سلام
من به دنبال 1 نرم افزار برای تبدیل فرمت trp به سایر فرمتها میگردم.
لطفن مرا راهنمایی کنید.
با تشکر
_______
سرچ کردم میگن این برنامه ی Avidemux این رو میتونه انجام بده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه جا هم این یکی رو گفتن خوبه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته من باهاش نتونستم فیلم کپچر شده با h264 رو درست ایمپورت کنم. همون اولی به نظر بهتر میاد. البته اون هم من تست کردم با h264 مشکل داشت. .gif)
.gif)
تنها برنامه ای که من میتونم بگم خوب جواب میده TMPGEnc 4 Express هستش. من فقط با این جواب گرفتم و لا غیر. 40 50 تا رو تست کردم .....gif)
.gif)
.gif)
.gif)
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
سلام.
یه کانورتور برایه تبدیل فایل amr (پسوند فایلهایه ضبط شده توسط گوشیه) به mp3 میخواستم .اگه بیزحمت زود معرفی کنین....
این که فرمت عجیب غریبی نیست. فکر کنم همین جت آودیو هم تبدیلش بکنه. نهایت نشه هم میشه با audio convert master جواب گرفت. البته 50 مگ هست ....gif)
.gif)
.gif)
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
با سلام.
چه طوری میتونم وقتی یه فیلم رو کانورت میکنم پشت زیرنویس یه کادر سیاه بیاد؟
چه طوری میتونم وقتی یه فیلم فول اسکرین رو کانورت میکنم،از فول در بیاد و فقط پایین صفحه سیاه بشه؟مثل فیلمهای واید که روی تلویزیون غیر واید نگاه میکنیم بشه ،ولی فقط پایینش سیاه بشه.یعنی فیلم فشرده بشه بالاویه قسمتی از زیر صفحه سیاه شه.
راستی قسمت سیاه جزو فیلم باشه.که میخوام زیرنویس بهش اضافه کنم،زیرنویسه بره اون قسمت.
اگه با کانورتر نمیشه.با چه برنامه ادیتی میشه؟واجبه میخوام.
ممنون.
کادر انداختن رو بلد نیستم ... احتمالا باید با Corel یه کادر ثابت بندازی و زیرنویس رو تنظیم کنی روی همون بیاد ولی من تست نکردم ببینم چه قدری جواب میده.
برای اون یکی مساله برنامه های تبدیل یه گزینه برای LetterBox انداختن دارن. یعنی فیلم کشیده رو به صورت 4*3 در میارن که بالا پایینش سیاهه. این گزینه تو بیشتر برنامه ها که دیدم هست. زیر نویس انداختن هم با گزینه هایی مثل Burn Subtitle یا Hardcoded subtitle انجام میشه و زیر نویس میچسبه به خود فیلم .... نه یه جوری باشه که مثلا یه فایل جداست و تو بعضی دستگاهها باز نشه..gif)
.gif)
تا جایی که یادمه برنامه ای با اسم DVD Convert to x یا شبیه این دیدم که میشه رو ساب تایتل یه کارایی کرد مثل تغییر رنگ و جاش و اینا. سرچ کن ببین جواب میده یا نه. نتیجه رو هم بگو استفاده کنیم. کلا هر راهی پیدا کردی به ما هم خبر بده.