چرا نميخريش؟ سايتهاي زيادي هست دانلودش خيلي طول ميكشه يه دفعه هم ميبيني دانلود كردي فايلهاش خراب بود
چرا نميخريش؟ سايتهاي زيادي هست دانلودش خيلي طول ميكشه يه دفعه هم ميبيني دانلود كردي فايلهاش خراب بود
دانلودش كه چند روزه تموم هست چون فك نكنم بيش تر از 16 و 17 گيگ باشه ...چرا نميخريش؟ سايتهاي زيادي هست دانلودش خيلي طول ميكشه يه دفعه هم ميبيني دانلود كردي فايلهاش خراب بود
اگه لينكش رو گير نيارم ناچارم !!
خوش بحالت من كه اگه بخوام دانلودش كنم يه سال طول ميكشهبا اين اي دي اس ال افتضاح و گرون شهرستان شما سرعتت چقدره؟
سلام دوستان عزیز
چرا بازی به این باحالی چند روزه پستی نداشته
از دوستان بسیار محترم خواهش میکنم که لینک دانلود پیکان 48 رو بزارن
لطفا طریقه نصب مد و طقیر اسم اون رو هم بزارند
خیلی ممنون![]()
سلام مهدی جان
این بازی هم دیگه یکمی قدیمی شد
بچه هایی که عشق GTA بودن چند بار تا اخرش رفتن این نسخه رو
با این مد ها هم توی بازی اصلا حال نمیکنم
ولی برو اینجا همه نوع مد داره برای همه چی مثلا برای ماشین هستش
آموزش تصویری و کامل هم داره اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سمت چپ تمام مد ها هست مثل ماشبن اسلحه مپ و .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
اقا امید جانه همیشه پاسخ گو
اگه مدی که برای GTA IV هست رو تو EFLC بریزی میاد؟
لینک نرم افزارش هم خرابه حسابی اعصابمو خورد کرده
Last edited by dash_mehdi; 10-01-2012 at 00:59. دليل: اضافه کردن مطلب
Last edited by dash_mehdi; 13-01-2012 at 20:11.
عزیز خیلی زود عصبی میشی بابا ساعت 1 هستش همه خواب هستن یکم صبر کنی کارت رو هم من راه میندازم عصبانیت خوب نیست
لینک ها که سالم بودن ولی باز من دانلود کردم برات خودم توی uploadbaz برات آپلود کردم دو تا لینک ها رو
(دانلود SparkIV)
(دانلود فایل آموزش)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
حرکات نمایشی در gta iv eflc توسط خودم (حتما ببینید) اگر اشتباه امد اینجوری باز کنید (کلیک راست>>> open with>>> media pleayer)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بود مهدی جان فقط سعی کن روی یک خط دور بزنی زیاد ماشین رو تکون نده
بعدم فکر کنم کیبورد اومد پایین دیگه درسته چون صداش میمود که داشت زیر دستت جون میداد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)