سرعت منم به 50 رسیده یعنی یک چهارم سرعت قبلی
ای مردم آگاه باشید که فعلا تا چند ماه باید با این سرعت سر و کله بزنید چون هنوز انتصابات و مزخرفاتش باقی مانده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت منم به 50 رسیده یعنی یک چهارم سرعت قبلی
ای مردم آگاه باشید که فعلا تا چند ماه باید با این سرعت سر و کله بزنید چون هنوز انتصابات و مزخرفاتش باقی مانده![]()
سرعت دانلودی که قبلا بین 200 تا 240 بود الان شده 40 تا 70
اینجوری بمونه حتما Isp رو عوض میکنم![]()
از ISP های دیگه خبری نیست؟ از ساتیا؟ ولی من فکر نکنم ربطی به رویداد پیش رو داشته باشه اگه اونجور بود اختلال باید شدیدتر می شد!؟ البته امیدوارم باشه بعدش دوباره درست بشه :(
سلام
سرعت اینترنت من هم پایین اومده... نهایتا با 70 تا میگیره! (256 نامحدود)
512ها سرعتشون چنده الان؟
فکر کنم همه رفتن 256 گرفتن
یکی از بچه ها 1 مگ داشت اگه بیاد خیلی خوب میشه و میفهمیم اوضاع از چه قراره![]()
سرعت که افتضاحتر شده تا 60 تا بیشتر نمیده اوت لوک هم تایم اوت میده ولی جیمیل با سرعت بار نکردنی اونم https باز میشه
دوستان پریروز یعنی یک شنبه حدود ساعت شش بعد از ظهر اینترنت کلا" قطع شد پیغام ارور می داد که روتر در حال کار کردن نیست....هر کاری کردم وصل نشد..... زنگ زدم مخابرات گفتن اختلال از خود مخابراته و دو ساعته درست میشه... ولی از اون روز دیگه اوضاع اینترنت به هم ریخته
مثلا" شبها دیگه قطه نمی شه (منظورم برای اینترنت شبانه است)
یا این که ساعت 1 ظهر خود به خود قطع می شه و بعدش هم که وصل می شه مرتب تو فواصل زمانی کوتاه قطع می شه..... دیروز بعد از ظهر هم سرعت وحشتناک بود.. یعنی در حد دایل آپ حتی کمتر بود
شما هم همچین مشکلات مشابهی دارید؟
در مورد یک شنبه نظری ندارم ولی مثل اینکه شبانه قطع نمی شه و قبلا یک آی پی که صبح می گرفتم تا ساعت 1:30 که قطع می شد تغییر نمی کرد ولی حالا چند بار تغییر می کنه پس در طول روز چند باری قطع می شه.
فعلا باید منتظر ماند!
دوست عزیز تا دو روز پیش موقعی که تایم شبانه شروع می شد قبلش یک بار اینترنت من قطع می شد .. این مساله همیشگی بود .. ولی از دو روز پیش بعد از اون اختلال دیگه قطع نمی شه...
می دونم منظور منم همین بود یکبار 1:30 حدودا قطع می شد یکبار هم حدود 2:00 الآن اختلال هست ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)