دوستان این رامهای موجود در سایتها فقط مخصوص یک گوشی خاصه یا نه برای همه w.mهاست؟
دوستان این رامهای موجود در سایتها فقط مخصوص یک گوشی خاصه یا نه برای همه w.mهاست؟
مسعود جان هر گوشیه ویندوز موبایل رام مخصوص بخودشو داره و به همه ویندوز موبایها نمیخوره
دوستانی که این گوشی را دارن و با اینترنتش کار وردن ممنون میشم که بگید اینترنتش چطوره? سرعت لود صفحات بالاست? دوستان در یک کلام این گوشی بهتره یا گوشیهای اچ تی سی? راضی هستید از این گوشی? اگر بار دیگری خواستید وین موبایل بخرید آیا مجددا همینو انتخاب میکنید? و الان این گوشی قیمتش چند شده? ممنونم دوستان
سعید جان من این فریمور و دانلود کردم ... 4 تا فایل pda فرمتشون 001 و 002 و 003 و 004 ه ... اینارو باید چیکار کنم ؟
فال phone هم نداره که !
این فایلها رو بذار کنار هم و نرم افزار 7zip رو نصب کن . و با این نرم افزار بازش کن.
فایل phone جدیدترینش که لینک زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
اینترنتش خوبه . سرعتش مناسبه با اپرا 10. ولی اچ تی 2 یه کم سریعتره. حتی سرعت لود اچ دی 2 از آیفون یه ذره سریعتره من فیلم یوتویبشون رو دیدم. موقعی که من این گوشی رو خریدم اچ تی 2 200 تومن گرونتر بود! ( داداشم اچ تی 2 داشت ) کیفیت صفحه اچ تی 2 تو ذوقت میزنه مطمعن باش. درضمن مقایسه این دو تا گوشی درست نیست وقتی هنوز 200 تومن اختلاف قیمت دارن!
قیمت این گوشی 4 صد و خورده ای
قیمت اچ تی 2 6صد و خورده ای
1-والله لینک درست حسابی هنوز پیدا نکردم. اونی که بهت دادم نشد؟
2- آندروید هنوز تکمیل نشده یه نفر نسخه ناقصشو نصب کرده گوشیشو خراب کرده.
3- تو مسیج آپشن یه قسمت هست که تنظیم میکنی که اس ام اس ها کجا ذخیره بشه بگردی پیدا میکنی. در مورد تبدیل اس ام اس های سیمبین به ویندوز موبایل نمیدونم.
4-تو این گوشی باید نرم افزار phonebook سامسونگ رو نصب کنید که کلی گذینه داره برای اضافه کردن:
چه کاری؟ سافت ریست؟؟ نرم افزار سافت ریست:
الان این کارو کردم فقط همون فایل 001 باز میشه و بقیش ارور میده ... فایل 001 هم فرمتش باز mst نیست کهاین فایلها رو بذار کنار هم و نرم افزار 7zip رو نصب کن . و با این نرم افزار بازش کن.
سلام.اقا سعید جواب پست قبلی منو میدی.یه دنیا ممنون داداش
نه پس قسمتای 2 و 3 رو خراب دان کردی. در ضمن پسوندش mst نیست . nb0 که در قسمت pda لود میشه . ( من خودم امتحان کردم فایل سالمه)
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 03-07-2010 at 16:41.
اینو نصب کن دیگه کامل شیشه ای شو!
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)