سلام...این موضوع تایید میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...این موضوع تایید میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با بیشتر لمسی های موجود کار کردم ، حساسیت لمسی های سامسونگ رو بهتر دیدم.
دوست عزیز این پست هارو رو نگاه کن ببین کمکت میکنه؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من خيلي از برنامه هام كه رو گوشي نصب كردم نياز به ريجستري داره راه حل دارين مخصوصاء "رسكو اكسپلوره " شما رو به خدا كمك كنين.
نمی دونم ..هر روز گوشی جدید می اد..تازه از فکر 5800 اومدم بیرون که 8300 اومد..حالا هم دایموند 2
سلام.
خوب راه حلش اینه که رجیسترشون کنی دیگهورژن رسکو که نصب کردی چیه؟ اسمی که رو دستگاه گذاشتی رو بگو برات رجیسترش رو بفرستم.
بقیه برنامه هات چی هستن با ورژن بگو که رجیستری هاشون رو برات بفرستم.![]()
[quote=AryanLand;3738800]سلام.
خوب راه حلش اینه که رجیسترشون کنی دیگهورژن رسکو که نصب کردی چیه؟ اسمی که رو دستگاه گذاشتی رو بگو برات رجیسترش رو بفرستم.
بقیه برنامه هات چی هستن با ورژن بگو که رجیستری هاشون رو برات بفرستم.
مرسي عزيزم.Name lazem nist voroojak .ماله Resco:2008 v7.03
PowerSMS:2008 v1.3 (____PocketBowling
Resco Keyboard Pro v5.11
Last edited by sami_red; 01-05-2009 at 02:01.
سلام وخسته نباشید من یک مشکل عجیبی برایم پیش آمده........
توی قسمت media album فقط فایلهایی که فرمتشون mp4 هست نشون میدهد و فایلهای 3gp را نشان نمیدهد...
قبلا کلا همه فایلهای تصویری را نشان میدهد.........
حتی هارد ریست هم کرده ام.......
[quote=sami_red;3738945]شما برنامه هاتونو از کجا میگیرین..؟؟ عموما فایل [k e y g e n ] یا سریال واسش میزارن ..بعد اکثرا لازم میشه شما owner name گوشیتونو بگین..واسه اینکه اکثر سریال ها بر اساس اون تولید میشن
Last edited by f6rhad; 01-05-2009 at 10:40.
سلام این رسکو اکسپلورر دهن منو هم سیروس کرده اونر من peterاست اگه محبت کنید سریالشو بدین مرسی کیجنی که تو خود فولدرش هست exeست ولی هرکاری کردم توpc باز نشد که نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)