تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 432 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام....
    دوستان دفترچه‌ی پودمانی امسال هم اومد ظاهرا...
    رشته‌ی مورد نظر بنده،( برنامه نویسی تحت وب، ای‌تی...) رو فقط دانشگاه های بخصوصی درکل کشور داشتن:
    داده پردازی تهران!
    کارخانجات مخابرات شیراز!
    علمی کاربردی قروه 1 سنندج....
    جهاد دانشگاهی همدان

بعد تو جدول دیگه‌ای که بعد از جدول دانشگاه ها و رشته‌هاشون و شهرها بودش،(ظرفیت مرد و زن ازاد و شاغل رو اعلام میکرد مثلا!) دو دانشگاه فرهنگ و هنر10 تهران و جهاد دانشگاهی سنندج هم اضافه شدن....
    البته اینها شهرهای مرکزی بودن و مثلا برا اصفهان کسی این رشته رو نداشت... یا شهر های شمال کشور نداشتنش!!!!
    شهرهای ترک زبان هم اکثرا داشتن که من بیشتر دوست دارم برم شهرهای مرکزی کشور...

کسی میدونه چرا؟! در حقیقت این رشته خیلی مظلوم واقع شده بود نسبت به 3 گرایش دیگه‌ی IT .....

این قبولیش رو سخت تر نمی‌کنه؟! مخصوصا که درس های عمومی و کلی میخواد برا امتحان بیاد مثل فیزیک که تو دوره‌ی کاردانی ما نداشتیم اصلا؟؟؟
    جدا فیزیکم هست؟ مواد کنکورش چیا هست؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

senaps جان برای کاردانی به کارشناسی ترمی هم دفترچه اومده؟

منم به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم.میخواستم بدونم پودمانی خوبه؟کنکورش کی هست و الان دفترچه رو باید از کجا بگیرم؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اره عرض شود که
    ادبیات و زبان فارسی ضریب 1.5!
    انگلیسی ضریب 2
    مبانی کامپیوتر ضریب 2
    فیزیک عمومی ضریب 2.5
    ریاضی عمومی ضریب 3
    !!

اینجوری من حتی اگر زبان و مبانی رو بتونم 100 بزنم هم شانسی ندارم که دانشگاه‌های مد نظرم رو قبول بشم!!!فک کنم یه خورده ریاضی و فیزیک عمومی باید بخونم که باهاشون به شدت مشکل دارم.... کلا با ریاضی مشکل دارم من :(

منم به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم.میخواستم بدونم پودمانی خوبه؟کنکورش کی هست و الان دفترچه رو باید از کجا بگیرم؟
    پودمانی از نظر من تنها بدیش اینه که انتخاب واحد نداری و اگر یه سری واحد خاص رو بیوفتی( مثلا 6 واحد) کلا اون پودمان رو افتادی و حالت گرفته میشه و دیگه درس بهت نمیدن!!!!

دفترچه که رو سایت سنجش هستش.... همون صفحه‌ی اصلی.... 8/10 هشته ده! هم ازمونش برگزار میشه....

به نظر من هم بین گرایش ها و رشته‌های موجود، فقط همین برنامه نویسی وب می‌مونه که ادم هنوز برنامه نویسی بکنه!
    Last edited by senaps; 23-10-2012 at 20:18.

4. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بچه ها من دفترچه رو مطالع کردم

2 تا سئوال دارم.دوستان میگفتم که بدون کارت پایان خدمت ثبت نام میکنند اما تو دفترچه چیز دیگه ای نوشته

2-3 ) مقررات وظيفه عمومي:
    براساس اعلام سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، داوطلبان مرد لازم است يكي از شرايط مشروحه زير را داشته باشند:
    1) داشتن كارت پايان خدمت. )
    2) داشتن كارت معافيت دايم (كفالت، پزشكي، موارد خاص).

در ضمن من دوره کارشناسی پیوسته پیام نور انصراف دادم.البته کاردانی گرفتم.اما تو دفترچه نوشته قبول نمیکنن

تذكرات مهم:
    مشمولان غايب به هيچ وجه حق شركت در آزمون را نداشته و در صورت شركت و قبولي، مجوز تحصيلي براي آنان صادر نگرديده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آنان 
    نمي باشند.
    دانشجويان اخراجي دانشگاه ها مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون نمي باشند. 
    مدت تحصيل در دوره كارشناسي ناپيوسته حداكثر 3 سال مي باشد. 
    دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته كه با اخذ مدرك كارداني يا معادل آن فارغ التحصيل، ترك تحصيل، انصراف يا اخراج گرديده اند، مجاز به شركت در آزمون 
    نيستند.

نمیشه این مشکلات رو حل کرد؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها من دفترچه رو مطالع کردم

2 تا سئوال دارم.دوستان میگفتم که بدون کارت پایان خدمت ثبت نام میکنند اما تو دفترچه چیز دیگه ای نوشته

2-3 ) مقررات وظيفه عمومي:
    براساس اعلام سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، داوطلبان مرد لازم است يكي از شرايط مشروحه زير را داشته باشند:
    1) داشتن كارت پايان خدمت. )
    2) داشتن كارت معافيت دايم (كفالت، پزشكي، موارد خاص).

در ضمن من دوره کارشناسی پیوسته پیام نور انصراف دادم.البته کاردانی گرفتم.اما تو دفترچه نوشته قبول نمیکنن

تذكرات مهم:
    مشمولان غايب به هيچ وجه حق شركت در آزمون را نداشته و در صورت شركت و قبولي، مجوز تحصيلي براي آنان صادر نگرديده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آنان 
    نمي باشند.
    دانشجويان اخراجي دانشگاه ها مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون نمي باشند. 
    مدت تحصيل در دوره كارشناسي ناپيوسته حداكثر 3 سال مي باشد. 
    دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته كه با اخذ مدرك كارداني يا معادل آن فارغ التحصيل، ترك تحصيل، انصراف يا اخراج گرديده اند، مجاز به شركت در آزمون 
    نيستند.

نمیشه این مشکلات رو حل کرد؟
    سلام دوست من
    دفترچه جدید امسال رو دارید؟
    چون یکسری قوانین تغییر داشته

آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟ بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.

این قاونو نظام وظیف ههست
    برای اطمینان بیشتر به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید
    موفق باشید

7. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوست من
    دفترچه جدید امسال رو دارید؟
    چون یکسری قوانین تغییر داشته
    بله دوست عزیز

این قوانین جدید رو تو دفترچه امسال که از سایت سنجش دان کردم نوشته.

دفترچه کاردانی به کارشناسی پودمانی علمی کاربردی 91

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان منابع کنکور کارشناسی ناپیوسته پودمانی رشته IT (فناوری اطلاعات) و همچنین سر فصل درساشو رو میدونید ؟

اینا برای پارسال بود (90)
    گروه صنعت :
    » زبان و ادبیات فارسی - زبان انگلیسی
    نام کتاب : مجموعه دروس و تست دروس عمومی مدرسان شریف ویژه آزمون کاردانی به کارشناسی
    » مبانی کامپیوتر
    نام کتاب : مجموعه مهارت های 7 گانه ، آرمان ری بدودیگران، انتشارات کتابخانه فرهنگ
    » فیزیک عمومی
    نام کتاب : فیزیک عمومی کاردانی به کارشناسی - مجتبی حیدری
    » ریاضی عمومی
    نام کتاب : ریاضی عمومی (1) - حمیدرضا مقسمی - انتشارات گسترش علوم پایه
    Last edited by mehrdadb3; 24-10-2012 at 11:49.

10. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه o.jabbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

من یک تازه کار هستم شدیدا شدیدا نیاز به کمک دارم

من امسال در یکی از رشته های مهندسی سراسری فارغالتحصیل شدم و مشکل سربازی هم ندارم.....

بدلیل علاقه من به هنر و نبود شرایط آن موفق به تحصیل در این رشته نشدم ...حالا فرصت دارم ولی حوصله ی کنکور دادن هم ندارم...از طرفی مدرک آکادمی می خوام

اطلاعات می خوام راجع به علمی کاربردی

1- آیا ابتدا حتما باید کاردانی امتحان داد و آیا کارشناسی پیوسته نداره
    2- کاردانی که بگیریم میشه کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری داد ؟
    3 - کدوم مرکز در زمینه هنر ( گرافیک و یا عکاسی ) در تهران قوی هستند؟
    4- طول دوره ها چند ساله هستند و هزینه عموما ترمی چقدر هست ؟؟
    5- کسی در رشته های هنر خونده و راضی بوده...هرچند دانشگاه سراسریش هم انتظارات آدم رو برآورده نمی کند ولی بهرحال آموزشه ....

شدیدا به پاسختون محتاجم

لطفا جواب بدید ...مرسی...

کسی نیست جواب به من بده ؟؟؟؟ لطفا ...

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان منابع کنکور کارشناسی ناپیوسته پودمانی رشته IT (فناوری اطلاعات) و همچنین سر فصل درساشو رو میدونید ؟
    مال امسال رو از کجا گیر بیاریم؟!

من امسال در یکی از رشته های مهندسی سراسری فارغالتحصیل شدم و مشکل سربازی هم ندارم.....
    کارشناسی یا کاردانی رو فارق‌التحصیل شدین؟!

1- آیا ابتدا حتما باید کاردانی امتحان داد و آیا کارشناسی پیوسته نداره
    بعله داره... باید دید دفترچه‌اش کی میاد.... همچنین سرفصل درس‌ها و رشته ها رو می‌تونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنین

2- کاردانی که بگیریم میشه کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری داد ؟
    بعله شما هیچ محدودیتی ندارین!

4- طول دوره ها چند ساله هستند و هزینه عموما ترمی چقدر هست ؟؟
    اگر همون میانگین 250-60 تومن بذاریم، بعد از 1.5-2 سال کاردانی 2 تومن پیاده می‌شین.... البته ظاهرا یکی از دوستان 460 تومن شهریه داده!!!

5- کسی در رشته های هنر خونده و راضی بوده...هرچند دانشگاه سراسریش هم انتظارات آدم رو برآورده نمی کند ولی بهرحال آموزشه ....
    واقعیت اینه که هنر، از اون دست رشته‌هایی هستش که شخص خودش باید توانایی داشته باشه.... من خیلی دوستانی دارم که هیچ تحصیلات مرتبطی ندارن، ولی در حد تیم ملی دارن کارهای مربوط به گرافیک و اینا رو انجام میدن.... بعضی هاشون نقاشی میکشن و بعضی ها عکس میگیرن و ...!!!!
    در نهایت، میخوام بگی تو هنر اگر دید هنری و سلیقه داشته باشید، موفقید و ربطی به دانشگاهتون هم نداره!!!! امروز کمتر کسی اسم مدرک و دانشگاه براش مهمه.... این روزا هرکی کار بلد بود، اگر بی‌سواد هم بود میذارنش روی سر و دکتر و مهندسش بیکار می‌مونه چون کار بلد نیست!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دفترچه ترمی کارشناسی کی میاد؟کسی گه پودمانی الان دانشجو هست میتونه دیگه ترمی شرکت کنه و قبول شد تطبیق بده بره ترمی همون رشته دیگه؟

دفترچه پودمانی کارشناسی مگه اومده ؟
    <<مهندسی فناوری- کارشناسی حرفه‌ای>> چیه دیگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •