تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 252 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

در کل در اینجا به تناقض می رسیم و بهتر است نتیجه بگیریم که فدراسیون پاک می باشد تا در نتیجه قهرمانی های سپاهان نیز لکه دار نگردد
    جالبه که وقتی بنفعمون باشه و بخوایم خوب بلدیم نظریه توطئه رو قبول کنیم...
    جانم؟
    چی به نفعمون باشه؟
    در کل هیچ چیز نمیتونه قهرمانی مقتدرانه سپاهان رو زیر سوال ببره
    حداقل سپاهان با وقت های اضافه که داور براش بگیره و ضربه آزاد بهش بده قهرمان نمیشه که باعث ایجاد شک و تردید در نوع قهرمانیش بشه

به نظر من چیزی که باعث شده سپاهان این همه زیر فشار و تبلیغ سوء و حاشیه سازی باشه بیشتر حضور قلعه نوعی در این تیم هست (منظورم اینه که قهرمانی رو زیر سوال میبرن برخیا!)
    حتی بازم به نظر من فردوسی پور با خود سپاهان مشکلی نداره بلکه با قلعه نوعی سر لج هست و خوب سپاهان رو هم تحت تاثیر قرار میده

البته تیم غیر پایتختی بودن و بهترین تیم دهه کشور شدن هم تاثیرات خودش رو داره!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من چیزی که باعث شده سپاهان این همه زیر فشار و تبلیغ سوء و حاشیه سازی باشه بیشتر حضور قلعه نوعی در این تیم هست (منظورم اینه که قهرمانی رو زیر سوال میبرن برخیا!)
    خیر ، قبلا هم بوده ولی با اومدن گروهبان به این تیم ، در و تخته با هم جور شدن!!
    حتی بازم به نظر من فردوسی پور با خود سپاهان مشکلی نداره بلکه با قلعه نوعی سر لج هست و خوب سپاهان رو هم تحت تاثیر قرار میده
    یعنی قلعه نویی لمپنیسم رو اینقدر گسترانیده که شما هم تحت تاثیر قرار گرفتی؟

منظورتون اینه که 90 حقیقت رو کتمان کنه؟
    وقتی سرمربی مودبتون کاظمیان رو مورد لطف قرار میده یا جمشیدیان اون حرکت رو انجام میده و فرداش تقصیره 90 میفته؟
    البته تیم غیر پایتختی بودن و بهترین تیم دهه کشور شدن هم تاثیرات خودش رو داره!
    من که بشخصه مشکلی با تیم غیر پایتخت ندارم ولی بعضی رفتارهای باشگاه سپاهان اصلا نشانی از حرفه ای بودن نداره
    مثل بیانیه های متعدد و جوابیه های پشت سر هم و درگیر شدن با این و اون و حرکات خودجوش و ...
    در شان یک باشگاه نیست که صبح تا شب به این و اون جواب بدن
    که البته به نظر من این فرهنگ قلعه نوییه که با خودش به سپاهان آورده و حتی بعضی هوادارای این تیم رو تحت تاثیر قرار داده

ولی دیگر تیم اصفهانی هیچ وقت این نوع مشکلات رو نداشته و نداره

راستی یه سوال داشتم: توهین محترمانه به قلعه نویی هم توی این تایپیک خلاف قانونه؟
    چند روز پیش یه نفر پستی بر علیه قلعه نویی فرستاد که شما سریعا پاک کردید
    فکر می کنم اگر اون شخص همون حرفها رو راجع به مربی دیگه ای می نوشت ، اون پست همچنان وجود داشت

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

خیر ، قبلا هم بوده ولی با اومدن گروهبان به این تیم ، در و تخته با هم جور شدن!!
    قبلا فقط حاشیه سازی بود و بس!

یعنی قلعه نویی لمپنیسم رو اینقدر گسترانیده که شما هم تحت تاثیر قرار گرفتی؟

منظورتون اینه که 90 حقیقت رو کتمان کنه؟
    وقتی سرمربی مودبتون کاظمیان رو مورد لطف قرار میده یا جمشیدیان اون حرکت رو انجام میده و فرداش تقصیره 90 میفته؟
    توی حرف من این همه منظور نهان بود؟
    نه منظور من اینه که کلا قلعه نوعی و فردوسی پور با هم مشکل دارن
    در کل هم فردوسی پو پارسال کم در مورد داوری ها برای سپاهان حاشیه درست نکرد

من که بشخصه مشکلی با تیم غیر پایتخت ندارم
    شما و شاید دیگر هواداران معمولی تیم های پایتختی نداشته باشید ولی مردان دولتی کار دارن

در مورد بیانیه و اینام من بحث نمیکنم!

راستی یه سوال داشتم: توهین محترمانه به قلعه نویی هم توی این تایپیک خلاف قانونه؟
    چند روز پیش یه نفر پستی بر علیه قلعه نویی فرستاد که شما سریعا پاک کردید
    فکر می کنم اگر اون شخص همون حرفها رو راجع به مربی دیگه ای می نوشت ، اون پست همچنان وجود داشت
    اولا من سینه چاک قلعه نوعی نیستم که شما اینطور میگید

ثانیا توهین محترمانه و غیر محترمانه نداره

ثالثا من چیزی یادم نمیاد در این مورد!

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

تراکتور اگه کنار بکشه ، تیمهایی که تراکتور رو بردن ، از امتیازاتش کم میشه ؟؟

اگه اینطور باشه که اونایی که نبردن به نفعشون میشه!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

تراکتور اگه کنار بکشه ، تیمهایی که تراکتور رو بردن ، از امتیازاتش کم میشه ؟؟

اگه اینطور باشه که اونایی که نبردن به نفعشون میشه!!
    مطمئن باشید همچین اتفاقی نخواهد افتاد چون حنی قهرمانی سپاهان هم که رفت و برگشت تراکتور رو برده نا معلوم میشه

این رفتار دود همون تکرار بازی ذوب آهن و مس هست که حالا توی چشم فدراسیون میره

در کل هم اگه تراکتور زیاد پافشاری کنه اون 2 تا بازی دیگه غیبت براش محسوب میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امیر قلعه​نویی برای ملاقات با ناصر حجازی، دست به دامن نیروهای انتظامی شد

امیرقلعه نویی و علی سعیدلو امروز به دیدار ناصر حجازی در بیمارستان کسری رفتند.

به گزارش خبرآنلاین ، صبح امروز امیر قلعه​نویی به بیمارستان کسری رفت تا با ناصر حجازی اسطوره تیم استقلال که در بستر بیماری است دیدار کند.

اما هواداران سینه​چاک حجازی که به تبعیت از ناصرخان خیلی با قلعه​نویی رابطه خوبی ندارند، مانع از ورود وی به بیمارستان شدند. کار به جایی رسید که با وساطت گشت پلیس 110، سرمربی تیم قهرمان لیگ توانست وارد بیمارستان شود.

او با حضور بر بستر ناصر حجازی گفت «ناصر خان شما بزرگ ما هستید و من همیشه گفته​ام که دست شما را می​بوسم و احترام خاصی برای شما قائلم. به امام زمان قسم می​خورم که خوب می​شوید.»

حجازی هم که به سختی حرف می​زند، از او تشکر کرد و برای او و تیمش در بازی​های آسیایی آرزوی موفقیت نموده و تاکید کرد که هیچ اختلافی با ژنرال آبی​ها ندارد.

گفتنی است صبح امروز علی سعیدلو نیز با حجازی دیدار داشت و وعده داد تا کمپ جدید التاسیس باشگاه استقلال به یاد حماسه​های دوران بازیگری ناصرخان، به نام وی پایه گذاری شود.
    Last edited by Mahdi.p30; 05-05-2011 at 16:12.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تراکتور به هیچ وجه کنار نمیکشه.این مسخره بازیا چیه در میارن؟اگه فقط دو بازی اخرش با هرکی هست 3-0 کنن خیلی نامردیه
    چه حالی میده هرکی ازش هرچی امتیاز گرفته کم شه استقلال 1 امتیاز گرفته..اخر نامردی میشه خدایی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همین تراکتور بود که تیم رو تو مشهد بیرون کشید...
    اینا خودشون رو تافته جدا بافته میدونن, شخصیت برجسته سرمربی و مدیر عاملشون هم دخیله در این مسائل + تا حالا باهشون خیلی مدارا شده.
    چی میگی واسه خودت داوری که پنالتی رو بگیره بعد با اعتراض نظر داور برگرده باید بازی مجددا تکرا بشه.
    مشکل شما این نیست مشکل طرفداران این تیم هستن هنوز نه تنها چشم دیدنشون رو ندارین زور هم بزنید نمیتونید با پول و تبلیغات چنین تماشاگرانی رو پیدا کنید شما برو این استقلال و پیروزی تون رو که با پول بیت المال بازیکن جمع میکنن رو هر دفعه هم میبازن به تیم های عربی رو جمع کن
    Last edited by B U L U T; 05-05-2011 at 23:58.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چی میگی واسه خودت داوری که پنالتی رو بگیره بعد با اعتراض نظر داور برگرده باید بازی مجددا تکرا بشه.
    مشکل شما این نیست مشکل طرفداران این تیم هستن هنوز نه تنها چشم دیدنشون رو ندارین زور هم بزنید نمیتونید با پول و تبلیغات چنین تماشاگرانی رو پیدا کنید شما برو این استقلال و پیروزی تون رو که با پول بیت المال بازیکن جمع میکنن رو هر دفعه هم میبازن به تیم های عربی رو جمع کن
    وقتی استقلال بردن اشتباهات همین اقا کمالوند گفت اشتباهات جزی از فوتبال هست یا وقتی کرار بخشیدن

نیست بازیکن ترکتور در راه خدا بازی می کنند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

وقتی استقلال بردن اشتباهات همین اقا کمالوند گفت اشتباهات جزی از فوتبال هست یا وقتی کرار بخشیدن

نیست بازیکن ترکتور در راه خدا بازی می کنند
    اشتباه در افساید گرفتن میشه یا خطا نه اینکه پنالتی رو بگیره بعد بگه پنالتی نیست! یا توپی که با دست میره گل بازی که اشتباهاتش باعث بشه تیمی چند گل بزنه و تیم مقابل نتونه گل بزنه اشتبه نیست عمدی هست باید تکرار بشه !
    اشتباه همیشه جزی از فوتبال هست ولی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •