ممنون . درست شد.
به نظرم فیفا 09 راحتتر از 08 هست. حداقل توی درجه 2 semi . خیلی راحت میشه گل زد !
این پتچ ها که دانلود میکنید یا میزارید و رو کجا باید کپی کرد ؟
ممنون . درست شد.
به نظرم فیفا 09 راحتتر از 08 هست. حداقل توی درجه 2 semi . خیلی راحت میشه گل زد !
این پتچ ها که دانلود میکنید یا میزارید و رو کجا باید کپی کرد ؟
جایی کپی نمیشه به صورت نصبی هستند و عادی اجرا میشن
سلام ...
میگم آقا کسی از این چمپیونز لیگی که هر سال ea میده خبری نداره که کی میاد یا اصلا از نسخه ی بعدی فیفا خبری چیزی ....
البته هر چند زوده
شما پست اول این تاپیک رو بخونی چیزایی که می خوای دستگیرت میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ، پچی چیزی برای اعمال نقل و انتقالات نیم فصل نیومده ؟
با سلام
دوستان عزیز از چه راه هایی میتوان در fifa09 قدرت بازیکنان را زیاد کرد
باتشکر راهنمایی کنید لطفا
خوب معلوم از قسمت Edit Player
هنوز فصل نقل و انتقالات تموم نشده که امروز 28 ژانویه هست ایشالا 2 3 روز دیگه تموم میشه تازه یه دو سه هفته ای هم طول میکشه EA آپدیت رسمی رو بسازه پارسال اواخر بهمن داد برای 08
سلام دوستان یه پچی اومده که توی عکس میبینید چیکار میکنه این عکسشه
اینم ادرس دانلود برای راحتی کار شما که باید اول ثبت نام کنید من خودم رو ثبت نام کردم و دالود کردم و برای شما اپلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by khelane; 28-01-2009 at 16:57.
اقا جان این پچ لیگ برتر خیلی مشکل داره! توی منیجرش که میری هر تمیمی رو که توی لیگ ایران اتخاب کنی ،توی یه لیگ دیگه بازی می کنی!!!برای بعضی تیمهای ایرانی هم که ارور دنت ستند میده!!؟؟
راه حل چیه ؟؟(اقایان Krauserو Aminhenry) کمک!!
البته با اینکه من پچ رو دانلود کردم ولی هنوز استفاده نکردم چون ذهنیت خوبی از استفاده از پچی که توسط یکی دیگه ساخته میشه ندارم حدس هم می زدم منیجر مودش رعایت نشده باشه البته من واسه خودم رعایت کرده بودم این مسئله رو و لیگی که ساخته بودم شامل لیگ ایران و جام حذفی بود که توی منیجر هم ظاهر میشدن و بدون اشکال 15 سال با استقلال توی لیگ ایران مربی گری کردم در پایان 15 سال بزرگان فوتبال جهان توی تیمم بودند کمترین Overal مال فابرگاس بود 94 که توی ذخیره بود کلا بهترین راه استفاده از کریشن مستر هست و هرکس طبق سلیقه اش میتونه بازی خودش رو ویرایش کنه البته باز هم میگم گیم دست نخورده بیشترین لذت رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)