بچها من 2 دلم که N82بخرم یا 5800اخه تو پستها خوندم lcdمشکل داره(5800) کمکم کنید
بچها من 2 دلم که N82بخرم یا 5800اخه تو پستها خوندم lcdمشکل داره(5800) کمکم کنید
اگه قبلا تاچ نداشتی چند روز اول راحت نیستی
صفحه دارزش هم یه استاندارده که الان تقریبا همه فیلم ها رو با این استاندارد میسازن حتی اکثر قریب به اتفاق تلوزیون های lcd با این استاندارد ساخته میشکن (16:9)
به نظر من که خوارک فیلم دیدنه اگه فیلمی که غیر واید باشه خود گوشی وایدش میکنه اگرم نخواستی معمولی پخش میکنه. دوطرفش هم سیاه میشه ولی بازم از lcd ان 82 بزرگتر میشه. (در کل برای پخش فیلم سه حالت سایز بندی داره)
در مورد مشکل lcd و قفل دکمه ها من شخصا هیچ وقت مشکلی نداشتم در واقع تنها مشکلی که با این گوشی دارم رمش هست. آهنگ هایی که با پی سی میریزم روش تو پلیر گوشی نمیاد. می خوام رمش رو عوض کنم. اگه خریدی تو هم همین کار رو بکن.
در مورد lcd گوشی من فقط یه تک پیکسل تو حاشیه چسبیده به سمت راست همیشه قرمزه وقتی فیلم یا عکس می بینم هر چقدر هم دقت کنم معلوم نیست ولی وقتی صفحه سیاهه با دقت زیاد دیده میشه. ولی در کل من از صفحه اش راضی خیلی کیفیت عالی ای داره.
در مورد ان گیج هم بگم که اگه این گوشی رو میگیری باید قید ان گیج رو بزنی چون تا حالا براش نیومده و هیچ تضمینی هم نیست که بعدا بیاد
کسی نبود جواب بده؟
این که دردی ازم دوا نمی کنه!...نوشته شده توسط asgar_s
باز هم باعث نمیشه که پاک کردن برنامه ها و نصب برنامه درست بشه ...
Last edited by lord_ashkan_z; 02-07-2009 at 19:04.
عکساش در نمیاد میگه لاگین کن
یه جا دیگه اپ کن
ممنون بابت خبر دست اولت![]()
آقا چطوری از 21 پرید 31 شماره ورژن ها رو رو چه حسابی می ذارن؟
خودم فهمیدم مشکل از کجاست ...
مشکل از برنامه HelloOx بود که نصف و نیمه نصب شده بود ...
و این باعث شده بود که حتی نشه خود این برنامه را پاک کرد ...
من هم به صورت دستی فایل های HelloOx و ---- را از مموری پاک کردم و بعد دوباره uninstall برنامه ها درست شد...
در نهایت هم از app manager برنامه ی helloOx را به طور کامل پاک کردم ...
....![]()
دوستان برا چه پروداکتی ورژن 31 اومده؟
عزیز تهران الان قیمتش به 270 هم رسیده .
( 270 رو زیاد مطمئن نیستم ولی 280 دیگه 100% هست )
230 قیمت لب مرز هست که جنس ها تازه وارد ایران میشه .
من تاحالا گوشیهای خیلی زیادی داشتم و بیشتر هم سیمبین(مدت زیادی هم کارم تخصصی گوشی بود)
الان یک ماهی هست که 5800 با گارانتی اصلی هم خریدم اما مشکلات نرم افزاریش کم نیست!! قبل از این innov8 سامسونگ و قبلش n95 داشتم که چنین مشکلات عجیب و درعین حال ساده ای نداشت!!
مثلا چندوقت بود وقتی ساعت گوشی را تنظیم میکرد زنگ بزنه نمیزد!! و وقتی قفلش را باز میکردم شروع میکرد به زنگ زدن!!
یا الان وقتی که sms میاد صفحه گوشی روشن نمیشه!!
یه مشکل دیگه هم که شاید واسه تنظیمات باشه وقتی تو برنامه هایی که نصب کردم میرم و برنامه هایی که خودشون تاچ هستند باز صفحه کمکی تاچ گوشی بالا میاد(همونی که یه دایره وسطشه و چهار حرف A,B,C,D پایینش داره!) کسی نمیدونه چطوری حذفش کنم؟؟
با آپدیت گوشی مشکلهای بالا حل میشه یا کلا این گوشی انقدر مشکلات نرم افزاری داره؟
شما گوشیتو آپدیت کردی ؟
میگن با آپدیت خیلی از مشکلاتش برطرف میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)