تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 773 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فکر کنم دیگه دوران برتری ال سی دی تو برایتنس بالاتر به پایان رسیده چون پلاسمای v20 پاناسونیک از 80 الی 90 درصد ال سی دی های بازار برایتنس بالاتری داره دیگه فکر نمکینم دلیلی برای خرید ال سی دی باقی مونده باشه چون پلاسماها مشکل زاویه دید و بلور اضافی و عدم یکنواختی نور ندارن.
    موفق باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[QUOTE=t_tanhayam;5612860]-بخاطر نوع وتكنولوژي متفاوت پلاسماها توي تصاويري كه سرعت بيشتري دارند مثل گيم و فوتبال برتر هستند و تصوير بلور كمتري داره وهمينطور تصوير كنتراست فوق العاده و مشكي عميقي كه ميتونيد از پلاسماها بگيرين
    -و اما در مورد ال سي دي ها اگر برايتنس مهمه كه خوب يكي از شاخص هاي كيفيت تصوير هست به هر صورت بايد سراغ ال سي دي ها برين و البته اين به اين معنا نيست تنها شاخص ارجح بودن ال سي دي ها باشه
    توي lcd -led ها هم گزينه هاي خيلي خوبي داريم
    -از نگاه بيشتر سايت هاي معتبري كه رويو ميكنند hdtv ها رو هميشه پلاسماها بهتر هستند ولي ميبينيد دوستان خيلي زيادي اينجا هستند led -lcd ‌دارند وكاملا راضي هستند

-حرف من اينه كه شمايي كه ميخواين hdtv بگيرين بايد انتخاب كنيد گزينه مورد نظرتون رو

بازم ممنون
    یک مسئله دیگه اونم اینکه من شنیدم همین برایتنس بالای ال سی دی ها باعث خستگی چشم میشه ایا این مطلب صحت داره؟؟
    و ایا با صحبت دوستمون در چند کامنت بعد شما که گفته الان پلاسماها برایتنسی بالاتر از خیلی از ال سی دی ها دارن موافقید؟؟
    با همه این حرفها به نظر شما در زمینه کیفیت تصویر کدوم یکی به اون یکی دیگه میچربه؟؟
    و یک سوال دیگه میزان مصرف برق پلاسما ها که گفته بودین اگه اشتباه نکنم 160 واته ایا باز هم بیشتر از ال سی دی هاست ؟؟کلا مصرف ال سی دی ها چقدره؟؟
    به نظر شما امکاناتی که بعضی ال سی دی ها دارن رو میشه با لوازم جانبی برای پلاسماها فراهم کرد.؟؟
    سوال اخر اینکه با توجه به اطلاعاتی که از سایتها و جاهای دیگه دارید فکر میکنید وضعیت تکنولوزی تلویزیونها طی یک سال اینده تغییری هم میکنه و روند رو به رشدی داره یعنی تکنولوزی جدیدی ممکنه معرفی بشه یا اینکه به همین روند خودش ادامه میده و تغییرات جزیی خواهذ داشت؟؟نظر شخصیتون رو بر اساس اطلاعات عمومیتون بفرمایید.
    با تشکر

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با تشکر از t_tanhayam
    من امروزم رفتم چند مدل دیدم به نظرتون پاناسونیک مدل u 20 s 42 اینچش چطوره ؟ به من گفتش که گارانتی نداره به نظرتون کار درستیه که بدون گارانتی بگیرم ؟
    -در مورد مدلتون پيشنهاد ميكنم هزينه بيشتري بكنيد و v20 رو تهيه كنيد
    -در مورد گارانتي وبدون گارانتي فكر ميكنم به خودتون بيشتر بستگي داره

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

سلام به همه دوستان عزیز
    من حسابی گیج شدم
    من میخوام یک LED بگیرم کیفیتش برام خیلی خیلی مهمه
    مد نظر خودم سامسونگ (6960) c6900 هستش
    حالا به نظر اساتید عزیز توی این رنج قیمت میتونم چیزه بهتری بگیرم
    با سپاس
    -من چند وقتي هست اين مدل رو انتخاب كردم گزينه خوبيه توي led هاي سامي
    -با توجه به precision dimming كه توي اين مدل هست Clouding Effect كمتري داريم نسبت به ساير edge led ها
    -ميتونيد به ex700 و lg le8500 هم نگاهي بندازين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

نظرتون درباره سامسونگ ال ای دی 6960 چیه؟

داره خودمونی میشه MAH-AL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

-گزينه هاي متفاوتي از برند ها وجود داره
    -در مورد انتخاب هاتون هم هر دو از مدل هاي خوبي هستند كه ميشه تهيه كنيد
    -از سامي هم c8000 بگيرين كاملا برتر هست چه در تصاوير sd ‌و چه در 3d
    -بله خيلي وقته اومده در همه جا ...
    سلام

خيلي ممنون از راهنماييتون فكر ميكنيد تفاوت قيمت بين 40 اينچ 7000 و 46 اينچ 8000 چقدر باشه وكلا" بين اين سه مدلي كه اشاره شد(7000 cو8000 وnx700) كدام يكي تو تصاوير ورزشي و گيم حالت بلور كمتري دارند؟
    Last edited by MAH-AL; 16-11-2010 at 00:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

2

سمیرا خانم که لطف کردند و جواب دادند... خوشحال می شم نظر بقیه دوستان صاحب تجربه رو هم بدونم... اقلا ما هم این آخر هفته تی وی دار شیم...

ببخشید....برای این که سایر اساتید هم نظر بدن؛ باید اول جای دیگه ای هم عضو شم؟؟؟ انگار غیر از سمیرا خانم، کس دیگه ای پست های منو نمی بینه....

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بازم ممنون
    یک مسئله دیگه اونم اینکه من شنیدم همین برایتنس بالای ال سی دی ها باعث خستگی چشم میشه ایا این مطلب صحت داره؟؟
    و ایا با صحبت دوستمون در چند کامنت بعد شما که گفته الان پلاسماها برایتنسی بالاتر از خیلی از ال سی دی ها دارن موافقید؟؟
    با همه این حرفها به نظر شما در زمینه کیفیت تصویر کدوم یکی به اون یکی دیگه میچربه؟؟
    و یک سوال دیگه میزان مصرف برق پلاسما ها که گفته بودین اگه اشتباه نکنم 160 واته ایا باز هم بیشتر از ال سی دی هاست ؟؟کلا مصرف ال سی دی ها چقدره؟؟
    به نظر شما امکاناتی که بعضی ال سی دی ها دارن رو میشه با لوازم جانبی برای پلاسماها فراهم کرد.؟؟
    سوال اخر اینکه با توجه به اطلاعاتی که از سایتها و جاهای دیگه دارید فکر میکنید وضعیت تکنولوزی تلویزیونها طی یک سال اینده تغییری هم میکنه و روند رو به رشدی داره یعنی تکنولوزی جدیدی ممکنه معرفی بشه یا اینکه به همین روند خودش ادامه میده و تغییرات جزیی خواهذ داشت؟؟نظر شخصیتون رو بر اساس اطلاعات عمومیتون بفرمایید.
    با تشکر
    -خوب قطعا شما اگر از نزديك به هر پنلي نگاه كنيد چشمتون خسته ميشه از جمله lcd ها
    -در مورد برايتنس پلاسماها من عمومي گفتم نه يك مدل خاص (v20 )
    -در مورد شاخص هاي كيفيت پلاسماها برتر هستند در بسياري موارد
    پ .ن : البته معيارهاي يوزر و كاربري كه استفاده ميكنه هم اهميت داره
    -بله اگر مدل خاصي رو مد نظر بگيرين( v20 ) بله خوب شده منتها به صورت عمومي مصرف بالايي دارند
    -در مورد امكانات جانبي بله ميشه با تهيه يك hd media player نياز هاتون رو برطرف كنيد
    -درسته در حال تغيير وتكامل هستيم ولي نه به اين سرعت تا 1 سال اينده هم همين اشو همين كاسه هست

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

نظرتون درباره سامسونگ ال ای دی 6960 چیه؟
    -مدل بسيار خوبي هست منتها با كاهش قيمت c650 توصيه ميكنم نيم نگاهي به اون داشته باشين

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------

سلام

خيلي ممنون از راهنماييتون فكر ميكنيد تفاوت قيمت بين 40 اينچ 7000 و 46 اينچ 8000 چقدر باشه وكلا" بين اين سه مدلي كه اشاره شد(7000 cو8000 وnx700) كدام يكي تو تصاوير ورزشي و گيم حالت بلور كمتري دارند؟
    -در مورد اختلاف قيمت خوب خيلي هست لااقل 1.5
    -در مورد بلور تصوير با توجه به رويو هايي كه ديدم به نظر مياد c8000 موفق تر عمل ميكنه

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[QUOTE=t_tanhayam;5615734]-خوب قطعا شما اگر از نزديك به هر پنلي نگاه كنيد چشمتون خسته ميشه از جمله lcd ها
    -در مورد برايتنس پلاسماها من عمومي گفتم نه يك مدل خاص (v20 )
    -در مورد شاخص هاي كيفيت پلاسماها برتر هستند در بسياري موارد
    پ .ن : البته معيارهاي يوزر و كاربري كه استفاده ميكنه هم اهميت داره
    -بله اگر مدل خاصي رو مد نظر بگيرين( v20 ) بله خوب شده منتها به صورت عمومي مصرف بالايي دارند
    -در مورد امكانات جانبي بله ميشه با تهيه يك hd media player نياز هاتون رو برطرف كنيد
    -درسته در حال تغيير وتكامل هستيم ولي نه به اين سرعت تا 1 سال اينده هم همين اشو همين كاسه هست

-

بازم ممنون
    میبخشید که من اینقدر سوال میکنم
    در مورد مصرف برق پلاسما ها جایی خوندم که بر اساس تصویر نمایش داده شده یعنی اینکه تصویر پر نور یا اینکه تاریک باشه مصرف برق پلاسماها فرق میکنه.منظور اینکه تو تصاویر با نور زیاد مصرف بالا و تصاویر با نورکم مصرف پایین هست؟درسته؟؟؟
    میشه بفرمایید این اچ دی پلیرها تقریبا چطور امکاناتی دارند و رنج قیمتیشون چقدر هست؟؟
    از اونجایی که من حداقل تا هفت هشت ماه اینده از این تلویزیون استفاده نخواهم کرد به نظر شما اصلامعقولانه هست من الان واسه خرید اقدام کنم یا اینکه به نظر شما بهتر همون زمان که میخام استفاده بکنم اقدام به خرید بکنم ؟؟؟فکر میکنید اون زمان اگه بخوام بخرم از نظر قیمت و از نظر تکنولوزی ممکنه تغییری ایجاد بشه ؟؟ نظر شما در این مورد چی هست؟؟

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بازم ممنون
    میبخشید که من اینقدر سوال میکنم
    در مورد مصرف برق پلاسما ها جایی خوندم که بر اساس تصویر نمایش داده شده یعنی اینکه تصویر پر نور یا اینکه تاریک باشه مصرف برق پلاسماها فرق میکنه.منظور اینکه تو تصاویر با نور زیاد مصرف بالا و تصاویر با نورکم مصرف پایین هست؟درسته؟؟؟
    میشه بفرمایید این اچ دی پلیرها تقریبا چطور امکاناتی دارند و رنج قیمتیشون چقدر هست؟؟
    از اونجایی که من حداقل تا هفت هشت ماه اینده از این تلویزیون استفاده نخواهم کرد به نظر شما اصلامعقولانه هست من الان واسه خرید اقدام کنم یا اینکه به نظر شما بهتر همون زمان که میخام استفاده بکنم اقدام به خرید بکنم ؟؟؟فکر میکنید اون زمان اگه بخوام بخرم از نظر قیمت و از نظر تکنولوزی ممکنه تغییری ایجاد بشه ؟؟ نظر شما در این مورد چی هست؟؟

بازم ممنون
    -خواهش ميكنم
    -بله همينطور هست بر اساس ساختار ونحوه كار پلاسماها وقتي نور سفيد لازم داريم مصرف بالاتر هست
    -در مورد HD media player هم انواع واقسام متفاوتي هست با كارايي هاي متفاوت اين تاپيك ها رو ببينيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -به نظر من اگر الان لازم ندارين حتما دست نگه دارين ممكن قيمت ها كمتر بشه يا مدل هاي 2011 معرفي بشن و اپشن هاي بهتري داشته باشين

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

-مدل بسيار خوبي هست منتها با كاهش قيمت c650 توصيه ميكنم نيم نگاهي به اون داشته باشين

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------

ببخشید قیمت c650 v رو شما دارین ؟ 40 یا 46 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •