون ندن!!
بی خود نیست که میگن دهه زجر
ﻭﺣﻴﺪ ﺟﻮﻥ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺮﻭ ﺗﺮﻛﺴﺖ ﺭﻭ ﺍﻛﻲ ﻛﻦ ـ ﺑﺮﻭﺑﭻ ﻣﻴﮕﻦ ﺑﻌﻀﻲ ﺍﺯ ﺷﺒﻜﻪ ﻫﺎﺵ ﭘﺨﺶ ﻣﻴﻜﻨﻪ
منم قبول دارم ارزشش رو نداشت ولی به دیابی حق میدم.کاری ندارم خطا بود یا نه.مهم اینه که همه باید برای نتیجه گرفتن تیم کار کنن و اعصاب خودشونا کنترل کنن.به نظرت 2امتیازی که از دست رفت به این کارا میارزید؟نه
مطمعنم اگه دیابی هم اخراج نمیشد بازم داور کار خودشو میکرد. رو هر 4تا گل نیوکاسل نقش داشت و آخر بازی هم یه گل رابین زد که درست بود ولی قبول نکرد.
ای تف تو روحت فیل داود.
کانال راه فردا امشب هم بازی چلسی رو پخش میکنه هم بازی رئال رو .
idman آذربایجان هم که دیشب بازی یونایتد رو پخش نکرد ولی فکر کنم امشب بازی چلسی- لیورپولو پخش کنه .
البته این دومی قفله که با کد باز میشه و یه سرچی توی اینترنت بکنی راههای باز کردنش هست و![]()
من که واسه دیدن این بازی یه کانال اچ دی پیدا کردم،توپ!!
EutelSat W2a 10E
Premier League TV HD
11305 V
----S2/8PSK
30000 5/6
البته با ----- معمولی باز نمیشه(فقط ----- های اچ دی یا کارت دی وی بی های با قابلیت ساپورت S2)
اینم کدش:
F 0006 1FFF 00 DCD49848ED683489 ; Premier League HD
فقط بچسبین به راه فردا! فارسی افغانی خیلی با حاله فقط مراقب باشید روی لهجتون تاثیر نزاره !
من فرکانسشو 11988 نوشتم . اگه این نبود 11986 هم یه نگاه بندازین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)