بله پاک میشه. چون وقتی sync میکنی نرم افزار هایی که تو library itunes هست رو میریزه تو iPod و بقیه نرم افزار هایی که رو ipod هست به جز اونایی که مستقیم از تو ipod دانلود و نصب کردی رو حذف میکنه.
بله پاک میشه. چون وقتی sync میکنی نرم افزار هایی که تو library itunes هست رو میریزه تو iPod و بقیه نرم افزار هایی که رو ipod هست به جز اونایی که مستقیم از تو ipod دانلود و نصب کردی رو حذف میکنه.
ممنون از جوابتون
حیف شد
پاک کردن اینا مشکلی واسه Jailbreak پیش نمیاره ؟ یعنی اگه از طریق wifi دانلود و بعد نصب کنیم این ایراد دیگه وجود نداره ولی اگه با USB بریزیم اینجوری میشه ؟
با تشکر
نه اینا به جیل بریک ربطی نداره.
درسته با wifi چون تو cache خود ipod میمونه پاک نمیشه. دقیقاً به همین دلیل هست که میگیم موقع خرید به فروشنده نگید براتون برنامه بریزه. هم ملی پول می دید هم با یک کلیم همش پاک میشه.![]()
اقا ما هر کاری کردیم نتونستیم برنامه نصب کنیم کاشکی همون ورژن 3 میزاشتم بمونه . هم جیلبریک کردم و هم open ssh , openssl , installous اینا رو نصب کردم ولی موقع ریختن برنامه یا بازی میگه unknown error ... چی کار کنم؟ کاری هست که نکرده باشم؟؟؟
شما تو Cydia دنبال نرم افزار AppSync para OS 3.1.2بگرد و نصب کن احتمالاً حل میشه مشکلت
این برنامه تو سورس زیر هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
با کمک و راهنمایی شما بالاخره یه iPod Touch خریدم.
جیل بریکش کردم ولی نمی دونم برنامه ها و بازی های پولی کرک شدشو از کجا باید گیر بیارم . شما سایت خوب سراغ دارید ؟
این دو تا رو تو گوگل سرچ کن به نتیجه میرسی
apptrackr
iphonecake
1.repo.beyouriphone.com
2.sinfuliphpnerepo.com
3.ispaziorepository.com
ببخشید آیا cpu تاچ مثل آيفنه؟
تمام برنامه ها و بازی های آیفن رو تاچ می خوره؟
Last edited by The Black Dahlia; 03-04-2010 at 14:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)