Dar morede sharjesh tozih bedid bebinam male shoma che jurie masalan shab ta sob khat kam mikone ya na va ...
Dar morede sharjesh tozih bedid bebinam male shoma che jurie masalan shab ta sob khat kam mikone ya na va ...
الان آخرین ورژن این گوشی چیه ؟
تاریخ کدوم تاریخ ؟
گوشی من الان مشخصاتش :
Software version
I8510DJHJ4
Software version date
07/10/2008
Custom version
I810L01THRHJ1
Custom version date
02/10/2008
بله باتری گوشی من هم همینه. فکر کنم واسه صبا سیستم هم همین باشه.کسی از دوستان هست که از مدل
چینی ( همونی که تو پست قبلیم عکسش هست) استفاده کنه و مشکل باتری داشته باشه ؟؟؟؟
به نظر میاد باتری های کره ای مشکل دارن ولی چینی ها درستن !!بالاخره جومونگ هم اشتباه میکنه !!!!
گوشی من بعضی مواقع شب تا صبح کم میکنه و بعضی مواقع نه !!!!
به نظرم باید یه باتری از مدل چینی بگیریم ببینیم تفاوتی ایجاد میشه یا نه !!!!!
حسن جان وقتی گوشی تو شارژ بود و اعلام کرد باتری پر شده لطف کن یه بار از شارژ در بیار و دوباره بزن
ببین شروع میکنه به شارژ یا نه.ممنون![]()
آره باتری من هم مثل شماهاست . . .
باتری من هم غیر عادی شارژ کم میکنه . . .
ما که هر نصفه روز میزنیمش توو شارژ . آخه استفادم بالاس اینم زود خالی میکنه شارژ . . .
باطری گوشی من این شکلیه ولی سارژ زود کم میکنه
والا من که این گوشی رو نداشتم ، ولی بهتره زمان کل خالی شدن باتری رو در نظر بگیرید. یعنی به اینکه اول چقدر خالی میکنه و اینا توجه نکنید. من مدلهای مختلف سونی اریکسون رو داشتم ، اونها ( که مقام اول رو تو باتری دارن) هم اینجوری هستند خیلی زود مثلا از 100 % شارژ شروع به کم کردن میکنه ولی برعکس اون 10% و 5% آخر به زور خالی میشه!!
حالا باید دید مشکل شما هم اینجوری هست ( همون خالی کردن خونه اول ) یا خالی کردن کل. چون فکر کنم دوستان دارن با نوکیا مقایسه میکنن. گوشیهای نوکیا هم خونه اول شارژ رو خیلی دیر خالی میکنن ولی بقیشه...! مثلا همین دیروز گوشیم (نوکیا) 3 تا خط داشت و من خوشحال بودم! کاری هم با گوشی نداشتم فقط دو دقیقه به کامپوتر وصل کردم بعد که جدا کردم دیدم داره هشدار شارژ میده!!
Last edited by noisymind; 04-08-2009 at 20:36.
براي منم مثل عكس بالاست...شارژشم خوبه...
سلام دوستان
باتری من هم خط قرمز نداره و نوشته made in korea
راستش روز اول که خریدمش خواستم به فروشنده بگم ولی دیدم کره ایه بی خیال شدم.
حالا یه احتمال....
گوشیه من سفارش رومانیه(یا همچین جایی)دفترچش هم به زبان اروپای شرقیه.
مال شما هم این طوریه؟اگه هست ممکنه باتری این گوشی ها که سفارش اروپا هستن باتریشون فرق کنه.
در ضمن من مشکل باتری دارم در حد مارکوپولو.....
شما یه بار که باتری درحال شارژ بود و پر شد از برق دربیار و دوباره بزن به برق ببین شروع میکنه به شارژ کردن ؟؟؟؟؟
ممنون از اینکه جواب میدید !
Last edited by S E V E N; 04-08-2009 at 20:59.
مال من هم توی زبان های گوشی romana و magyar و hrvatski و srpski و ... داره و دفترچش هم به زبان اروپایی
هست!!!
فکر کنم حدس شما درسته و این گوشی هایی که باتریاشون کره ای هست و احتمالا مثل گوشی من و شما مال
اروپای شرقی هستن با این مشکل مواجهن.تنها راه حلی که به نظر میرسه اینه که یه باتری از مدل چینی
( مدلی که نوشته های قرمز داره ) بگیریم ببینیم مشکل حل میشه یا نه !!!!!!!!
این دوستانی که میگفتن کسی دیگه با باتری این گوشی مشکل نداره کجا هستن ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)