مگه فایل Config یا CFG تو فولدر Saveــــه ؟!
من گفتم سیو های خودتو که تو فولدر Save پاک کن عزیز من !
جمله دومی به چه زبونیـــــه؟
اینم سیو خودمه (فقط مراحل زامبیش رو نرفتم).
http://hotfile.com/dl/101931894/c666cde/COD_BO_SaveGame.rar.html
![]()
مگه فایل Config یا CFG تو فولدر Saveــــه ؟!
من گفتم سیو های خودتو که تو فولدر Save پاک کن عزیز من !
جمله دومی به چه زبونیـــــه؟
اینم سیو خودمه (فقط مراحل زامبیش رو نرفتم).
http://hotfile.com/dl/101931894/c666cde/COD_BO_SaveGame.rar.html
![]()
زامبی مرحله نداره، فکر کنم رکوردی است.
نظر شخصی:
اینم شد بازی .همش گیر ،همش باگ،فقط اعصابم رو خرد کرد.با دسکتاپم(که تازه کانفیگش هم خیلی خوبه) که نتونستم بازی کنم،افت فریم شدیدی داره.آپدیتها رو هم که نصب میکنی بازی دیگه اجرا نمیشه و ارور Steam must be run رو میده.دوستان هم کمک کردند ولی نشد.فکر کنم تا حالا حدود 50 بار بازی رو پاک کردم و ریختم.تو ویندوز XP هم امتحان کردم ولی نشد.بالاخره مجبور شدم رو لپ تاپ نصب کنم.اونم افت فریم داره و آپدیت رو هم که نصب میکنم همون ارور رو میده.اما یه ترینر دانلود کردم و تا حدودی مشکل افت فریم حل شد.دیگه خسته شدم و دارم همین جوری با لپ تاپ بازی میکنم.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم و دعاش میکنم.
واقعآ که نسخه قبلی عالی بود بدون مشکل و دردسر.واقعآ لذتش رو بردم.
Last edited by Vaioman; 05-02-2011 at 14:06.
برای من که اصلن ارور نداشت وقت چند باری ویندوز سون بهش گیر داد از بازی اومد بیرون، تجربه من اینه که قبلش نباید بازی دیگه ای رو اجرا کرد.
مثلن بعد مافیا میرم تو این بازی بازی نمی آد.
سلام
والا که برا من نه گیر کرد نه چیزی ،البته من یه کم با کیبردم مشکل داشت که یکی از سیم های کیبورد اتصال داشتدرستش کردم و دیروز بردمش آخر خدایی حال داد .
![]()
سلام من save ها رو دانلود کردم . اما هر جا که میریزم جواب نمیده . تو هر دو تا مسیر زیر هم امتحان کردم .
my com> local disk c> users> SOS docu> appdata> local> activision> Cod
هم تو خود محل نصب ریختم تو player
کمک کنین
سلام دوست عزیز
Win XP :
محل نصب بازی > Save < Player
Win Se7eN :
MY computer>C:>user>dell>appdata>local>virtualstore>p rogram file>Activision>Call of Duty : Black Ops>players>save
دوستان خوب پستهای مربوط به آپدیت هارو بخونن،بعد آپدیتها باید کرک مربوط به همون آپدیت رو بریزین نه کرک دیگه(اگه کرک همون آپدیت نباشه ارور میده)
بی خیال!!!
هر کرکی که بگی رو امتحان کردم.اصلآ این آپدیت ها مشکل داره.
حرف شمارو قبول دارم،فک کنم سازنده این بازی هم هنوز نفهمیده کجا کردش مشکل داره(تا به حال بازی با این همه مشکل ..... ندیده بودم)
یه پیشنهاد میکنم:بجا این بازی مسخره,برید CRYSIS رو بازی کنید که نسخه ۲ش اومد از داستان بازی عقب نمانید.
حیفه این سیستم نیست که شما دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)