تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 451 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

لینک دانلود این gpu-z رو هم اگه بدید استفاده می کنیمما به هم دما بودن با ati5730راضی هستیم چه برسه به اینکه خنک تر باشه.قبلا هم با این بازی خیلی ور رفته بودم اما صدای فنش در نیومد.اما اون شب جوگیر شده بود.بازم امتحان می کنم و نتیجه رو میگذارم.ولی بعدش دوباره رفتم تو بازی اولیه دماش همون قبلی بود.راستی داش امیر این که میگی موقع کار با برق(من باتری رو در اوردم)این پنل ها فرقی ندارن ،برا من فرق داشت.!!!!!گفته بودم توربو الکی پایین بالا می شد؟؟؟وقتی از hich performanceگذاشتم رو بالانس دیگه بالا پایین نشد.البته اون power saveاش تفاوتی نشون نمی داد که فکر کنم به خاطر نبود باتری طبیعی باشه.من cpu-zپیدا کردم ولی نصب نشد.حالا این gpu-zرو بدید تست کنیم.ممنونراستی تو عکسهeverestعلیرضا دیدم نوشته gpu76% .من هر وقت نگاه می کردم 100% بود و فکر کنم (_اگه اشتباه نکنم3500rpm فنش بود)زیاد نیست؟چی هست اصلا این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا بگید اگه مشکل داره عوضش کنم.

این gpuz و بعدیش هم cpuz هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تازه این سcpuz که نصب نمیخواست ؟؟؟ ران به صورت ادمینیستریتور باید بکنی فکر کنم.

کد:
    آقا اون سرعت فن که نشون میده اشتباهی هست.
    آخه من گرافیکم رو دستکاری کردم. یه فن داشت که کنترل سرعت نداشت و صدا زیاد میکرد. من هم خفش کردم. ورش داشتم و دو تا فن 12 رو تو کیس آویزون کردم و دورشون بالا بود سری کردم که دورشون نصف شه. به هیت سینک روی جی پی یوم یکشون آویزونه اون یکی هم کنار بدنه هست. دما مثل قبل شده و صدا هم بی صدا.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

در مورد دمای سیستم یه چیز جالبی رو متوجه شدم. تا جایی که یادم میاد دمای لپ تاپ من از همه فروم بیشتر بود. خیلی هم ور رفتم ولی نشد که دماش مثل بقیه بشه.

یکی از دوستان در مورد باگ داشتن این برنامه ی فری سوال کرد من رفتم تو نخش ببینم مشکل از اینه یا کلا دمای سیستم من بالاتر از همه بوده.

خب این نرم افزارها رو که داشتم تست کردم:
    Core temp 0.99.7
    EVEREST Ultimate Edition 5.50 Build 2100
    hwmonitor-pro 1.09
    SIV (System Information for Windows) 2010 Build 0428
    Real Temp 3.40

و یه برنامه که رو سی دی مادربوردمه. اسمش :
    abit EQ
    هست.

خب این عکس رو نیگاه کنید متوجه میشین چه خرتوخر شده !!!!

دمای واقعی رو از تو بایوس خوندم. گذاشتم یه نیم ساعتی سیستم آیدل باشه و عکس انداختم. دمایی که خود مادربورد گزارش کرده 41 بود. هر هسته رو جدا نمیگفت ...

دماهای خونده شده با این برنامه ها:

Core temp 0.99.7 میگه دمای 40 و 41 هست.
    EVEREST Ultimate Edition 5.50 Build 2100 میگه دما 35 و 36 هست !!! 5 درجه کمتر از مادربورد.
    hwmonitor-pro 1.09 دما رو 11 درجه بیشتر از اورست یعنی 45 و 46 نشون داده. 5 درجه بیش از مادربورد.
    SIW (System Information for Windows) 2010 Build 0428 دما رو 47 و 47 نشون میده. این یکی رند نیست و خطاش انگار بیشتر از بقیه هست.
    Real Temp 3.40 دما رو 10 درجه بیشتر از اورست یعنی 45 و 46 نشون داده. 5 درجه بیش از مادربورد.

در نهایت نرم افزار خود مادربورد: از همه بدتره انگار. میگه دما 33 هست.

مشکل فقط این سی پی یوی من یا مادربوردم نیست. اساسیه و اینجاها و خیلی جاهای دیگه مطالبی شبیه این خوندم:

کد:
    کد:
    کد:
    خب. دمای Core Temp دقیقتر بوده یا بگم درتس بوده و بقیه اشتباه !!! علتش رو دقیق متوجه نشدم. فکر کنم اون Tjmax رو که تو این برنامه ها استفاده میکنن اشتباه وارد شده. مثلا تو Core Temp این عدد 95 در نظر گرفته شده و توی نرم افزار Real Temp با توجه به اینکه نوشته فاصلهی 45 درجه دمای سی پی یو تا Tjmax 55 هست میشه فهمید Tjmax رو 100 در نظر گرفته. همین اشتباه باعث میشه دمای خونده شده تو این برنامه ها 5 یا 10 درجه فرق کنه. رند هم هست ... 5 و 10 ...

به نظرم بهتره از همون Core Temp استفاده کرد که مطمئن تره. اینم لینکش:

کد:

راستی دمای کارت گرافیک رو با خود کاتالیست و GPU-Z و همین نمر افزارای بالا تست کردم. همشون با هم موافق بودن و مشکلی نداشتن. خدا رو شکر
    ولی من با سه تا از این برنامه ها همین الن تست کردم تقریبا هر سه تاشو ن یک دما رو نشون میدادن و هماهنگ بودن تو بالا پایین شدن دما
    حالا مال شما جریانش چیه نمیدونم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

salam be hamegi

man do se rooz pish ye sony vaio f126 gereftam be geymate 1.750

vali hanooz delam pish asus n61jq-x1 hast mikham bebinam saram kolah rafte ham pool bishtar dadam hamam jens bad geref tam

انشاا... فنش برات بچرخه
    حالا که خریدی ناامیدت نمیکنم مبارکت باشه ولی بنظر من ان 61 که قیمتش هم پایین تر هست بهتر بود البته این فقط نظر شخصی منه شاید نظرات دوستان و اساتید متفاوت باشه
    تازه شما که خریدی دیگه واسه چی تحقیق میکنی؟
    برو باهاش حال کن بیخبال

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

سلام اتفاقا جنس خوبی گرفتی مانیتور فول HD رو عشقه ...... ادم که نخیواد 24 ساعته با لپتاپ بازیکنه اما مشکل اساسی لپتاپهای سونی اینه که از گرافیک قوی استفاده نمیکنه و گرافیک و مانیتور با هم همخونی ندارن اما شک نکن که ضرر نکردی!

شما که ان 61 را با اون امکانات و قيمت 1510 ميگفتي گرونه حالا چطور اين مدل سوني را فقط بخاطر فول اچ دي بودن اونم با قيمت بيش از 1700 ميگي خوبه؟
    بنظر شما 1700 کم پوليه؟
    حالا لنوو را ميگي بخاطر قيمت پايينش خوبه ولي اين مدل سوني که حدود 300تومن بالاتره نسبت به ان 61 خوبه
    داداش يکم منصفانه نظر بده

4. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

آقا نمایندگیه پخش ویستا میگه تا شنبه میاره ولی خداییش دیگه اگه تا شنبه نیوورد میرم همون لنوورو میخرم با یکی از دوستامم صحبت کردم میگه چهارم ، پنجم مهر میره دبی دهم، یازدهم برمی گرده یعنی ارزش داره اینقدر منتظر بمونم؟؟ مردیم از بی لپ تاپی :(
    بنظر من منتظر بمون همون n61jq را بگیر اگرم نیاوردن مدل های دیگه ان61 را بگیر مثل مدلn61jv
    اسوس یچیز دیگس
    ریسک نکن چیزی را که از الان میدونی به احتمال زیاد مشکل داره (لنوو) چرا میگیری
    بازم با خودته

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

اینو دانلود کن :(دفترچه ی راهنماشه)
    کد:
    صفحات 36 تا 39 رو بخون کامل توضیح داده...
    اگه لطف کنی دفترچه راهنمای کامل ان 61 را هم بذاری تا دانلود کنیم ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

اگه لطف کنی دفترچه راهنمای کامل ان 61 را هم بذاری تا دانلود کنیم ممنون میشم
    برو به این آدرس:
    کد:
    تب سمت چپ بالا یه کادر و یه combo box داره تو اولی مدل رو بنویس تو دومی manual رو انتخاب کن...
    Last edited by bakhishman; 19-09-2010 at 19:06.

8. این کاربر از bakhishman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

برو به این آدرس:
    کد:
    تب سمت چپ بالا یه کادر و یه combo box داره تو اولی مدل رو بنویس تو دومی manual رو انتخاب کن...
    دستت دردنکه دفترچه راهنما رو دانلود کردم.
    اگه درمورد قسمت های دیگه و امکانات دیگه سایت اسوس هم راهنماییم کنی ممنون میشم حداقل اون قسمت هایی که به درد ما میخوره
    چون نیست انگلیسی ما خیلی خوبه... بخاطر همین نمیدونیم بقیه قسمتهای سایت دارای چه امکاناتی هست اصلا اون قسمتهای نواربالا مثل ساپورت و ... دارای چه امکاناتی هست؟
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ولی من با سه تا از این برنامه ها همین الن تست کردم تقریبا هر سه تاشو ن یک دما رو نشون میدادن و هماهنگ بودن تو بالا پایین شدن دما
    حالا مال شما جریانش چیه نمیدونم

ببین Tjmax برای یه سری سی پی یو اشتباه وارد بشه برای کل اون سری دمای اشتباه نشون میده. مثلا الان هر کی E6550 e6750 e6850 داشته باشه دما اشتباهی میشه. تو Corei7 های سری ان 61 که فکر کنم lynfield بود یا تو این مایه ها هم دما میتونه اشتباه یا درست باشه. به هر حال چیزی که حتما درسته اون عدد بایوس هست چون بایوس اون مادربورد برای نشون دادن دمای تمام سری هایی که روش نصب میشه آماده شده و مشکلی نداره.

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

بنظر من منتظر بمون همون n61jq را بگیر اگرم نیاوردن مدل های دیگه ان61 را بگیر مثل مدلn61jv
    اسوس یچیز دیگس
    ریسک نکن چیزی را که از الان میدونی به احتمال زیاد مشکل داره (لنوو) چرا میگیری
    بازم با خودته
    لنوو برند کمی نیست و اون هم احتمالا یه گندی خود مشتری توش زده. من کاملا لنوو رو قبول دارم.ببین لنوو و ایسوس تو این 2 تا مدل تنها تفاوتشون بلو ری و مارک قطعات دستگاه هاست.
    من به نطر اگه تفاوت تا 100 ایسوس رو بگیرید وگرنه لنوو

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

لنوو برند کمی نیست و اون هم احتمالا یه گندی خود مشتری توش زده. من کاملا لنوو رو قبول دارم.ببین لنوو و ایسوس تو این 2 تا مدل تنها تفاوتشون بلو ری و مارک قطعات دستگاه هاست.
    من به نطر اگه تفاوت تا 100 ایسوس رو بگیرید وگرنه لنوو

منم رو برند اصلا تعصب ندارم. هر کی قیمت بهتری بده و به کاراییش بیارزه همون رو میگیرم. لنوو اگه 100 تومن بیشتر ارزون باشه لنوو وگرنه ایسوس.

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

دلم تازه یه خورده واسه لپ تاپم تنگ شده. نکنه مادربورد من رو هم همزمان با لپ تاپای جدید وارد میکنن
    ولی خب بد هم نیست. این پی سیم هم بیکار بود ... دلش واسم تنگ شده بود. تازه استار کرافت رو هم تو پی سی تموم کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •