باز هم بازار داغ شایعات...اصلا عشق ایفون یا کلا اپل به همین شایعه هاشه![]()
باز هم بازار داغ شایعات...اصلا عشق ایفون یا کلا اپل به همین شایعه هاشه![]()
سلام....
پارسا جان برای راحت شدن از دکمه هوم زدن یه راه میگم:
برنامه activator رو از cydia نصب کن...
سپس multicleaner رو از سیدیا نصب کن
به بخش setting برو ودر قسمت activator چرخی بزن....
برای هرجایی که هستی یه دکمه میتونی تعریف کنی که وقتی می زنی یه کاری انجام بده....
من دکمه volum down رو برای آوردن اون داک پایین تنظیم کردم....هم توat home screen همتو in aaplication
دکمه volume up رو هم برای بستن یه برنامه تنظیم کردم....البته در in application...و در at homescreen جوری تنظیم کردم که همه برنامه ها رو ببنده....
این بود ماجرای من ودکمه home
راستی تنظیم کردن اگر دکمه home رو نگه دارم تنظیمات music در حال پخش بیاد یا همون ipod control....
""""
من از ظاهر این تصاویر بسیار خوشم آمده اما باید بگویم هیچ شانسی وجود ندارد که آی فون بعدی به این شکل باشد. دلیل اول اینکه تمامی شایعاتی که در موردآی فون بعدی وجود دارد در مورد شباهت بسیار زیاد آی فون بعدی به آی فون ۴ می باشد و تنها تفاوت احتمالا صفحه نمایش بزرگتر آن خواهد بود.
و دلیل دوم اینکه در کل فکر نمی کنم این طراحی قابل اجرا باشد چرا که بسیار نازک است و نمی تواند تمام اجزای آی فون در آن جا گیرد. آی پاد تاچ می تواند به این اندازه نازک باشد چون لازم اجزای تلفن را در خود داشته باشد٬ آی پد ۲ نیز می تواند انقدر نازک باشد چون سطحش بسیار بیشتر از آی فون می باشد. اما فکر نمی کنم اپل فعلا بتواند آی فون را نازک تر از آی فون ۴ بسازد.
با این حال من خیلی خوشحال خواهم شد اگر آی فون بعدی سبک تر و نازک تر شود.""""
نقل قول: اپلستان
wow! فکر کنم شما اولین خرابی اپل رو گزارش میکنید!![]()
با سلام
روی آیفون 4 شنیدم که 5 درصد احتمال اینکه دکمه ی هوم سخت بشه کار کردنش هست
موفق باشید.
دوست عزیز دکمه هوم چیزیه که خیلی از اپلیا (نمی دونم ولی من فقط از آیپاد تاچ شنیدم ، احتمالا کیفیت ساخت آیپاد تاچ از آیپد و آیفون کمتره...) باهاش مشکل داشتن... کلا اکثر کسایی که دیدم آیپاد تاچ داشتن بعد 2 ماه این مشکلو پیدا کردن![]()
اگه باهاش کشتی نگیری اذیتت نمیکنه.
شما اگه Multitasking Gestures رو فعال کنی کاری به Home نداری دیگه. البته اگه 5 انگشتت رو صفحه ش جا بشه مال من که نمیشه![]()
باورتون میشه من وقتی آیپادم تو جیبمه ، حتی یه اسکناس هم نمیزارم کنارش؟؟؟ حتی ایرفون خودشو میزارم تو اون جیبمبه شدت ازش محافظت میکنم... ولی خودش بعد یه مدت ضعیف شد
اون 5 تا انگشت هم عملا عملی نیست
چه طوری 5 تا انگشتو رو 3.5 اینچ جا بدم
فقط یه چیزی میشه بیخیال شین منو به خاطر اینکه دکمه هومم داغون شد منو محاکمه نکنین؟؟؟ خیلی ممنون![]()
![]()
مگه ایفون های قبلی یک ذره هم شبیه کانپست ها بودند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همیشه مخالف این طراحی ها بوده
.....
یه خبر جدید : اپل ماه سپتامبر 2 گوشی معرفی میکنه یکی ارزون و یکی گرون
دقیقا با قسمت اول پستتون موافقم و با قسمت دوم مخالف... اپل هیچ وقت چند تا مدل نمیزنه که هم خودشو گیج کنه هم مشتری... 1% شک نکنید که یه مدل خواهد بود و این شایعه ای بی اساسه...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)