تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 232 از 923 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کتا ب خاصی برای یادگرفتن اصطلاحان انگلیسی هست؟

چون بعضی فعلها و کلمات وقتی با هم هستن مثلا معنی واقعی خودشون رو ندارن
    اینا رو از کجا باید فهمید؟؟؟

بعد یه سوال کوچولو داشتم اون یکی تاپیک پرسیدم کسی اصلا نگاهش نکرد... کسی تعریفی از زبانسرا شنیده؟؟؟
    سوال اولت: بله - حتماً همونطور که گفتی خیلی اصطلاحات رو نمیشه با ترجمه لغت به لغت متوجه شون شد ... چندین بار در این بخش کتابهای در زمینه idiom و slang معرفی شده ... کافیه جستجو کنی ... و البته توجه کن که اینا اغلب انگلیسی به انگلیسی هستند و اگه انگلیسی به فارسی میخوای من منبع آنلاینی که دانلود کنی نمی شناسم و باید بری کتابهای محدودی که در این زمینه هست رو بخری ...

//

در مورد سوالت دومت : این یه کلاس زبانه ؟ ... من که شناختی ندارم .. ولی دوستمون Sepid عزیز ظاهرا شناخت خوبی داره ...

اگه هم سوالی مطرح می کنی و کسی پاسخی نمیده اغلب به این معناست که کسی جوابش رو نمیدونه ... مطمئن باس سوالات رو هرجا که مطرح کنی بهرحال دیده میشن ..

2. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام
    شوخی کردم..i was kidding درسته یا kidding خالی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سوال اولت: بله - حتماً همونطور که گفتی خیلی اصطلاحات رو نمیشه با ترجمه لغت به لغت متوجه شون شد ... چندین بار در این بخش کتابهای در زمینه idiom و slang معرفی شده ... کافیه جستجو کنی ... و البته توجه کن که اینا اغلب انگلیسی به انگلیسی هستند و اگه انگلیسی به فارسی میخوای من منبع آنلاینی که دانلود کنی نمی شناسم و باید بری کتابهای محدودی که در این زمینه هست رو بخری ...

//

در مورد سوالت دومت : این یه کلاس زبانه ؟ ... من که شناختی ندارم .. ولی دوستمون Sepid عزیز ظاهرا شناخت خوبی داره ...

اگه هم سوالی مطرح می کنی و کسی پاسخی نمیده اغلب به این معناست که کسی جوابش رو نمیدونه ... مطمئن باس سوالات رو هرجا که مطرح کنی بهرحال دیده میشن ..
    آیا دیکشنری خاصی وجود داره؟ میشه اسمشو بگید..ممنون
    بعد من میدونم شما در زیمنه پیدا کردن لغت توی دیکشنری خیلی سریع عمل میکنید..منم خیلی دوست دارم یه همچین روشی رو یاد بگیرم باید چه کار کنم که یه لغات رو توی 5 ثانیه نهایتش پیدا کنم

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    شوخی کردم..i was kidding درسته یا kidding خالی؟
    اینی که گفتی به گذشته دلالت داره اما اصطلاحش I m kidding( سریع به طرف میگی شوخی کردم)
    just kidding رایجترند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

وقتی ما می خاییم بگیم فیلم فلان ، درسته که اول کلمه ی مووی بیاد و بعد اسم فیلم ، یا اول اسم فیلم باید بیاد و بعد کلمه ی مووی ؟
    در مورد این ترکیب یه کم توضیح بدید ، چون من هر دو نوع گفتن رو دیدم.

7. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.

میخواستم بدونم تو تهران کتابی میتونم گیر بیارم که فیلمنامه یا نمایشنامه مانند باشه ؟ ( با ترجمه )
    اگه شما جای خاصی رو سراغ دارید آدرس بدید !!

(تشکر)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیا دیکشنری خاصی وجود داره؟ میشه اسمشو بگید..ممنون
    //
    بعد من میدونم شما در زیمنه پیدا کردن لغت توی دیکشنری خیلی سریع عمل میکنید..منم خیلی دوست دارم یه همچین روشی رو یاد بگیرم باید چه کار کنم که یه لغات رو توی 5 ثانیه نهایتش پیدا کنم
    مثلاً این دوتا رو چک کن .. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    //
    خب طبیعتاٌ اون مهارت رو من بخاطر استفاده مکرر و ممتد از دیکشنری کسب کرده بودم(یعنی بصورت اتوماتیک می تونم حدس بزنم که کجای دیکشنری مربوط به کدوم حرف هستش ... فلان واژه در بین تمام مدخل های یک حرف ، کجا هستش و به همین ترتیب..) ...فرض کن برای چندین سال روزی 10 بار دیکشنری رو دنبال واژه های مختلف بگردی ... هیچ راه میانبر یا سرعتی ای وجود نداره .. موفق باشی

10. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی ما می خاییم بگیم فیلم فلان ، درسته که اول کلمه ی مووی بیاد و بعد اسم فیلم ، یا اول اسم فیلم باید بیاد و بعد کلمه ی مووی ؟
    در مورد این ترکیب یه کم توضیح بدید ، چون من هر دو نوع گفتن رو دیدم.
    خیلی سوال خوبیه ... درسته - من هم با هر دو نوعش برخورد داشته ام ..

به نظرم نمیاد خیلی تفاوتی داشته باشن و البته به نظرم میاد حالتی که movie قبل از اسم بیاد مناسب تره .. یادم باشه حتماً دنبال جواب قطعی تری بگردم ..

اگه دوستان دیگه هم نظری دارن ، خوشحال میشم بدونم ..

12. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام.

میخواستم بدونم تو تهران کتابی میتونم گیر بیارم که فیلمنامه یا نمایشنامه مانند باشه ؟ ( با ترجمه )
    اگه شما جای خاصی رو سراغ دارید آدرس بدید !!

(تشکر)
    با ترجمه نمیدونم... ولی کتاب سوم Structure, Sound and Sense که به Drama معروف هست پر از نمایش نامه است... همراه با توضیحاتی در مورد نمایش نامه... ولی خب ترجمه نداره
    در تمامی انتشارات هم به راحتی پیدا میشه و به drama معروفه، کتاب آبی و قرمز
    از طرفی خیلی از نمایش نامه ها را میتونین به راحتی در اینترنت پیدا کنید ولی ترجمشون را نمیدونم!!

14. 3 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید چه کار کنم که یه لغات رو توی 5 ثانیه نهایتش پیدا کنم

یه بخش کوچیکی از کتاب study skills به این کار اختصاص داره یه نگاهی بهش بنداز. در ضمن اول همه دیکشنری ها هم چند صفحه ای تحت عنوان How to use the dictionary (مثلا)وجود داره.معمولا تو سالهای اخیر به علت استفاده از نسخه الکترونیکی دیکشنری ها افراد زیاد تو پیدا کردن کلمات تو دیکشنری paper قوی نیستند.

16. این کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •