تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 630 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

در رابطه با مشکل separate عزیز ، نظر Macushla عزیز تایید میشه !
    منم به شدت معتاد P30 ام و دوبار رفتم کتابخونه مشکلم تا حد زیادی حل شد ! فکر نمی کردم اینقدر اثر بذاره !
    ( البته بماند که دو روز بعدش اصلا نتونستم درس بخونم چون واقعا خسته شدم ! )
    اگه شما هم مثه من به زیاد درس خوندن عادت نداری برو کتابخونه ولی فعلا از هفته ای 3-2 بار شروع کن ! ( هر دو روز یا سه روز 1 بار ! ) اگه پشت سر هم بری اثر معکوس داره !
    واقعا این پیشنهادو جدی بگیر ! پارسال دوستام خودشونو کشتن که حداقل 1 بار برم کتابخونه ولی خوب من اهمیتی نمی دادم ، چون فکر می کردم تو خونه هم می تونم بخونم !
    نتیجش این شد که اونا الآن سر کلاس درس دانشگاهن و من همچنان سر P30 !

موفق باشی !

2. 2 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشيد اين آقاي فولادي كدومتونيد؟!
    داداش فولاد كجايي؟

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

احسان جان شما مثل يه معتاد هستي كه ميخواد ترك بكنه . براي اين كار اول بايد مواد مخدر ( كامپيو تر و اينترنت ) رو از خودت دور بكني وگرنه وسوسه ميشي و بايد بشيني پاي منقل ( p30world ) . پيشنهاد ميكنم يك هفته بري كتابخونه تا اونجا ترك بكني و از مواد متنفر بشي . وقتي بري كتابخونه مجبوري درس بخوني چون كار ديگه اي نميتوني انجام بدي و كم كم ساعات مطالعه رو بالا مي بري .تو اين شرايط وقتي برگردي خونه حاضر نيستي وقت خودت رو تلف بكني و ميفهمي اين ساعات چقدر با ارزش هستند . البته اگر تفنني بزني مشكلي نداره ولي مواظب باش زياده روي نكني .

ببينم چه ميكني
    موفق باشي
    motad shodia
    jam kon khodeto
    erade dashte bash pesar
    begu nemiam ta 8 saat nashe
    dar zemn i can't vojud nadare
    begu i don't want
    bekhah to mituni
    من نفسم به جیک جیکه صدای هاردم بنده! یه روز جمعش کردم گذاشتم ته اتاق مثل معتادا تو خماری بودم! نفسم بالا نمیومد خدا شاهده!! رفتم پی 30 مو بغل کردم یه ماچه گنده بهش چسبوندم دوباره راش انداختم!!
    عمه حدیثه اگه منو بن کنه من دیگه نمیام هر چقد به پرو پاچش میپیچم کاری بام نداره
    .
    .
    شوخی به کنار کتابخونه پیشنهاد خوبیه....از همین فردا میرم کتابخونه...فقط دوستان بهم انگیزه بدین بگین که دیر نشده! من چیز زیادی تا الان نخوندم ولی امروز دیگه اراده کردم بخونم تا روزی 8 ساعت نشه به پی سی دست نمیزنم....

دعا کنید واسم فرزانه.مجید.مزگان.محسن.ممد رضا.رمان.عمه حدیثه......... همتون واسم دعا کنید

5. 2 کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

من نفسم به جیک جیکه صدای هاردم بنده! یه روز جمعش کردم گذاشتم ته اتاق مثل معتادا تو خماری بودم! نفسم بالا نمیومد خدا شاهده!! رفتم پی 30 مو بغل کردم یه ماچه گنده بهش چسبوندم دوباره راش انداختم!!
    .
    .
    شوخی به کنار کتابخونه پیشنهاد خوبیه....از همین فردا میرم کتابخونه...فقط دوستان بهم انگیزه بدین بگین که دیر نشده! من چیز زیادی تا الان نخوندم ولی امروز دیگه اراده کردم بخونم تا روزی 8 ساعت نشه به پی سی دست نمیزنم....

دعا کنید واسم فرزانه.مجید.مزگان.محسن.ممد رضا.رمان.عمه حدیثه......... همتون واسم دعا کنید
    ایول اراده !
    معلومه که دیر نشده ! اصلا همه تازه شروع می کنن ! خیلی از کسایی که از تابستون شروع کردن الآن خسته شدن و الآن که باید بخونن نمی تونن ادامه بدن ! من خودم 7-6 ماهه دارم استارت می زنم ولی هنوز شروع نکردم !
    تازه خیلی از داوطلبای کنکور سال آینده در حال حاضر دانش آموزن و باید مدرسه برن و مطابق برنامه مدرسشون پیش برن ( چیزی حدود 5 تا 7 ساعت ) در روز ! وقتی می یان خونه هم نهایتا 7-6 ساعت اونطوری که خودشون می خوان درس می خونن ! در حالی که شما کل این زمان ( 14-13 ساعت ) دست خودته و میتونی هرجوری که دوست داری برنامه بریزی و درس بخونی !
    با این حساب تا آخر سال اکثر کنکوری ها در واقع 2 ماه فرصت دارن ولی شما 4 ماه !
    تازه بعدشم یک ماهی درگیر امتحانات میان ترم و پایان ترم خرداد میشن که شما از این زمان هم می تونی به بهترین شکل استفاده کنی !
    به قول یکی !!! اونا فقط 2 هفته عید فرصت طلایی دارن در حالی که شما تموم فرصتهات و همه روزهات طلاییه !
    بخوای حساب کنی کلی وقت داری ( حتی بیشتر از خیلی از کنکوری ها ) و می تونی از همین الآن بخونی واسه تک رقمی !

کامپیوترت رو جمع نکن ! من که یه مدت کامپیوترمو جمع کردم واقعا دیوونه شدم چون به شدت معتادش بودم ! البته هارد من مثه هارد شما صدای جیک جیک نمی ده ولی اگه خیلی صدای هاردتو دوست داری می تونی فقط مانیتورتو جمع کنی !
    می تونی هم سیستمتو روشن کنی و همینطوری که درس می خونی به صدای جیک جیکش گوش کنی !
    اگه بری کتابخونه هم به طور اتومات از کامپیوتر دور می شی !

نمی خواستم بهت انگیزه بی خود بدم و اینکه گفتم وقت داری به این خاطر بود که واقعا همینطوره !
    از اعماق وجودم برات دعا می کنم و مطمئنم که می تونی و موفق می شی !
    در ضمن اراده ای هم که داری فوق العادس !

به امید موفقیت همه در کنکور 88 !

7. 2 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

.
    .

سلام
    ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست! اما باید یه سری کارا رو انجام بدی
    1- ظاهرا امتحانات ترم شما تموم شده و دیگه مدرسه بی مدرسه! تو این روزا حدالامکان سعی کنید دروس عمومی خصوصا عربی و زبان رو خوب بخونید.
    2- تو دروس اختصاصی قسمت هایی رو بخونید که دارای بیشترین بودجه بندی تو کنکور هستن مثلا از بخش الکتریسیته جاری در فیزیک 3 ، هر سال حدود 4 سوال مطرح میشه و همچین از بخش 2 فیزیک 3 یعنی e ساکن 2-3 سوال...
    3- بخش 1 و 2 فیزیک پیش فوق العاده مهمه! مجموعا 6-7 سوال ... تمام کردن این فصل هایی که گفته شد اگه خوب تلاش کنی حدودا یه ماه و نیم طول میکشه(البته در کنار سایر دروس عمومی)
    4- درس شیمی درس بسیار ساده ولی بسیار بسیار مهمه ( و در عین حال بسیار فرار!) پیشنهاد من اینه که درس شیمی رو از عید شروع به خوندن کنی یعنی شیمی 2 و 3 رو در عید تموم کنی (البته تا عید باید عمومی ها رو تموم کرده باشی که در در عید فقط برای رفع خستگی تست بزنی!)
    5- در کل بهتره میزان کلی آمادگیتو بگی تا بهتر بشه راهنمایی کرد..
    6- برای اینکه بدونی عمومی و شیمی چقدر مهمه درصدهای خودمو تو کنکور 87 میزارم اینجا :
    ادب : 68%
    عربی : 42%
    دینی : 62%
    زبان : 70.4%
    ریاضی : 27%
    فیزیک : 31%
    شیمی : 51%
    رتبه : 6805
    مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
    مطمئن باش شیمی ، زبان و ادبیات منو کشوندن بالا... چون بطور عادی همه ریاضی و فیزیک رو کم میزنن ولی شیمی چون آخرین درسه خیلیا به علت کمبود وقت نمیرسن(همچنین زبان)
    حالا درصدهای دوستمو ببینین:
    ادب : 40
    عربی : 34
    دینی : 55
    زبان : 27
    ریاضی : 45
    فیزیک : 42
    شیمی : 26
    رتبه : 14752
    خودتون مقایسه کنین
    موفق باشید

9. 3 کاربر از rocket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

!!!ببخشيد آقاي سعيد_مسي شما چطوري پستت رو از من جلوتر انداخيت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من قبل شما پست داده بودم حالا مال شما زود تر از من امده

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

14 کانون

این طور که از حرف های 90 درصد شما برمیاد کانون رو رد میکنید ولی من یه سوال دارم و اون اینه که بالاخره داوطلب کنکور باید محک بخوره یا نه؟(حالا یا تو کانون یا سنجش یا ...)
    اگه شما کانون رو رد میکنید و مثلا طرفدار سنجش هستید ایا میتونید به بودجه بندی های سنجش برسید؟
    یا مثلا گسسته یا هندسه تحلیلی رو اگه نخونده باشید تو ازمون ها چیکار میکنید؟
    یکی از دوستان قبلا گفته بود اگه تو تهران باشی میرسی اگه شهرستانی هستی نه!
    حالا نظر شما چیه؟
    چون به نظر من مهمترین مشکل سنجش همین دو مشکل بالا است و دیگه حضرت عباسی تکمیل تکمیله!
    (تو رو خدا اگه جواب منو میدونید بگید )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

!!!ببخشيد آقاي سعيد_مسي شما چطوري پستت رو از من جلوتر انداخيت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من قبل شما پست داده بودم حالا مال شما زود تر از من امده
    همونطور که میدونی من کاربر جدید در آغاز فعالیتم...
    بنابراین هر پستی میدم باید به تا 4 پنج ساعت بعد به تایید Aqoa برسه و بعد از تایید بعد از اخرین پست ظاهر میشه ...
    و اینطوری میشه که این اتفاق رخ میده دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از rocket عزیز !
    البته separate رشتشون انسانیه !
    ولی ما از توضیحاتتون بسی بهره بردیم !

fnmtebyan عزیز ، من فکر می کنم شما تا بعد از کنکور همچنان در پی تحقیق و تفحصید !
    ( البته فکر می کنم سال سومی باشین )
    من که نظرمو تو تاپیک سنجش ... کانون مفصل گفتم ، درباره بودجش هم من بهش نرسیدم چون تا حالا درست و حسابی درس نخوندم ! البته یه برنامه چیدیم برای آزمون بعدیش ( بودجه بندی از اول کتاب تا آخر کتاب !!! ) اگه رسیدم خبرشو بهتون می دم !
    به نظرم اونقدرا هم که شما میگین بودجه بندیش خفن نیست !
    در ضمن نیازی نیست که شما هر آزمونی می دید 100% به تمام بودجش برسید ! نهایتش چند تا سوال گسسته یا تحلیلی رو جواب نمی دید و سعی می کنید تو آزمون بعدی جبران کنید !
    مگه تو صفحات قبلی نخوندین ؟! برای کنکور درس بخونید نه برای آزمونهای آزمایشی !

در ضمن یه سوالی واسه من پیش اومد ( به عنوان یه شهرستانی !!! ) که بودجه بندی چه ربطی به تهران و غیرتهران داره ؟!

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

این طور که از حرف های 90 درصد شما برمیاد کانون رو رد میکنید اگه شما کانون رو رد میکنید و مثلا طرفدار سنجش هستید ایا میتونید به بودجه بندی های سنجش برسید؟
    اين دوستان تنها 40% بچه ها هستند ! كانونيها الان اينجا نيستند پس نميشه گفت 90% كانونو رد ميكنن!
    بودجه بندي سنجش كه هيچ كل آزمونو سازمانو سوالا و ..... مزخرف هستند ! فقط آزمون هاي جامع سنجش
    مگه تو صفحات قبلی نخوندین ؟! برای کنکور درس بخونید نه برای آزمونهای آزمایشی !

در ضمن یه سوالی واسه من پیش اومد ( به عنوان یه شهرستانی !!! ) که بودجه بندی چه ربطی به تهران و غیرتهران داره ؟!
    هر دو مورد تاييد ميشه !
    عزيزان دوستان رفيقان كنكوري هاي 88 و..... اينقدر خودتونو با اين مسائل الكي سرگرم نكنين اصل كار يعني درس خوندن مهمه
    شما چه كانون بري چه سنجش چه گاما چه گزينه 2 و..... تا وقتي درس نخوني هيچ فايده اي نداره
    ----------------------------------------------------
    من كانونو تاييد ميكنم بسيار زياد دليل هاي زيادي دارم ولي الان حالشو ندارم !!
    البته من پارسال هم كانون بودم ولي درس نميخوندم و اون موقع به نظرم كانون مزخرف بود ولي الان دارم باش حال ميكنم!!!!
    موفق باشين

15. 4 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •