یعنی چه قدر قدیمی نیاز های عادی رو یر طرف نمی کنه مثل اینرنت فیلم بازی[/QUOTE]
منظور از قدیمی ضعیف بودنش نیست بلکه نسبت به نسل Core i7,Core i5 یکم قدیمی شده...والا از لحاظ سرعت خوبه واین نیاز هایی که گفتی بر طرف میکنه....
یعنی چه قدر قدیمی نیاز های عادی رو یر طرف نمی کنه مثل اینرنت فیلم بازی[/QUOTE]
منظور از قدیمی ضعیف بودنش نیست بلکه نسبت به نسل Core i7,Core i5 یکم قدیمی شده...والا از لحاظ سرعت خوبه واین نیاز هایی که گفتی بر طرف میکنه....
این مشکل صدای اضافی فن که لپ تاپ های F111 و ... دارن، در همه مدلهای سری F وجود داره؟
لطفا اگه خودتون این صدا رو شنیدین و با مدلهای دیگه در سری F مقایسه کردین، پاسخ بدین.
منم از این fw550f/hخوشم اومده
سی پی یوشم فک کنم بدکی نباشه
منتها این وزنش دقیق چقدره
2.8؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 2.9 و 3.1 kg هم دیدم
کدوم دقیقه
نسبت به dell 1557 چطوریاست؟؟
دوستان این سوال ما ظاهرا آخر صفحه بوده، کسی ندیده! میشه راهنماییم کنید.
و اینکه مدل USA با CHINA واقعا فرق داره؟
از لحاظ قیافه که هیچ وقت DELL به ُSONY نمیرسه ولی از لحاظ کانفیگ 1557 هم عالیه و این مدلی که در بالا معرفی کردی هم خوبه
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
در ظاهر که میگند زیاد فرق نداره چون سونی چینی هم باشه باز سونی هستش ولی من یه بار از یه نفر تعمیر کار این حرف رو شنیدم میگفت لپ تاپ سونی آمریکایی رو که یه بار باز کرده بود قطعات داخلش چینی بودند حالا راست و دروغش رو نمیدونم
ممنون
حالا نظرتون در مورد CW 21 FX/W چیه؟ این دیگه چینیه.
2.13 Intel Core i3-330M
RAM:4DR3
Hard:500GB
قیمت :1079
Last edited by mehjam; 28-03-2010 at 12:35.
ما که دست آخر گیج شدیم یه بار خواستیم Dell1557 بگیریم گفتند داغ میکنه HP بگیریم گفتند داغ میکنه Sony گفتند صدا میده هنوز برند های دیگه رو امتحان نکردیم و الا از گرفتن اونا هم پشیمون میشدیم شاید دست آخر مجبور بشیم PC بگیریم....
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
مشخصاتش که خوبه فقط مونده برای چه موردی استفاده کنی ؟؟؟
من برای کارهای روزمره
مگه برای بیشتر از اون جواب نمیده؟
راسی i3 با i5 چه فرقی داره؟ هم رده این مدل دنبال دل یا اچ پی که نباشم؟
راستی رنگ سفیدش چطوره؟ برای حانم ها؟
برای کار های روز مره عالیه ولی اگه بیشتر از اون منظورت برنامه های Abaqus و Ansys و Matlab باشه یکم از این سیستم بالاترش رو بگیری بهتره i3 و i5 هم در تعداد هسته مقدار کش و قابلیت توربو بوست باهم فرق دارند در مورد رنگ هم مونده به سلیقه شما شاید یه نفر صورتیش رو دوست داشته باشه یه نفر مشکی یه نفر آبی
بازهم ممنون
ولی فروشنده ها میگن سری سیاه CW زود لک میشه و اثر انگشت میمونه
i3 دو هسته ای است؟ آیا سراغ c2d بریم یا از دور خارجه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)