جدا فیزیکم هست؟مواد کنکورش چیا هست؟
جدا فیزیکم هست؟مواد کنکورش چیا هست؟
senaps جان برای کاردانی به کارشناسی ترمی هم دفترچه اومده؟
منم به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم.میخواستم بدونم پودمانی خوبه؟کنکورش کی هست و الان دفترچه رو باید از کجا بگیرم؟
اره عرض شود که
ادبیات و زبان فارسی ضریب 1.5!
انگلیسی ضریب 2
مبانی کامپیوتر ضریب 2
فیزیک عمومی ضریب 2.5
ریاضی عمومی ضریب 3
!!
اینجوری من حتی اگر زبان و مبانی رو بتونم 100 بزنم هم شانسی ندارم که دانشگاههای مد نظرم رو قبول بشم!!!فک کنم یه خورده ریاضی و فیزیک عمومی باید بخونم که باهاشون به شدت مشکل دارم.... کلا با ریاضی مشکل دارم من :(
پودمانی از نظر من تنها بدیش اینه که انتخاب واحد نداری و اگر یه سری واحد خاص رو بیوفتی( مثلا 6 واحد) کلا اون پودمان رو افتادی و حالت گرفته میشه و دیگه درس بهت نمیدن!!!!منم به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم.میخواستم بدونم پودمانی خوبه؟کنکورش کی هست و الان دفترچه رو باید از کجا بگیرم؟
دفترچه که رو سایت سنجش هستش.... همون صفحهی اصلی.... 8/10 هشته ده! هم ازمونش برگزار میشه....
به نظر من هم بین گرایش ها و رشتههای موجود، فقط همین برنامه نویسی وب میمونه که ادم هنوز برنامه نویسی بکنه!
Last edited by senaps; 23-10-2012 at 20:18.
بچه ها من دفترچه رو مطالع کردم
2 تا سئوال دارم.دوستان میگفتم که بدون کارت پایان خدمت ثبت نام میکنند اما تو دفترچه چیز دیگه ای نوشته
2-3 ) مقررات وظيفه عمومي:
براساس اعلام سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، داوطلبان مرد لازم است يكي از شرايط مشروحه زير را داشته باشند:
1) داشتن كارت پايان خدمت. )
2) داشتن كارت معافيت دايم (كفالت، پزشكي، موارد خاص).
در ضمن من دوره کارشناسی پیوسته پیام نور انصراف دادم.البته کاردانی گرفتم.اما تو دفترچه نوشته قبول نمیکنن
تذكرات مهم:
مشمولان غايب به هيچ وجه حق شركت در آزمون را نداشته و در صورت شركت و قبولي، مجوز تحصيلي براي آنان صادر نگرديده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آنان
نمي باشند.
دانشجويان اخراجي دانشگاه ها مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون نمي باشند.
مدت تحصيل در دوره كارشناسي ناپيوسته حداكثر 3 سال مي باشد.
دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته كه با اخذ مدرك كارداني يا معادل آن فارغ التحصيل، ترك تحصيل، انصراف يا اخراج گرديده اند، مجاز به شركت در آزمون
نيستند.
نمیشه این مشکلات رو حل کرد؟
سلام دوست من
دفترچه جدید امسال رو دارید؟
چون یکسری قوانین تغییر داشته
آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟ بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.
این قاونو نظام وظیف ههست
برای اطمینان بیشتر به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید
موفق باشید
بله دوست عزیزسلام دوست من
دفترچه جدید امسال رو دارید؟
چون یکسری قوانین تغییر داشته
این قوانین جدید رو تو دفترچه امسال که از سایت سنجش دان کردم نوشته.
دفترچه کاردانی به کارشناسی پودمانی علمی کاربردی 91
دوستان منابع کنکور کارشناسی ناپیوسته پودمانی رشته IT (فناوری اطلاعات) و همچنین سر فصل درساشو رو میدونید ؟
اینا برای پارسال بود (90)
گروه صنعت :
» زبان و ادبیات فارسی - زبان انگلیسی
نام کتاب : مجموعه دروس و تست دروس عمومی مدرسان شریف ویژه آزمون کاردانی به کارشناسی
» مبانی کامپیوتر
نام کتاب : مجموعه مهارت های 7 گانه ، آرمان ری بدودیگران، انتشارات کتابخانه فرهنگ
» فیزیک عمومی
نام کتاب : فیزیک عمومی کاردانی به کارشناسی - مجتبی حیدری
» ریاضی عمومی
نام کتاب : ریاضی عمومی (1) - حمیدرضا مقسمی - انتشارات گسترش علوم پایه
Last edited by mehrdadb3; 24-10-2012 at 11:49.
کسی نیست جواب به من بده ؟؟؟؟ لطفا ...
مال امسال رو از کجا گیر بیاریم؟!دوستان منابع کنکور کارشناسی ناپیوسته پودمانی رشته IT (فناوری اطلاعات) و همچنین سر فصل درساشو رو میدونید ؟
کارشناسی یا کاردانی رو فارقالتحصیل شدین؟!من امسال در یکی از رشته های مهندسی سراسری فارغالتحصیل شدم و مشکل سربازی هم ندارم.....
بعله داره... باید دید دفترچهاش کی میاد.... همچنین سرفصل درسها و رشته ها رو میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنین1- آیا ابتدا حتما باید کاردانی امتحان داد و آیا کارشناسی پیوسته نداره
بعله شما هیچ محدودیتی ندارین!2- کاردانی که بگیریم میشه کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری داد ؟
اگر همون میانگین 250-60 تومن بذاریم، بعد از 1.5-2 سال کاردانی 2 تومن پیاده میشین.... البته ظاهرا یکی از دوستان 460 تومن شهریه داده!!!4- طول دوره ها چند ساله هستند و هزینه عموما ترمی چقدر هست ؟؟
واقعیت اینه که هنر، از اون دست رشتههایی هستش که شخص خودش باید توانایی داشته باشه.... من خیلی دوستانی دارم که هیچ تحصیلات مرتبطی ندارن، ولی در حد تیم ملی دارن کارهای مربوط به گرافیک و اینا رو انجام میدن.... بعضی هاشون نقاشی میکشن و بعضی ها عکس میگیرن و ...!!!!5- کسی در رشته های هنر خونده و راضی بوده...هرچند دانشگاه سراسریش هم انتظارات آدم رو برآورده نمی کند ولی بهرحال آموزشه ....
در نهایت، میخوام بگی تو هنر اگر دید هنری و سلیقه داشته باشید، موفقید و ربطی به دانشگاهتون هم نداره!!!! امروز کمتر کسی اسم مدرک و دانشگاه براش مهمه.... این روزا هرکی کار بلد بود، اگر بیسواد هم بود میذارنش روی سر و دکتر و مهندسش بیکار میمونه چون کار بلد نیست!
دفترچه ترمی کارشناسی کی میاد؟کسی گه پودمانی الان دانشجو هست میتونه دیگه ترمی شرکت کنه و قبول شد تطبیق بده بره ترمی همون رشته دیگه؟
دفترچه پودمانی کارشناسی مگه اومده ؟
<<مهندسی فناوری- کارشناسی حرفهای>> چیه دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)