آقا بی خیال delivery report شو!غیر فعالش کن بره!
آقا بی خیال delivery report شو!غیر فعالش کن بره!
من استار رو بدون گارانتی و با تمام محتویات اصلی جعبهش 143 گرفتم. از طبقه 4 علائدین...
قاب گوشی استار هم تعویض میشه کرد کسی اینکارو کرده ؟ راحت هست یا پر دردسر ؟
با سلام خدمت دوستان
میخواستم نحوه فعال کردن اینترنت تالیا در گوشی استار را بدونم
تنظیم اینترنت سیم کارت من فعال است ولی نحوه تنظیمات گوشی را نمی دانم ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید
با تشکر
درسته. اول میریزه تو مموری گوشی بعد باید بریزی تو مموری خارجی. ولی اگه درست دقت کرده باشم تو قسمت تنظیمات میتونی تنظیم کنی که مستقیما بریزه تو مموری خارجی.
برعکس گوشیهای سونی اریکسون. که اگه کنسل کنی میریزه تو گوشی اگه تا اخر تایید کنی میریزه تو مموری خارجی!
به نظر من هر برند و مدلی یه سری خصوصیات خوب و بد میتونه داشته باشه. مهمترین چیز اون منشی تلفنیش هست که واقعا منو بعضی وقتا نجات میده.![]()
جالبه. همون که روبه روی پله برقیه؟
آخه جالبه که من از همونجا با گارانتی 3 ماه پیش خریدم 170 تومن. گارانتی اصلی با تمام امکانات.
ریسک کردی. البته جالبه که تا الان من هیچ گوشی سامسونگی رو مشکل دار ندیدم.نسبت به نوکیا و سونی اریکسون خیلی عالیه
چون من معمولا گوشی رو استفاده نمیکنم، به قول بچه ها مصرف میکنم. و این با این ظرافتش غیر مشگل فریم فیلماش که 15 هست هیچ مشکل خاصی ندیدم.در این رینج قیمت میشه گفت بی نظریه!![]()
نرم افزار نقشه تهران سال ۸۹
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من می خواستم این گوشی رو بخرم
1- فارسی رو خوب ساپورت می کنه؟
2- آخرین فریم ورش که عالی هم باشه چیه ؟
سلام
1.بله فارسی رو ساپورت می کنه.(یعنی باید فرمور شما فارسی داشته باشه)
2.در درجه اول دوستان توجه کنند،فریم ور یا فرمویر اصلا درست نیست.انگلیسی این کلمه firmware هست و تلفظش هم فرمور هست.لطفا درست تلفظ کنید!
آخرین فرمور S523AJPIK5 هست که من ایمیل زدم پارس مایکروتل و این جواب رو دادند.
سلام دوستان اگه استار به pc ویروس دار وصل بشه براش مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)