کاملا موافقم.
99درصد ناراضی و یک درصد راضی توی منطق نمیگنجه.
این همه از ریتون ناراضی ان از اون مدیرای(مثلا مدیر) مسخره کفری ان. حالا این یه نفر راضی و دعا به جونشون میکنه.
من که میخوام سر به تنشون نباشه.
کاملا موافقم.
99درصد ناراضی و یک درصد راضی توی منطق نمیگنجه.
این همه از ریتون ناراضی ان از اون مدیرای(مثلا مدیر) مسخره کفری ان. حالا این یه نفر راضی و دعا به جونشون میکنه.
من که میخوام سر به تنشون نباشه.
والا یکی از دوستای منم از مبین نت گرفته بود ولی همچین راضی هم نبود 512 داشت 80 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکرد با اینکه آنتنش 70%پر بود خونشون هم هم نزدیک بود به انتن وایمکس حالا اگه ما که توی شهرک شهید چمران هستیم بخواهیم بگیریم که دیگه آنتنش 20%هم جواب نمیده
این ریتون به مدیریت حبیبی خیککی دیگه داره جونای آخرش رو میده که اینطور افتاده به اعاده حیثیت نداشته!!!
فکر اینجاش هم باید میکردن
بعید می دونم که دیگه عرضه کارت اینترنت فروختن رو هم داشته باشن...
سلام دوستان!
میخواستم بدونم وایمکس مبین نت الان تو همدان کیفیتش چطوره (من تو منطقه شیر سنگی میشینم) ؟
من مودم یکی از دوستانم رو اوردم اونجا توی خونه تست کردم، فقط سه تا خطش پر میشد ولی پشت بوم تقریبا پر بود. میخواستم بدونم ارزش داره پول مودم خارجی رو بدم.
در ضمن اگه سرویس 1 مگ رو بردارم سرعت روزانه و شبانش چطوره؟
من عین بچه آدم داشتم ADSL استفاده میکردم که این مخابرات مسخره اومد پیش شماره رو تغییر داد و برد روی کافو نوری که فقط خودش سرویس میده و سرویس های مخابرات هم که دیگه تعریفی نداره(سرعت 512 به بالا ترافیک رایگان نداره، درسته؟)
اگر 1 مگ بگیری میشه ثانیه ای 160 الی 180 کیلوبایت در ثانیه.مبین نت و شاتل سرعت ها رو تقسیم بر 8 هشت میکنن شبانه رایگانش هم برای روزهای پنجشنبه هست رفیق من 6 ماه پیش داشت که این تعرفه هاش بود شاید عوض کرده باشن برو بپرس
این تقسیم بر هشت شدن با ضزیب اشتراک فرق داره. ضریبتهای اشتراک یا بصورت 1به1 ، یا1به3 ، یا1به5 و یا 1به10 هستش که نباید بالاتر از 1به10باشه.
کسی از پارس آنلاین توی مرکز بعثت 1 مگ داره چطوره؟ شبی چقدر دانلود میکنه؟ فاصله اش از مرکز چقدره؟ هرکی هست زود جواب بده میخوام ببینم اگه شبانه اش خوبه سرعتم رو عوض کنم که لااقل به پول برقی که میدم بصرفه
سلام دوستان عزیز متاسفانه بعد از جمع آوری خطم متوجه شدم (البته از صحتش بطور قطع آگاه نیستم) مسئولین خدوم و زحمتکش و پاسخگوی همیشه در صحنه مخابراتفعلا مشترکین جدیدرو از ispهای خصوصی خطشون رو فعال نمیکنن فعلا که کسی پاسخگو نیست و قول هفته دیگه رو دادن(شما بخونید 70سال دیگه) اما به چه دلیل خدا داند و خادمین؟! در مورد ریتون همینو بگم که کلهم اجمعین آدمهایه پست و بی شرفی هستند اگه عمری بود و مجال پیدا کردم توی موقعیت مناسب حکایتشونو واستون میگم دوستان گلم اگه شده حتی از سبزی فروشی محلتون اینترنت بگیرید
ولی از ریتون مثل یک بیمار جزامی و ایدزی
پرهیز کنید.
![]()
سلام.
مخلصم داداش.
شما کدوم مرکزی؟؟؟
اگه واقعیت داشته باشه که باید مخابرات رو گِل بگیری. در جریان امور بزارمون داداش.
در مورد ریتون هم، باز هم حق رو به شما میدم. بیمار ایدزی خطرش کمتر از ریتونه. با کلمه شرافت ریتونی ها کاملا
بیگانه ان. 9ماه پیش قرار بود سرورهای جدید راه بندازن. هر کی می رفت برای تخلیه(منجمله خودمن)، اون نیکوسخنه،
میگفت" تخلیه چیه بابا. یه هفته دیگه سرورای خودمون راه میفته. بهت میدم. حالشو ببری." فعلا از اون حرف 9ماه داره
میگذره و ........ .
به شخصه خوشحال میشم ماجرا رو برامون بگی.
سلام داداش.
این مخابرات هم هرماه یه داستان جدیدی برای کاربرا داره.
داداش ماجرا رو تعریف کن بلکه 4 چهار نفر بیان بخونن و پولوشنو تو جیب این مفت خور ها (ریتون) نریزن.
واقعا ادم های پستی هستن اون سه چهار نفری که اونجا کار میکنن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)