کاسپر ورژن 2011 رو چطوری باید بهش لایسنس جدید داد؟؟؟ هرچی گشتم پیدا نکردم مثل 2010 تو منو راست کلیک رو آیکونش نداره که activate رو بزنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
بین NOD 32 و Kaspersky کدوم بهتر هستن؟؟؟
کاسپر ورژن 2011 رو چطوری باید بهش لایسنس جدید داد؟؟؟ هرچی گشتم پیدا نکردم مثل 2010 تو منو راست کلیک رو آیکونش نداره که activate رو بزنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
بین NOD 32 و Kaspersky کدوم بهتر هستن؟؟؟
دوستان من امروز امتحان کردم دیدم این برنامه trial reseter درست روی 2011 کار نمیکنه
کسی امتحان کرده؟
عمل ریست رو انجام میده ولی وقتی میخوام یه کلید تریال جدید بگیرم ارور میده
انگار این باگ رو رفع کردن
ولی وقتی کسپر رو بعد از عمل ریست حذف و دوباره نصب کنم اجازه میده یه کلید تریال بگیرم
میخواستم بدونم کسی این مشکل رو داشته؟
و اینکه اگه یه برنامه ی بهتر از این هست معرفی کنین
یا یه راه حل بدین که منهر 30 روز مجبور نباشم آنتیمو حذف و دوباره نصب کنم
سلام
عکس گذاشته بودم ولی لینکهاش پاک شده بود
تصحیحش کردم.
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
برای کسپر 2011 وقتی Key هست چرا از تریال استفاده میکنید؟
سلام دوستان
من یه مشکل خیلی خفنبا 2011 پیدا کردم
2011 رو نصب کردم بعد آپدیت کردم خیلی خوب بود ولی بعد از 2 روز یه تروجان پیدا کرد ( در حالی که یک ساله 2010 نصبه چیزی پیدا نکرده بود ) اونم توی فایل های photoshop بعد گفت باید فول اسکن کنی من هم فول اسکن رو زدم و وقتی تموم شد هیچی پیدا نکرده بود
مشکل من بعد از فول اسکن بود که سی پی یو از 60 - 70 % پایین نمییومد و بعد از 4-5 دقیقه صفحه آبی مرگ رم میومد و ویندوز رستارت میشد کلا بدبختی کشیدم که نگو حتی نمیتونستم آنیستالش کنم چون cpu بیچاره مثل عمله کار میکردو نمیتونست کاری بکنه در حالی که کاملا نا امید شده بودم و میخواستم ویندوز عوض کنم ( که خیلی خیلی برام سخته با برنامه ها و فایل هام ) ییهو
خود به خود پاک شد و 2010 رو نصب کردم و تموم ..
البته بگم سیستمم قوی هست و تقصیر از سیستم نیست اینم مشخصات سیستمم
cpu : intel e8400
ram:3gig
H.d.d:320
graphic : 9600 gso
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
سلام!
تازه 2011 رو نصب کردم
من هرکاری میکنم بعد از دادن سریال سوخته browse نمیاد.بر میگرده سر جای اول...
چیکار کنم؟
این سایت دیگه کار نمیکنه kavkiskey.ir سایت دیگه ای نمیشناسید ؟ من وقتی کد رو reset می کنم تا کد 1 ماه بهم بده این پیغام رو میده :
license key or activation code is blocked
یعنی دیگه نمی تونم به صورت trial کد رو دریافت کنم ؟
Last edited by p30room; 15-06-2010 at 00:36.
البته من هم یه مشکل مشابه با شما با کسپر 2011 داشتم ولی بعد از هزار بدبختی و با نرم افزارهای بکاپ گیر تونستم برگردونمش به حالته قبل از خرابی.... ولی بعدش دوباره نصب کردم و فعلا که خوبه ولی خیلی سنگینه و نفس سی پی یو رو میگیره و باید با بقیه آنتی ویروسها کار کرده باشید تا احساس کنید سبکی سیستم و روان کار کردنش چه لذتی داره.. فعلا فقط دارم تست میکنم در صورتی که مزیته خاصی از خودش نشون نده دوباره باید نورتون نصب کنم...
براي من هم همه چي رو ويروس ميشناسه نرم افزار ميخوام نصب كنم تروجان ميشناسه. Nod32 بهتره بابا بديه nod32 اينه كه خودش پاك ميكنه اجازه نميخوادش. يكي ميگفت norton آپديت شده نصب كنيد.
Kaspersky Trial Reset By Box 3.2
Trial Reset 3.2 for the Kaspersky 2011 (Internet Security/Anti-Virus) and PURE 9
Password : p30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام منم باهاش مشکل هنگ سیستم و خارج نشدن از حالت کار مداوم رو داشتم
حالا با بد بختی پاکش کردم تا ورژن اصلاح شدش چطور باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)