وقتی همه رو کشتم صفحه آبی میشه بعد دو نفر حمله میکنن اونارو هم میکشم و صفحه آبی از بین میره ولی بعدش چیزی اتفاق نمیوفته
وقتی همه رو کشتم صفحه آبی میشه بعد دو نفر حمله میکنن اونارو هم میکشم و صفحه آبی از بین میره ولی بعدش چیزی اتفاق نمیوفته
مشكل از كرك هست ...
ااينو بگيريد مشكلي ديگه نخواهيد داشت...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه اونجايي كه مرده با گردن خوني هست...
شما بايد جلو بريد اون دنبالتون مياد ... با دكمه e هم ميتونيد بهش دستور بديد كه باسته يا بياد...
اگه اينا هم نشد كرك رو عوض كنيد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه يه كم صبر كنيد يكي از دوستان داره داستان بازي رو مينويسه...
ماهم دلمون ميخواد بيشتر بدونيم...
پس مثل خودم دندون رو جگر بدبختت بزار...![]()
كدوم اخري؟؟؟
خب اخه چه ربطي داره به داستان نوشتن بازي! دوستاني كه تموم كردن بازي رو ميخوام بدونم واسه اونها هم همينجا تموم شد ؟؟اگه يه كم صبر كنيد يكي از دوستان داره داستان بازي رو مينويسه...
ماهم دلمون ميخواد بيشتر بدونيم...
پس مثل خودم دندون رو جگر بدبختت بزار...
بله بازی همونجا تموم شد
خوب منم بازی رو تموم کردم اخرش به اندازه کل بازی دیالوگ داشت کاش زودتر ترجمش بیاد![]()
من یه مشکل برایم پیش آمده.من دو ویندوز دارم.بازی تو یکی نصب میشه ولی offline server را بالا نمی آره ارور میده.فکر کنم میگه از برنامه ساپورت نمیکنه یا باید از اول نصب کنیم.
در ویندوز دومی سرور آفلاین را می آره اما بازی را بالا نمی آره.بازی نصب میشه وقتی که بخوام اجرا کنم این ارور میده
![]()
اره دوست من همين جا تموم ميشه...
چرا ناراحت ميشي؟؟؟
نه والا ناراحت نشدم .. فقط تعجب كردم.. چيزي نگفتي ناراحت شم اخه كه عزيزم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)