سلام و خسته نباشید
ببخشید دوستان من جریمه هام دوبل شدند و تقریبا 400 تمان هست
قدیما یادم هست که میرفتی یه شکایتی میکردی و جریمه هایی که دوبل شده بودند رو نصف میکردند
ایا الان همچین کاری میشه کرد/ ساکن تبریز هستم
کمک کنید ممنون
سلام و خسته نباشید
ببخشید دوستان من جریمه هام دوبل شدند و تقریبا 400 تمان هست
قدیما یادم هست که میرفتی یه شکایتی میکردی و جریمه هایی که دوبل شده بودند رو نصف میکردند
ایا الان همچین کاری میشه کرد/ ساکن تبریز هستم
کمک کنید ممنون
Last edited by ar4sh; 18-04-2014 at 19:09.
بچه ها من گواهینامه ب۱ و ب۲ دارم
کیتونم با این گوهینامه از وانت نیسان توی جاده های شهری یا بیرون شهری استفاده کنم ؟
مگه نیسان با پایه 3 جدید یا همون گواهینامه های قبلی (نمیدونم ب 1 بود چی بود(اولین گواهینامه که میگیری))نمیشه روند؟
والا نمیدونم
باید فردا با نیسان برم جایی برا همین پرسیدم
کسی اطلاع نداره
سلام ، آقا گواهینامه من از این 5 ساله هاست
یه ماه دیگه اعتبارش تموم میشه
وقت ندارم برم دنبال کاراش تعویضش کنم
میخواستم بدونم اگه از تاریخ اعتبارش بگذره بعد از چند ماه برم دنبالش واسه تعویض مشکلی پیش میاد؟ یا باید حتما قبل از اتمام اعتبارش برم دنبالش؟
دوستان عزیزم قسمت پیگیری سایت پست برای اطلاع از وضعیت گواهینامه که دست پست رسیده یا نه سر کاری است!
گواهینامه بنده بعد از دوماه رسید اما هنوز سایت پست میزنه: مرسولهای با مشخصات وارد شده از سوی ناجا تحویل نشده
تا اونجا که میدونم فقط مشمول جریمۀ تأخیر برای تعویض میشوید.میخواستم بدونم اگه از تاریخ اعتبارش بگذره بعد از چند ماه برم دنبالش واسه تعویض مشکلی پیش میاد؟ یا باید حتما قبل از اتمام اعتبارش برم دنبالش؟
من کارای تمدید گواهینامه ام(ب1) را انجام دادم که شامل این کارها شد (اگر فرز باشی همش توی یه روز انجام میشه) :
مراجعه به پلیس+10 و پرداخت فیشها با دستگاه پوز هم امکان پذیر است
مدارک:
1-شناسنامه+کارت ملی+از هرکدوم 1 کپی 2-گواهینامه ب1 3-دو فطعه عکس جدید تمام رخ ضمینه سپید بدون مدل مو و ریش... 4- 1کپی از فیش پرداختی تمدید و تعویض 5-کدپستی و آدرس دقیق...
مدارک خدمت سربازی هم لازم نیست چون خودشون با نظام وظیفه ارتباط دارن استعلام میگیرن
و هزینه:
1-فیش تمبر 1500ت 2-فیش تعویض 15000ت 3-هزینه دفتر +10 17400ت 4-ویزیت پزشک 14800ت 5-هزینه های اضافی مانند کپی و عکس... سرجمع یه 60هزار تومانی میشه
حالا منتظرم تا گواهینامه جدید برایم بیاید هرچند یک کاغذ که گواهینامه موقت 2ماهه است بهم دادند تا اصلی بیاد
ولی پلیس+10 برایم زد پایه3 حالا این فرقش چیه با ب1
ب1 من مال سال88 بود
Last edited by karimz; 30-04-2014 at 14:18.
گواهینامه ب1: براي رانندگي با انواع (سواري- سواري كار-وانت شخصي)تا ظرفيت9 نفر و مجموع وزن وسيله نقليه و بار تاحداكثر3500كيلوگرم(شخصي)
تا اونجایی که میدونم اگر 1سال از گواهینامه ب1 گذشته و تخلف خطری هم نداشتی میتونی جاده بیرون از شهر هم تردد داشته باشی
سلام دوستان راهنمایی رانندگی گواهی مدرسه شبانر.و قبول میکنه؟؟؟
من از سال سوم درسم مونده قراره خرداد امتحان بدم
خود مدرسه گفت گواهی میدیم ما....(راهنمایی رانندگی گواهی شبانرو قبول میکنه
وقفه تحصیلیم نداشتم...
روز 3 اسفند 1392 گواهینامه پایه سه رو قبول شدم و الان 72 روز شده ولی خبری از گواهینامه نیست. پلیس +10 هم رفتم میگه که گواهینامه در حال بررسی هستش.
کی قراره چاپ بشه و پستش کنن معلوم نیست، اگر مثل آدم کارشون رو بخوان انجام بدن کلا چاپ و پست کردن گواهینامه کار 2-3 ساعت بیشتر نیست.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)