تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 314 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بچه ها کوکی کابل tv که مثلا ویوتی داره رو قبول میکنه !؟

میشه ازش استفاده کرد ؟

اگه تلویزیون LED داشته باشین احتیاجی هم به کابل نداری.

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

دوستان یک چیزی کشف کردم. البته شاید زودتر کشف شده باشه
    من کلی برنامه برای هک گوشی ها ریخته بودم رو کوکی جواب نمیداد امروز فهمیدم خودش داره

عجب.ندیدم تاحالا.
    توضیح بده لطفا !!!

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

بچه ها این آموزش تغییر فونتو کی انجام داده؟؟
    لطفا هر کی انجام داده به زبان فارسی سلیس ترجمه کنه.

2. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

عجب.ندیدم تاحالا.
    توضیح بده لطفا !!!
    کاری نداره که میری تو منو و بعد قیمت بلوتوث. بعدش یک سرچ میکنی و هر چی که پیدا شد رو ادد میکنی تو لیست.
    بعد اینجاس که کار اصلی شروع میشه و خیلی سخته
    میری کنار اسم یارو یک موبایل هست روش یک خط مورب داره که اونو که میزنی میره تو گوشی طرف و بعد منتظر میمونی تا اون پیام رو بپذیره و میری تو گوشی

4. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eman_releeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    2NYA

پيش فرض

سلام بچه اگه موقع اس ام اس نوشتن گوشیو کج کنید کیبورد کاملش میاد؟

6. 2 کاربر از eman_releeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام بچه اگه موقع اس ام اس نوشتن گوشیو کج کنید کیبورد کاملش میاد؟
    بهله عزیز!

8. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من کوکی دارم.یه دیکشنری قوی انگلیسی به فارسی می خوام واسش.اگه راهنمایی کنین ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

لینک دومی خوب بود من دان کردم فقط در مورد اون آموزش که انگلیسیه خوندمش فهمیدم فقط هنوز شک دارم برم تو کارش یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!کسی تست کرده جواب بگیره؟؟؟
    همون فایل فارسی رو دان کنید خوب ترجمه شده من دیدم فقط ریسک کار نمیدونم چیه ینی ما که مثل چیزی که گفته عمل میکنیم نباید مشکلی پیش بیاد دیگه؟؟؟ مگر اینکه اشتباه کنیم
    مطمئن باش هیچ گوشی ای هیچ جای دنیا اگه وسط فلش خاموش نشه ( تنها دلیل = کمبود باطری ) یا ارتباطش با کامپیوتر قطع نشه ( دلیل = خرابی سیم . زدن به پورت جلوی کیس . استفاده از USB1 و ... ) اصلا امکان نداره گوشی خراب شه.
    بهت قول میدم.
    آموزش هایی که در مورد فونت هست هم فقط خارجیا امتحانش کردن ولی فلش فلشه دیگه.درست انجام بدی هیچی نمیشه.
    اگه تلویزیون LED داشته باشین احتیاجی هم به کابل نداری.

چجوری ؟
    Last edited by -reza-; 08-02-2010 at 23:35.

11. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منظورم این بود که آموزش و اون روش مشکل نداره؟؟فرض میزلریم که ما بدون عیب نقص مراحل رو انجام دادیم دیگه حله؟؟؟
    من یه p1 هم دارم که اون کلوپ خیلی قوی داشت و مطلب زیاد بود برای هک و کارای گرافیکی چه اینجا و سایت های دیگه خیلی مطلب و آموزش زیاد بود و کلی کار میشد کرد ولی این کوکی ازش راضیم فقط نمیشه تمش رو عوض که به حالت عادی که میبیند چه کار هایی باید کرد...........
    هرچی هم سرچ میکنم چیز خاصی گیرم نمیاد بجز همینا که همین جاس و سایت اصلیش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون خدایی گوشی خوبی خوبه که یکم هم روی این زمینه ها و 4 تا برنامه خوب کار بشه برای این شو گی

13. این کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

نه اونجوری ها هم نیست که گوشی ای باشه که امکان هکش کم باشه.
    خارجی ها همه کار میکنن ولی چون این گوشی طوریه که اکثرا کسایی که میخرن خوشکل پسندن دیگه به همه چی گوشی دل میبندن و نمیتونن بعدا چیزیشو عوض کنن یا اصلا دلشون نمیاد فایلای فلش گوشیو از حالت فابریک خارج کنن.
    در کل 100 نوع تغییر همراه با هک و فلش گوشی اینجا توی حدود 100 صفحه توضیح داده شده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

دوستان من تست کردم ارور میده
    وقتی که میخوای فایل CUST_THEME رو با اون نرم افزارش که تحت داسه در بیاری ارور میده و هرچی صبر کردم چیزی نیومد. یک جای کار مشکل داره.

17. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینا رو پیدا کردم نوشته تغییز تم kp500!!!
    آموزش نصب تم

ابتدا برنامه EFS را باز كرده

در پنجره ظاهر شده بر روي گزينه EFS Explorer كليك كنيد.

صفحه اي مانند صفحه زير ظاهر ميشه كه پورت اتصال گوشي ، مدل گوشي و ... رو نشون ميده.شما بايد مربع سمت چپ رو تيك بزنيد و سپس بر روي گزينه Connect كليك كنيد.البته توجه داشته باشيد كه اين صفحه هر 5 ثانيه رفرش ميشه و شما بايد سريع اين كارها رو انجام بديد

در پنجره پايين برنامه EFS بر روي پوشه -----ke970 كه دانلود كرديد و فايلهاي هك در آن قرار دارد كليك ميكنيد تا فايل هاي موجود در آن نمايش داده شود.حالا بر روي فايلهاي "widget2.swf", "widget4.swf" و "nyx_viewtyx.swf" راست كليك كرده و گزينه Read را انتخاب كنيد.

حالا در همون پنجره بالا در قسمت swf وارد پوشه theme شويد و در پنجره پايين،بر روي فايل "theme_bg2.swf" راست كليك كرده و گزينه Read را انتخاب كنيد.سپس بر روي گزينه Disconnect كليك كنيد و در پيغام ظاهر شده Yes رو انتخاب كنيد تا گوشي ريست بشه.

حالا گوشي رو از كابل جدا كنيد و در قسمت تنظيمات تلفن،تنظيمات كابل رو از "Data Mode" به "Mass Storage Mode" تغيير بديد.وقتي تنظيمات رو تغيير داديد،دوباره گوشي رو به كابل وصل كنيد تا فولدر مربوط به مموري كارت به صورت خودكار ظاهر بشه و شما فولدر Themes كه دانلود كرديد رو در مموري كارت كپي كنيد.من در اين پوشه به عنوان نمونه،تم گوشي iphone رو براي دوستان قرار دادم.

كار تمام شد.گوشي رو از كابل جدا كنيد و خودتون رو براي ديدن تم جديد آماده كنيد.
    حالا به قسمت تنظيمات گوشي بريد و در قسمت تنظيمات صفحه،قسمت تم رو انتخاب كنيد و تم دوم ،يعني Silver رو انتخاب كنيد.تنظيمات ساعت را هم بر روي Dual mode قرار بديد.
    از تنظيمات بيرون بياييد و در صفحه اصلي ،دكمه C ( كه بين دكمه قرمز و سبز قرار دارد ) را دوبار فشار دهيد.منويي ظاهر ميشود كه همان برنامه Theme manager است و س تم اسليه گوشي به همراه تم iphone كه من براي دوستان قرار داده بودم در اون هست.شما براي ديدن حاصل زحماتتون بر روي تم iphone كليك كنيد و سپس دكمه قرمز را براي خروج فشار دهيد.حالا از تم جديدتون لذت ببريد.
    دوستان توجه كنند كه در منوي برنامه Theme manager در فسمت Clock هم ميتونن از چند مدل جديد ساعت نيز براي صفحه خودشون استفاده كنند و يا حتي ساعت رو حذف كنند.

ه نكته خيلي مهم : دوستان اگه زماني تم هاي اصليه گوشي بغير از silver رو انتخاب كردند،ديگه با دوبار كليك دكمه C ،منوي Theme manager ظاهر نميشه و حتما دوباره بايد از قسنت تنظيمات گوشي،تم گوشي را روي silver فرار بديد تا منوي برنامه Theme manager ظاهر بشه.

اول اينكه پوشه تم مورد نظر رو در پوشه Themes موجود در مموري كپي كنند.
    مورد دوم كه خيلي خيلي مهمه اينكه در پوشه Themes كه مموري گپي كرديد يه فايل note بنام ThemeList وجود داره.شما بايد اطلاعات مربوط به تم جديد رو بصورت دقيق مانند همان تم iphone در مكاني كه در عكس زير مشخص شده وارد كنيد و اگه اين كار رو انجام نديد،اصلا تم در ليست تم ها نشون داده نميشه.

19. این کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •