تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 1783 اولاول ... 1321822222282292302312322332342352362422823327321232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من تازه از صبانت سرویس گرفتم سه ماهه 5 گیگ اما من در روز حدود 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم که شرکت به من گفت این اینترنت برات کافیه اما دیروز که مصرفم را دیدم زده 70540 که این یعنی من در سه ماه کم میارم حالا می خواستم نکنه که توی محاسبه حجم ترافیک اشتباه شده یا برای همه همین اندازه است
    در ضمن میتونیم گیگ اضافه بگیریم

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

7

اینترنت دائم القطع را با صبانت تجربه کنید.
    من یه هفته پیش قراردادم با صباتر تموم شد و راحت شدم.
    الانم ادرس این تاپیک رو از bookmarks در میارم. به نظر من شما هم ول کنید. حیف اعصابتون نیست؟
    منم یه هفته اس رفتم از صبا.الان پارس دارم و راضیم
    به همتون تبریک میگم ...به امید روزی که همه از جمله خودم از بند شرکت مشتری بر دار saba جدا شیم (بلند بگید امین )

اتفاقا منم شنیده بودم که اصلا این چیز پی ان به طور گسترده داره تو مراکز مخابراتی و ... هم استفاده میشه .
    پس باید امیدوار باشیم که به زودی دوباره فعال میشه .
    متاسفانه دوباره چیز پی ان رو بستن...البته من مخابرات تهران هستم
    در ضمن من پرسیدم میگن ...همه ی شبکه های بانکی و شبکه های عضو شتاب روی چیز پی ان هستن به خاطر همینه که نمیتونن برای همیشه ببندن الانم اگه بستن به اجبار رفتن روی ماهواره و چون تحریم هستن نمیتونن زیاد روی ماهواره بمونن و دوباره باید وصلش کنن ...
    خواهشا انقدر چیز چیز نکنید...الان چند تاچیز داریم که بهش میگیم چیز ولی همشون مربوط به چیز میشن که با هم قاطی میشه مثلا چیز پرمیموم و چیز ...پس نگید چیز
    جالب اینجاست خودشون گیر چیز p n هستن !!!
    درمجموع خیر نبینه هر کسی چیز اصلی قطع میکنه یاشل و سفت میکنه...

سرعت هاخیلی خراب شده ...دائم قطع و وصل ...اخه ما چه گناهی کردیم ...هم پول میدیم ...هم باید جیبمونو بزنن ...

من تا پایان همین چند روز فرصت میدم ...بعدش کاری میکنم ... که بعدش اصلا هم پشیمون نمیشم
    مسخرشو دراوردن

داره خودمونی میشه MMJ431's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام،
    RUN > control userpasswords2
    تیک Users must enter a user name and password to use this computer رو بردار،
    تو پنجره Automatically Log On پسورد تعیین کن برا این یوزر،
    و در آخر تمام پنجره ها رو OK کن...

هم‌اینک یوزرت Password داره، منتها چون Autologin شده، به طور معمول (بعد از بوت و...) دیگه نیازی به وارد کردن اون نیست.

موفق باشید
    ببخشید جاش کجاست ؟ نمی بینم همچین پنجره ای
    دوست عزیز تیک 'users must enter a user name and password to use this computer' رو بردارید و Apply رو بزنید، این پنجره رو مشاهده خواهید کرد.

4. این کاربر از MMJ431 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز تیک 'users must enter a user name and password to use this computer' رو بردارید و Apply رو بزنید، این پنجره رو مشاهده خواهید کرد.
    ممنون دوست عزیز
    من این پنجره را نمی دیدم چون اکانت م همونطور که گفتم اصلا پسورد نداشت
    الان واسه تست پسورد گذاشتم دیدم بله اومد
    اما متاسفانه همونطور که گفتم هنوز مشکل پا برجاست و مستقیم بعد ار هایبرنت وارد صفحه نمی شه

البته من دیگه وارد تنظیمات بایوس شدم و کلا سیستم را خاموش می کنم و می زارم خودش سر ساعت مشخص روشن شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من تازه از صبانت سرویس گرفتم سه ماهه 5 گیگ اما من در روز حدود 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم که شرکت به من گفت این اینترنت برات کافیه اما دیروز که مصرفم را دیدم زده 70540 که این یعنی من در سه ماه کم میارم حالا می خواستم نکنه که توی محاسبه حجم ترافیک اشتباه شده یا برای همه همین اندازه است
    در ضمن میتونیم گیگ اضافه بگیریم
    کسی جواب نمیده

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1-من که صبانت داشتم واسه من زیاد حساب میکرد مثلا 50 مگ دانلود میکردم 70 مگ میزد (با احتساب آپلود هم اینقدر نمیشد)
    2-بله هم میتونید حجم بخرید (هرگیگ 5300) و هم میتونید دوباره شارژ کنید

8. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MMJ431's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من این پنجره را نمی دیدم چون اکانت م همونطور که گفتم اصلا پسورد نداشت
    الان واسه تست پسورد گذاشتم دیدم بله اومد
    اما متاسفانه همونطور که گفتم هنوز مشکل پا برجاست و مستقیم بعد ار هایبرنت وارد صفحه نمی شه

البته من دیگه وارد تنظیمات بایوس شدم و کلا سیستم را خاموش می کنم و می زارم خودش سر ساعت مشخص روشن شه
    برنامه Auto Power-on & Shut-down هم در این زمینه برنامه کاملیه که می‌تونید ازش استفاده کنید؛
    در ضمن این گزینه ای که شما دنبالش هستید رو هم به طور مجزا تو خودش داره.
    با تشکر

10. این کاربر از MMJ431 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه niyosha2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از سوی یک مقام مخابرات استان تهران صورت گرفت تائید امنیتی بودن قطع اینترنت در ایران

یک مقام مخابرات استان تهران تائید کرد مقام‌های جمهوری اسلامی به دلیل پاره‌ای مسائل امنیتی و سیاسی در بعضی مواقع دستور قطع اینترنت را صادر می‌کنند.
    به گزارش امروز سه‌شنبه (سوم اسفند) سایت آتی‌نیوز محمد خجسته‌نیا مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در عین حال گفته که قطعی اینترنت در ایران «همیشه به دلایل سیاسی و امنیتی نیست.»
    آقای خجسته‌نیا ادعا کرده که «بحث خرابی و اشکالات فنی موجود در سیستم‌های متصل به اینترنت بسیار بیشتر از مسایل سیاسی و امنیتی است.»
    وی همچنین افزوده که «البته در هنگام بحران یا وقوع یک رویداد خبری در کشور و حتی مناسبت‌های خبری، اشکالاتی در خطوط اینترنتی به وجود می‌آید که امری طبیعی است.»
    مقام‌های جمهوری اسلامی برای مقابله با مخالفان و منتقدان خود علاوه بر مسدود کردن هزاران سایت اینترنتی، در بسیاری از مواقع به قطع اینترنت یا کاهش سرعت آن برای کاربران ایرانی مبادرت می‌کنند.
    با آغاز اعتراض‌ها به نتیجه انتخابات سال گذشته و برپایی راهپیمایی‌های اعتراضی در تهران و چند شهر بزرگ ایران، دفعات قطعی و یا کاهش سرعت اینترنت افزایش قابل توجهی داشته است.
    مقام‌های امنیتی چند روز قبل و بعد از فراخوان هر تجمعی در ایران اقدام به کاهش سرعت یا قطع اینترنت در بسیاری از شهر‌های این کشور می‌کنند.
    گفته‌های مدیر روابط عمومی مخابران استان تهران یکی از معدود اظهارات مقام‌های مسئول در اعتراف بر سیاسی و امینتی بودن قطعی اینترنت در ایران است.
    Last edited by niyosha2010; 25-02-2011 at 00:34.

12. این کاربر از niyosha2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

6

خداییش سرعت روزانه صبانت همیشه خوب بوده،چند وقتیه که دانلود شبانه هم خوب شده.
    اگه خودشون ، خودشون رو چشم نزنن!!!

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

چرا این صبانت تو منطقه ولی عصر - توانیر تبریز خدمات ارائه نمیده یه سالی میشه چشم انتظار این صبانت هستیم !!!
    آخه پرا پس اینجوری ؟
    مخابرات مرکز گلکار !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •