تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 288 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

معدرت میخوام چند تا سوال دیگه درباره ثبت نام ارشد داشتم.

1. سال و ماه اخذ مدرك كارشناسي
    بنده هنوز واحد دارم و معلوم نیست کی فارغ التحصیل میشم (شاید 11/6/93 شاید هم 31/4/94) در نتیجه چی بزنم؟

2. محل (حوزه) امتحان رو ما تعیین میکنیم یا خودشون؟ من فقط تهران میزنم یا جاش رو هم میزنم؟
    1- برای کسانی که در زمان ثبت نام هنوز فارغ التحصیل نشده اند، تاریخ فارغ التحصیلی 94/06/31 اعلام شود.

2- شما شهر محل سکونتتون رو که بزنید، خود سازمان تا حد امکان نزدیک ترین حوزه رو براتون انتخاب میکنه و موقع دریافت کارت ورود به جلسه بهتون اطلاع میده.

2. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

یکی از دوستان ترم آخر کارشناسیه توی پیام نور.میخواد برای ارشد ثبت نام کنه.میتونه؟مشکلی نداره؟ تاریخ فارغ التحصیلی اش رو باید کی بزنه؟دوست بالا گفتن باید شهریور زده بشه.همینطوره؟

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یکی از دوستان ترم آخر کارشناسیه توی پیام نور.میخواد برای ارشد ثبت نام کنه.میتونه؟مشکلی نداره؟ تاریخ فارغ التحصیلی اش رو باید کی بزنه؟دوست بالا گفتن باید شهریور زده بشه.همینطوره؟
    ترم اخر یعنی اینکه تا پایان ترم پاییزی درسش تموم میشه!؟ اگه اره که باید بزنه اخر این ترم که میشه 30/11/93
    برای اطمینان بیشتر برید از اموزش دانشگاه بپرسید.

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

درود. من فارغ التحصیل 86 ام و قصد دارم امسال شرکت کنم. دفترچه رو دانلود کردم. زمان ما اینطوری نبود. خلاصه گیج شدم و سوالاتی برام پیش اومده.
    1- چرا رشته ها و دانشگاها بطور جداگانه نیامدن؟ در جداول فقط کد هست + رشته ها که بصورت مجموعه آمده؟!!
    2- من مثلن رشته مطالعات ترجمه در دانشگاه غیر انتفاعی امام رضای مشهدو میخام: آیا باید یک 25 هزار تومن + 8000 تومن پرداخت کنم یا فقط 8000 تومن؟
    3- در جدول مربوط به دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی چیزی در مورد رشته مذکور نیست و فقط "مجموعه زبان انگلیسی" نوشته شده، باید همونو انتخاب کنم؟

پیشاپیش ممنونم.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

ترم اخر یعنی اینکه تا پایان ترم پاییزی درسش تموم میشه!؟ اگه اره که باید بزنه اخر این ترم که میشه 30/11/93
    برای اطمینان بیشتر برید از اموزش دانشگاه بپرسید.
    دی ماه که امتحانات رو بده واحدهاش تموم میشه.میتونه ثبت نام کنه؟باید شهریور بزنه یا بهمن؟

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دی ماه که امتحانات رو بده واحدهاش تموم میشه.میتونه ثبت نام کنه؟باید شهریور بزنه یا بهمن؟
    دوست عزیز، پاسخ این سئوال داده شد!!

وارد کردن تاریخ دقیق فارغ التحصیلی برای کسانی که هنوز فارغ التحصیل نشده اند، هیچگونه اهمیتی ندارد و صرفا کافی هست ماکزیمم زمان لازم یعنی همان 94/06/31 درج شود.

چون در موقع ثبت نام پس از قبولی، معدل شما تا تاریخ 93/06/31 یعنی شهریور امسال اهمیت داشته و باید مدرکی از دانشگاهتون ببرین که این معدل رو تایید کنه و معدل کلتون و تاریخ فارغ التحصیلیتون اهمیتی نداره مگر اینکه نتوانید تا پایان شهریور سال بعد درستون رو تموم کنید.

8. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

ما کلا زندگیمون نابود شد...
    کلی برنامه ریزی برای فناوری اطلاعات IT و گرایش شبکه های کامپیوتری که اینجوریش کنن؟ بره زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر و کلی درس ریاضی اضافه بشه؟ من میخواستم برم شبکه که از ریاضی رها بشم... درست موقع کنکور من باید زیر و رو بشه و بره توی مهندسی کامپیوتر n تا درس ریاضی بش اضافه بشه....

من میخواستم برای رشته مخابرات امن دانشگاه مالک اشتر شرکت کنم... حالا باید بزنم مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات؟ سال پیش زیرمجموعه فناوری اطلاعات بود، الان کجاس؟ کسی خبری داره؟

امکانش هست که بگن مثلا امسال آزمون ها طبق روال سال پیشه؟ همون دروس و همون ضرایب؟
    استیضاحش کردن وسط راه اینجوری کرد... اگر استیضاحش نمیکردن احتمالا شبکه رو میبردن زیرمجموعه علوم کامپیوتر گرچه به اون بیچاره ربطی نداره الان مخم داره سوت میکشه... دفترچه سال 93 با امسال رو مقایسه میکنم، کلا ترکوندن همه چی رو...

خدایا برس به داد ما... رفتیم کنکور آزمایشی نوشتیم... اینجوری شد... با این حساب کنکور آزمایشی موسسات مثل مدرسان شریف دیگه ارزش خاصی نداره برای شبکه و مخابرات امن...

10. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

کلی برنامه ریزی برای فناوری اطلاعات IT و گرایش شبکه های کامپیوتری که اینجوریش کنن؟ بره زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر و کلی درس ریاضی اضافه بشه؟ من میخواستم برم شبکه که از ریاضی رها بشم... درست موقع کنکور من باید زیر و رو بشه و بره توی مهندسی کامپیوتر n تا درس ریاضی بش اضافه بشه....

من میخواستم برای رشته مخابرات امن دانشگاه مالک اشتر شرکت کنم... حالا باید بزنم مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات؟ سال پیش زیرمجموعه فناوری اطلاعات بود، الان کجاس؟ کسی خبری داره؟

امکانش هست که بگن مثلا امسال آزمون ها طبق روال سال پیشه؟ همون دروس و همون ضرایب؟
    استیضاحش کردن وسط راه اینجوری کرد... اگر استیضاحش نمیکردن احتمالا شبکه رو میبردن زیرمجموعه علوم کامپیوتر گرچه به اون بیچاره ربطی نداره الان مخم داره سوت میکشه... دفترچه سال 93 با امسال رو مقایسه میکنم، کلا ترکوندن همه چی رو...

خدایا برس به داد ما... رفتیم کنکور آزمایشی نوشتیم... اینجوری شد... با این حساب کنکور آزمایشی موسسات مثل مدرسان شریف دیگه ارزش خاصی نداره برای شبکه و مخابرات امن...
    الان این فقط برای دانشگاه های دولتی هست . یا برای ازاد و علمی کاربردی هم صادق هست ؟

12. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سروش جان داغ دل تازه نکن
    دلم میخواد تک تکی خفشون کنم با این کارشون
    منظورت امنیت اطلاعات؟الان شده رایانش امن که زیرمجموعه مهندسی کامپیوتره .
    فکر نکنم همچین کاری کنن و به حالت قبل برگردونن مگه اعتراضات زیاد باشه و کسی باشه پیگیری کنه بعد سازمان سنجش اصلاحیه بده
    چقدر ما بد شانسیم
    از اون ور بچه های نرم افزار اضافه شدن رقابت سر امنیت و شبکه خیلی زیاد میشه شانس برای قبولی خیلی کم شده از اینور گرایش های خود ای تی فقط دوتا شده با ظرفیت کم برای چند صد هزار نفر بازم شانسی برای قبولی نیست.
    Last edited by M o h a m m @ d; 10-11-2014 at 19:29.

14. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

الان این فقط برای دانشگاه های دولتی هست . یا برای ازاد و علمی کاربردی هم صادق هست ؟
    والا خبر ندارم. من همین امروز متوجه شدم... نیم ساعت تو کف بودم
    من اصلا کاری به بقیه ندارم... قبولی تو اون دانشگاه ها خیلی آسونه... پسردایی من نمیخواست بره آزاد... به زور کنکور داد، بعد از دو سال سربازی، رفت کنکور داد، با درصدای 5-10 تو رشته برق قدرت، کارشناسی یه گرایشی دانشگاه آزاد تهران دراومد، الان داره به زور درس میخونه
    سروش جان داغ دل تازه نکن
    دلم میخواد تک تکی خفشون کنم با این کارشون
    منظورت امنیت اطلاعات؟الان شده رایانش امن که زیرمجموعه مهندسی کامپیوتره .
    فکر نکنم همچین کاری کنن و به حالت قبل برگردونن مگه اعتراضات زیاد باشه و کسی باشه پیگیری کنه بعد سازمان سنجش اصلاحیه بده
    چقدر ما بد شانسیم
    از اون ور بچه های نرم افزار اضافه شدن رقابت سر امنیت و شبکه خیلی زیاد میشه شانس برای قبولی خیلی کم شده از اینور گرایش های خود ای تی فقط دوتا شده با ظرفیت کم برای چند صد هزار نفر بازم شانسی برای قبولی نیست.
    آره.. همون امنیت اطلاعات هست.
    اعتراضات که قطعا زیاد هست... فکر کنم هر کسی که فقط قصد شرکت تو کنکور فناوری اطلاعات رو داشته الان شاکی باشه. برای اونایی که میخواستن مهندسی کامپیوتر ادامه بدن که نور علی نور شد... من خودم سخت افزار بودم، ولی چون از ریاضی بیزارم، میخوام برم فناوری اطلاعات... تمام نمرات ریاضیم 10-13 هست اصلا ریاضی بعد از ریاضی 2 تو مخم فرو نرفته
    با این حساب یا باید کنکور بدم با بچه های مهندسی کامپیوتر ولی ریاضی ها رو نزنم که خودش تاثیر منفی بسیار زیادی بین بقیه بچه های کامپیوتر که ریاضی خوندن.... یا بشینم جون بکنم برای فناوری اطلاعات به نظر شما چیکار کنم؟

مدرسان شریف هم گفته هر کی میخواسته بره شبکه، بره تغییر بده تو نمایندگی وگرنه براش همون فناوری اطلاعات میاد

16. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •