رفیق می شه مشخصات سیستمت رو بنویسی؟ چون واقعا فریم ریتت عالیه. اگه باس رم ها رو هم بگی، ممنون می شم.
سلام
سیستم من:
cpu: e7300
نمی دونم چرا تو بنچ مارک سی پی یو رو Intel Pentium III Xeon processor می نویسه!؟
ram: 2 X 2g bus 800 patriot blue
البته ویندوز 32 بیتی نصبه و سه گیگ رم بیشتر نمی شناسه که 50 درصدش هم استفاده نشده.یعنی 2 گیگ رم کاملا مناسبه.
vga: 4670 512 club3d
main: p43 biostar
چون تو تنظیمات گرافیکی anti aliasing وجود نداره ، رزولوشن رو روی بالاترین حد گذاشتم. و بقیه تنظیمات هم دست نزدم.فقط سایه ها (Shadow) رو غیر فعال کردم.چون سایه ها فقط در حالت very high طبیعی هستن و در حالت medium یا low شطرنجی هستن و ظاهر خیلی بدی به بازی می دن. اگه آفش کنید خیلی بهتره و فریم ریت هم به مقدار قابل توجه ای بالا می ره. من تو اکثر بازی ها سایه هارو غیر فعال می کنم چون فشار زیادی به گرافیک میاره و بود و نبودش هم تاثیر چندانی نداره.
البته برای اینکه بتونید سایه ها رو آف کنید باید آخرین پچ رو نصب کنید که با این کار به منوی گرافیک هم تنظیمات بیشتری اضافه می شه. به علاوه همونطور که گفتم بعد از نصب آخرین درایور کارت گرافیک حدود 5 فریم بیشتر گرفتم.(قبلی مال 2 ماه پیش بود) آخرین درایور کارت گرافیک ati رو از اینجا بگیرید:( همون Display Driver کافیه لازم نیست کاتالیست رو دانلود کنید)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای دریافت پچ 103 و کرک این پچ هم به این پست رجوع کنید:(حتما نصب کنید چون خیلی از مشکلات بازی رو رفع می کنه و اون مشکلات ساخت اکانت سوشیال کلاب و غیره هم به کلی برطرف می شه)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید