تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 1004 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چرا سعید جان نشون میده یعنی میگی همون زمان وصل بودن اینترنته ؟ اگه اینطوری باشه که قطعی های من تا حدودی رفع شده از جمعه هم وضعیت خیلی بهتر شده . فقط یه مشکلی که هست برای من SNR Margin حدودای 9 یا 10 میده بعضی اوقات هم 6 که با مکس نت حرف میزدم میگفت باید روی 20 باشه در حقیقت مشکل من نویز تلفنه . نمیدونم چیکار باید بکنم حتی پورت مخابرات رو هم عوض کردن ولی فایده نداشته
    البته کارت شبکه از زمان روشن شده مودم ساعت مینداره،حالا ممکنه شما مودم رو روشن کنید بعد از 1 ساعت کانکت بشید. برای PPPoE چیزی به ذهنم نمیرسه جز کنترل پنل اکانت

بلی کاملا حق با شماست الان داشتم با یکی از دوستهام صحبت میکردم ایشون هم حرف شما رو تایید کرد گفت که Static بودن يا Dynamic بودن IP كاربران به نوع تعريف و نوع سرويسي هست كه ISP انجام مي‌دهد (به قول شما یه چند تا ای پی خریدن از همونها بهمون میدن در واقع غیر از اون چند تا ای پی چیز دیگه ای بهمون نمیدن چرخه دور اون چند تا ای پی هست اما ایشون گفتند که ادرس ای پی سایتها 100 استاتیک هست
    نه من با سایت کاری ندارم،اونکه مشخص باید استاتیک باشه، بحث بر سر اینه که آیا میشه تشخیص داد فلان آی پی استاتیکِ یا دینامیک؟ من که چیزی به ذهنم نمیرسه، بطور منطقی از بیرون isp نشدنیه اینکار، اساسا همه آی پی ها استاتیک هستن البته برای isp ؛ که با پرداخت هزینه میشه یک یا چند آی پی رو برای مدت مشخصی مال خود کرد.
    Last edited by urumchi; 20-12-2011 at 01:11.

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

نه من با سایت کاری ندارم،اونکه مشخص باید استاتیک باشه، بحث بر سر اینه که آیا میشه تشخیص داد فلان آی پی استاتیکِ یا دینامیک؟ من که چیزی به ذهنم نمیرسه، بطور منطقی از بیرون isp نشدنیه اینکار، اساسا همه آی پی ها استاتیک هستن البته برای isp ؛ که با پرداخت هزینه میشه یک یا چند آی پی رو برای مدت مشخصی مال خود کرد.
    حدودا یک چند روزی میشه باز سیستم اکثر دوستها در اینجا ip confilict میده من خودم ای پی دستی دادم درست شد تو سیستم یکی از دوستها هرچه از سری 192.255 میدادیم فرقی نمی کرد باز همون پیام میومد تا اینکه 192.256.70.70 رو دادم ظاهرا که پیام نمیده ولی خودش میگه دو سه روز دیگه باز ارور میده بازم باید ای پی بدیم فکر می کنید این مساله با مورد بالا ارتباطی داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حدودا یک چند روزی میشه باز سیستم اکثر دوستها در اینجا ip confilict میده من خودم ای پی دستی دادم درست شد تو سیستم یکی از دوستها هرچه از سری 192.255 میدادیم فرقی نمی کرد باز همون پیام میومد تا اینکه 192.256.70.70 رو دادم ظاهرا که پیام نمیده ولی خودش میگه دو سه روز دیگه باز ارور میده بازم باید ای پی بدیم فکر می کنید این مساله با مورد بالا ارتباطی داشته باشه؟
    نه ربط مستقیم به اون موضوع نداره ولی به سیستم آی پی دادن مخابرات کاملا مربوطه

مخابرات رنج آی پی که خریده از 2.187.36.1 شروع میشه تا 2.187.63.254 که این تعداد آی پی حدود 6000 کاربر رو بطور همزمان ساپورت کنه و برای جبران کم اومدن آی پی از NAT استفاده می کنن. البته منم اطلاعات دقیقی ندارم فقط در همین حد میدونم که NAT برای کاهش هزینه ها و جبران کمبود آی پی در شبکه مخابرات استفاده میشه و ارور ip conflict مربوط به تداخل آی پی ها در شبکه میشه

وقتی مودم رو میذارم رو حالت بریج ارور ip conflict میده، مخصوصا رو ویندوز xp حسابی اعصاب آدم رو خرد میکنه ضمن اینکه رو حالت بریج DC هم خیلی زیاد میشه و پینگ هم بشدت میره بالا،رو ویندوز سون همون ارور رو میده البته خیلی کمتر میشه نسبت به xp ولی همچنان DC شدن مکرر و پینگ بالا پابرجاست.

اما رو حالت PPPoE همه چیز عالیه،نه پینگ میره بالا،نه DC میشه نه ارور ip conflict میده.

من بشدت به این نیاز داشتم تا کانکت شدن به اینترنت دست خودم باشه یعنی هر وقت دلم خواست وصل بشم هر وقتم دلم خواست قطعش کنم، برای همین میزاشتم رو بریج اما اتفاقی حالت کانکشن دستی وقتی که مودم رو حالت PPPoE هست رو پیدا کردم و از اون موقع اصلا بریج نمی کنم
    Last edited by urumchi; 20-12-2011 at 01:53.

5. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

نه ربط مستقیم به اون موضوع نداره ولی به سیستم آی پی دادن مخابرات کاملا مربوطه

مخابرات رنج آی پی که خریده از 2.187.36.1 شروع میشه تا 2.187.63.254 که این تعداد آی پی حدود 6000 کاربر رو بطور همزمان ساپورت کنه و برای جبران کم اومدن آی پی از NAT استفاده می کنن. البته منم اطلاعات دقیقی ندارم فقط در همین حد میدونم که NAT برای کاهش هزینه ها و جبران کمبود آی پی در شبکه مخابرات استفاده میشه و ارور ip conflict مربوط به تداخل آی پی ها در شبکه میشه

وقتی مودم رو میذارم رو حالت بریج ارور ip conflict میده، مخصوصا رو ویندوز xp حسابی اعصاب آدم رو خرد میکنه ضمن اینکه رو حالت بریج DC هم خیلی زیاد میشه و پینگ هم بشدت میره بالا،رو ویندوز سون همون ارور رو میده البته خیلی کمتر میشه نسبت به xp ولی همچنان DC شدن مکرر و پینگ بالا پابرجاست.

اما رو حالت PPPoE همه چیز عالیه،نه پینگ میره بالا،نه DC میشه نه ارور ip conflict میده.

من بشدت به این نیاز داشتم تا کانکت شدن به اینترنت دست خودم باشه یعنی هر وقت دلم خواست وصل بشم هر وقتم دلم خواست قطعش کنم، برای همین میزاشتم رو بریج اما اتفاقی حالت کانکشن دستی وقتی که مودم رو حالت PPPoE هست رو پیدا کردم و از اون موقع اصلا بریج نمی کنم
    دستت درد نکنه حسابی خجالتمون دادی پس بهتره برای خلاصی از این همه مصائب به بچه ها بگم همه مودمهاشون رو در حالت pppoe تنظیم کنن من که حدود یک هفته میشه روی pppoe کار می کنم هم پینگم پایین اومده هم زود کانکت میشه اون روز که رفته بودم مخابرات رفتم پیش رییس شبکه برادر دوستمه از ایشون پرسیدم الان مشترکان مخابرات تو خوی چند نفرند گفت بالای 4500 نفر از تعجب خشکم زد پارسال همین موقع تازه adsl مخابرات خوی راه افتاده بود اون موقع پرسیدم گفت 100 نفر ثبت نام کردند فقط همون 2 ماه اذر و دی لذت adsl رو چشیدیم از بهمن 89 سرعت یواش یواش کم شد تا حالا که شده اب باریکه نمیخام زیاد مزاحم بشم اگه امری نیست شب به خیر میگم

7. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آقایون من وقتی با utorrnet فایلی رو دان میکنم سرعت از 5 kb بالا نمیره
    مال شما هم اینجوریه یا نه؟؟؟
    کلا این فایل های torrent سرعتشون کمه یا ایراد از ماست؟؟؟

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

آقایون من وقتی با utorrnet فایلی رو دان میکنم سرعت از 5 kb بالا نمیره
    مال شما هم اینجوریه یا نه؟؟؟
    کلا این فایل های torrent سرعتشون کمه یا ایراد از ماست؟؟؟
    سرعت دانلود در تورنت بستگی به چیزهای زیادی داره، ولی در کل سرعت دانلود در تورنت از سرعت دانلود یک فایل از سرور مستقیم پایین تره.
    این تاپیک توضیحات خوبی در مورد تورنت داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از Gune Baxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

3

اصلا نمیدونم چرا سرعت دانلود من اینقدر پایینه و سرعت آپلود اینقدر خوب

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مطمئن باش مشکل از مکس نتِ چون هر تغییری در پهنای باند فقط و فقط به isp مربوط میشه،اگر زنگ زدی گفتن نویز داری و... بدون که دارن اساسی می پیچونن چون نویز فقط روی پینگ و dc تاثیر میذاره و هیچ تاثیری روی کم و زیاد شدن پهنای باند نمیتونه بذاره.

ساعت 15:30

C:\Users\SMN>ping 4.2.2.4
    Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=188ms TTL=239
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=189ms TTL=239
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=187ms TTL=239
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=193ms TTL=239

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 187ms, Maximum = 193ms, Average = 189ms

C:\Users\SMN>ping google.com
    Pinging google.com [173.194.35.243] with 32 bytes of data:
    Reply from 173.194.35.243: bytes=32 time=111ms TTL=52
    Reply from 173.194.35.243: bytes=32 time=111ms TTL=52
    Reply from 173.194.35.243: bytes=32 time=110ms TTL=52
    Reply from 173.194.35.243: bytes=32 time=110ms TTL=52

Ping statistics for 173.194.35.243:
    Minimum = 110ms, Maximum = 111ms, Average = 110ms

C:\Users\SMN>ping gmail.com
    Pinging gmail.com [173.194.70.19] with 32 bytes of data:
    Reply from 173.194.70.19: bytes=32 time=186ms TTL=41
    Reply from 173.194.70.19: bytes=32 time=186ms TTL=42

Ping statistics for 173.194.70.19:
    Minimum = 186ms, Maximum = 186ms, Average = 186ms

C:\Users\SMN>ping tabnak.ir
    Pinging tabnak.ir [87.107.68.98] with 32 bytes of data:
    Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=60ms TTL=50

Ping statistics for 87.107.68.98:
    Minimum = 60ms, Maximum = 60ms, Average = 60ms
    Last edited by urumchi; 20-12-2011 at 15:37.

14. 5 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xpan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

--------------------
    با سلام
    مشکل شما دلایل متعددی میتونه داشته باشه مثل:
    - اشغال بودن پهنای باندمشترک در زمان تست(آنتی ویروس-آپدیت سیستم عامل-آپدیت adob acrobatو ......)
    -پر شدن پهنای باند بین مراکز مخابراتی از مرکز سمت مشترک تا مرکز core
    -اعمال QOS یا فیلتر ... روی پورت / پروتکل در زمان تست
    و .....
    اما
    در اکثر مواقع
    دلیل اینکه سرعت دانلود شما کم هستش میتونه این باشه که پهنای باند isp شما پر شده ، چون در isp ها معمولا پهناب یاند ارسال بسیار کمی مصرف میشه (یعنی اگه یک isp کل پهنای باند مصرفیش 80 مگابیت باشه ، فقط 20 مگابیت send داره ) .معمولا وقتی پهنای باند پر میشه یوزر دانلودش با سرعت کمه ولی آپلودش با سرعت بالاس چون عملا پهنای باند برای send پر نشده.
    امیدوارم با این حرف من با شرکت isp تون درگیر نشین!
    موفق باشید

16. 2 کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

--------------------
    با سلام
    مشکل شما دلایل متعددی میتونه داشته باشه مثل:
    - اشغال بودن پهنای باندمشترک در زمان تست(آنتی ویروس-آپدیت سیستم عامل-آپدیت adob acrobatو ......)
    -پر شدن پهنای باند بین مراکز مخابراتی از مرکز سمت مشترک تا مرکز core
    -اعمال QOS یا فیلتر ... روی پورت / پروتکل در زمان تست
    و .....
    اما
    در اکثر مواقع
    دلیل اینکه سرعت دانلود شما کم هستش میتونه این باشه که پهنای باند isp شما پر شده ، چون در isp ها معمولا پهناب یاند ارسال بسیار کمی مصرف میشه (یعنی اگه یک isp کل پهنای باند مصرفیش 80 مگابیت باشه ، فقط 20 مگابیت send داره ) .معمولا وقتی پهنای باند پر میشه یوزر دانلودش با سرعت کمه ولی آپلودش با سرعت بالاس چون عملا پهنای باند برای send پر نشده.
    امیدوارم با این حرف من با شرکت isp تون درگیر نشین!
    موفق باشید
    اطلاعات خیلی خوبی بود ممنونم
    نه بابا درگیری کجا بود میسوزیم و صدامون هم درنمیاد
    قضیه نویز خط من خیلی جالب شده الان شده 16 ! آخه نویز خط مگه اینقدر تغییر میکنه چند روز پیش حدودای 6 بود حتی یه بار منفی شد

این از سرعت که به نسبت الان بهتر شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •