نه از دوستام کسی نیست که از اینترنت مخابرات استفاده کنه ... باید ببینیم چند نفر هستیم.. تو همین تاپیک دوستانی که ناراضی هستند حوصله ی اعتراض دارن اعلام کنند تا ببینیم چند نفر میشیم ...
نه از دوستام کسی نیست که از اینترنت مخابرات استفاده کنه ... باید ببینیم چند نفر هستیم.. تو همین تاپیک دوستانی که ناراضی هستند حوصله ی اعتراض دارن اعلام کنند تا ببینیم چند نفر میشیم ...
واقعا کسی نمیتونه یه تست بزاره![]()
دوست عزیز وضع مخابرات می بینید الان تو این تاپیک چه خبره بعد تست سرعت می خواهید.
نامردا ..........
دیگه نمیتونم تحمل کنم.....
آخه ما مخابرات نخوایم کی رو باید ببینیم
شورشو در آوردن!
تا دیروز پیشگامان داشتیم اومدم پارس آنلاین بگیرم میگه مخابران خطتون رو فیبر نوری کرده
لامصبا کمین کردن خط بدوزدن!
حالا اگه 2 ماه دیگه سرویس ها درست بشه می کنند 2 گیگ ماهانه 15هزار تومان اگه ندیدید .....
دوست عزیزم من هم از این وضع دارم رنج می برم و سرعت دانلودم تو روز و شب 16 تا 20 هست که ثابت همم نیست و بعدش به پشتیبانی مخابرات زنگ زدم میگه باید سرعت همین باشه، حالا من هرچی بگم سرویس های حجمی تو روز سرعتش باید بالا باشه و همه هم سرعتشون بالاست قبول نمیکنه که حالا من یه تست می خوام که اگه اومد برای تعمیر بهش نشون بدم.
.
حالا اگه کسی از هر سرویس مخابرات که می تونین برای من تست بزارید متشکر میشم
بعد از زنگ زدنای فواروون مثل اینکه مشکل حل شد
دوست عزیز برو با این سرعتت حال کن من با سرویس 1 مگ به زور سرعتم به این میرسه که شما که فکر کنم 128 داری با این سرعت داری دانلود می کنی
این نتیجه ی تست منه با سرویس 1 مگ!
![]()
سرعت منم تو تست اسپید تست اندازه 256 ه
زیاد روی اسپید تست نمیشه حساب کرد. روی همون سرعت دانلود تو دانلود منیجر اگه همیشه ثابت باشه میشه استناد کرد
دوستانی که با دانلود منیجر تست می گیرن می گذارند به این نکته توجه کنید که این نرم افزار یک جور سرعت دهنده هست و فقط وظیفه این دارد که تمام پهنای باند گرفته و به خودش اختصاص بدهد. هر وقت SPEEDTES سرعت شما را درست زد اون موقعه می شود اطمینان کرد چون SPEEDtest مستقیم با ISP ازتباط برقرار می کنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)