امروز رفتم فاز 2 پاداد جی پی آر اس حتی آی دی یاهوو هم باز نمیکرد چه برسه به سایت ...
صد رحمت به کیان آباد خودمون .
امروز رفتم فاز 2 پاداد جی پی آر اس حتی آی دی یاهوو هم باز نمیکرد چه برسه به سایت ...
صد رحمت به کیان آباد خودمون .
من لشکرم (مرکز انقلاب دی: )
گوشیمم n78ه
یکی از دوستام میگفت تو یزد سرعت 95ه !(با n82)
حالا مگه خیلی با gprs کار میکنی؟؟؟؟
بیخیال...........!
از gprs همراه اول کسی استفاده کرده ؟
من فعالش کردم ولی وقتی میخام مشخصات گوشی رو ارسال کنم که تنظیماتشو برام بفرسته میگه سرویس دیتای شما فعال نیست در حالی که مطمئنم gprs فعاله
گفتم شاید تو اهواز هنوز راه نیفتاده ؟
... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و مجددآ 1 ماهه 3 گیگ گرفتم که 1 هفته ای با 300 مگابایت دانلود و یا کمتر تمام شد و شارژ من 2 برابر در دانلود کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگابایت شارژ کم میشه و با نمایندگی اهواز و حتی تهران صحبت میکنم میگه دروغ میگی ؟؟///
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه
به نظر شما از کدام شرکت اینترنت بگیرم
راه افتاده، من خودم استفاده کردم.
اگه سرویست فعال نیست به این آدرس برو فعالش کن.
تنظیماتش هم باید توی سایت mci.ir شماره خط رو وارد کنی که برات بفرستن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دانلود شبانه برات مهم نیست از شاتل بگیر. مطمئن باش حتی 1 کیلوبایت هم ازت نمیدزدن
من خودم 7 ماه اشتراک شاتل داشتم.
الانم از پارس دارم که بعد از شش روز 1گیگ از ترافیکم تموم شده. احتمالا پارس هم میدزده.![]()
شبانه واسم مهم هست اگه شبانه سرعتش 5 باشه راضی هستم چون الان صبانت منطقه ما سرعت شبانه 2 هست و 0 میشه اون هم 3 شب شروع دانلود هست
چرا رفتی پارس ؟
همه شرکتها از ترافیک مردم میخورن ، واقعاً بدبختن![]()
دوستان قطعی زیاد داره شاتل یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)