مرسی داداش از راهنمایی های خوبت
میخوام نظرت رو در مورد این دستگاه از سیر تا پیاز بدونم:
sony BDP - S380
ممنون میشم
بعدم اینکه آیا شما دستگاه بلوری یا dvd تا به حال دیدین که mkv و زیرنویس str فارسی رو بدون مشکل اجرا کنه؟
سلام عزیز...
دستگاهی رو که شما معرفی کردی، دستگاه نسبتا معتبری هست و تعدادی نقد و بررسی هم تو اینترنت ازش پیدا کردم که لینکشو پایین برات گذاشتم... قبل از اینکه توضیح بیشتری بدم باید بگم که من نظر مثبتی نسبت به برند سونی ندارم (نظر شخصی) ولی اگر شما به این برند علاقه داری و این مدل رو هم پیدا کردی باید بگم که اولین چیزی که برای خرید یه دتسگاه بلوری پلیر اهمیت داره اینه که بتونه فایل های روزلوشن فول را + 3 بعدی را به خوبی نمایش بده... اما متاسفانه این دتسگاه توانایی نمایش تصاویر 3 بعدی را نداره...!
دوم اینکه Start Up این دستگاه مکی کند هست.
سوم : و....
اما مزیت های این دستگاه تا اونجا که من خوندم شامل مواردی مثل : کیفیت فوق العاده تصویر و طراحی زیبا، پخش SACD، دو پورت USB....
بخشی از یکی از نقدهای مربط به این دستگاه رو بخون :
Terrific upscaler
Move to the DVD of Nine and the Sony continues to impress. It’s terrific when it comes to upscaling standard-definition material, delivering relatively clean and crisp images and motion with strong but natural looking contrasts
میبینی همینطور که می بینی نوشته که کیفیت تصویر فوق العاده ای داره و خوب بسیار ارزشمند هست ولی در عین حال نداشتن 3 بعدی، یک نقص بزرگ به حساب می آید...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد: