Extreme III-=600
فکر نمیکنم برای AMD این قیمت باشهExtreme III-=600![]()
من منظورم Crosshair IV Extreme هست که AMD و سوکت AM3 هست! مگه میشه Formula اون 390 باشه و مدل Extreme اون 600 تومن! اینم لینک های دو مادربورد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا منو دار نزدید بگم قیمت اینتل بود
[ASUS - Crosshair III Formula =270
Last edited by omidbooter; 26-11-2010 at 13:21.
این چه حرفیه اقا!!! فقط جان من قیمت این Main رو بیخیال! من Crosshair IV Extreme رو گفتم! 4!!!! شما قیمت 3 رو دادید! در ضمن Formula نه Extreme!!!!
بباسلام
برای cor i3 چه مادر بوردی بهتر (لطفآ usb3 رو هم در نظر بگیرید)
سلام درسته نباید تو این تاپیک پست میدادم ولی یه سوال داشتم اونم اینه که من یه سیستم میخواستم که بشه گیمای روز رو با بهترین کیفیت باز کرد و کارهای 3d کرد مثل 3ds max و ... میخواستم بدونم amd بهتره یا intel اگه اینتل یا ای ام دی لطفا مدلشم بگین +قیمت کارت گرافیکیم هم xfx 9500 gt 1gb هست این کارت خوبه یا اینم باید عوض کنم؟؟ممنون
سیلام.
برای کارهای 3d سیستم AMD بهتره و ارزونتر.مادربرد که از 170 تا 300 هست و سی پی یو هم amd phonom II x6 1090 هست برای کارهای سه بعدی و بازی عالی هست 6 هسته هم داره و قیمتش هم 305 هزار تومن
گرافیکتونم ضعیف و قدیمی هست حتما عوض کنید و انویدیا بگیرید مثل gtx 460 768 mb که برای بازی خیلی خوبه و قیمت هم حدود 230 هست.
خیلی ممنون اگه ممکنه یه مشخصات کلی به جز اسپیکر محبت بفرمایید کارت گرافیکم direct x 11 پشتیبانی بکنه و مادر بردم آنبرد نداشته باشه در ضمن phenom 2 6x 1055t 2.8 خوبه؟ ممنون
برای کارهای 3d غیر از بازی به سی پی یو و رم بسیار قوی نیاز هست
کارت گرافیک خیلی هم قدیمی نیست و برای بیشتر بازی ها مناسبه!! در ضمن xfx برندی از nvidai هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)