تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 303 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

با سلام.
    چه طوری میتونم وقتی یه فیلم رو کانورت میکنم پشت زیرنویس یه کادر سیاه بیاد؟

چه طوری میتونم وقتی یه فیلم فول اسکرین رو کانورت میکنم،از فول در بیاد و فقط پایین صفحه سیاه بشه؟مثل فیلمهای واید که روی تلویزیون غیر واید نگاه میکنیم بشه ،ولی فقط پایینش سیاه بشه.یعنی فیلم فشرده بشه بالاویه قسمتی از زیر صفحه سیاه شه.
    راستی قسمت سیاه جزو فیلم باشه.که میخوام زیرنویس بهش اضافه کنم،زیرنویسه بره اون قسمت.
    اگه با کانورتر نمیشه.با چه برنامه ادیتی میشه؟واجبه میخوام.
    ممنون.
    Last edited by Rhodes; 18-12-2010 at 00:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.
    یه کانورتور برایه تبدیل فایل amr (پسوند فایلهایه ضبط شده توسط گوشیه) به mp3 میخواستم .اگه بیزحمت زود معرفی کنین....

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام به همه
    ..
    یه فیلم دانلود کردم که 7 تا فایل 89MB بود و الان به صورت Unknown نمایش میده و مثل اکثر فایل های این مدلی با Winrar اجرا نمیشه که بخواد به هم بچسبونشون . درواقع فایل ها Rar نیستن . Avi هستند .
    برنامه ای برای قرار دادن این Part ها کنار هم میخواستم .
    ممنونم

---------- Post added at 05:26 AM ---------- Previous post was at 05:25 AM ----------

سلام
    من چند تا کلیپ دارم با فرمت aviوmpgمی خوام انها را به بچسبانم بهترین برنامه که از کیفیت نکاهد وبشه در تنظیماتش fullهم مشخص کرد که فول نشان داده شود چه برنامه ای هست
    با تشکر
    پریمیر برنامه فوق العاده قدرتمندی هست .

4. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من میخوام یه نوار ویدیویی قدیمی رو تبدیل بکنم به DVD. میخوام کاری که در میاد نهایت کیفیت ممکن رو داشته باشه.

با استفاده از TV کارت به راحتی میتونم تبدیلش بکنم به یکی از فرمت های زیر
    Mpeg1
    Mpeg2
    Mpeg4 (ارور کدک میده ولی احتمالا بتونم حلش بکنم)
    DivX

لطفا راهنمایی بکنین :

اولا کدوم یک از فرمت ها بالا بهترین کیفیت رو داره؟ (تا به اون فرمت تبدیلش بکنم)

دوما بهترین نرم افزار واسه تبدیل فرمت مربوطه به DVD به طوری که قابل پخش بر روی دستگاه DVD باشه چی هست؟

با تشکر
    بهترین که h264 هست و مخصوصا اینکدر x264. برای دی وی دی ساختن Nero Vision خوبه. من همیشه با اون کار میکردم تا حالا. برنامه های دیگه هم هست ولی من با این یکی بیشتر کار کردم.

6. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    من به دنبال 1 نرم افزار برای تبدیل فرمت trp به سایر فرمتها میگردم.
    لطفن مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر
    _______
    سرچ کردم میگن این برنامه ی Avidemux این رو میتونه انجام بده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه جا هم این یکی رو گفتن خوبه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و البته من باهاش نتونستم فیلم کپچر شده با h264 رو درست ایمپورت کنم. همون اولی به نظر بهتر میاد. البته اون هم من تست کردم با h264 مشکل داشت.

تنها برنامه ای که من میتونم بگم خوب جواب میده TMPGEnc 4 Express هستش. من فقط با این جواب گرفتم و لا غیر. 40 50 تا رو تست کردم ....

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

سلام.
    یه کانورتور برایه تبدیل فایل amr (پسوند فایلهایه ضبط شده توسط گوشیه) به mp3 میخواستم .اگه بیزحمت زود معرفی کنین....
    این که فرمت عجیب غریبی نیست. فکر کنم همین جت آودیو هم تبدیلش بکنه. نهایت نشه هم میشه با audio convert master جواب گرفت. البته 50 مگ هست ...

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

با سلام.
    چه طوری میتونم وقتی یه فیلم رو کانورت میکنم پشت زیرنویس یه کادر سیاه بیاد؟

چه طوری میتونم وقتی یه فیلم فول اسکرین رو کانورت میکنم،از فول در بیاد و فقط پایین صفحه سیاه بشه؟مثل فیلمهای واید که روی تلویزیون غیر واید نگاه میکنیم بشه ،ولی فقط پایینش سیاه بشه.یعنی فیلم فشرده بشه بالاویه قسمتی از زیر صفحه سیاه شه.
    راستی قسمت سیاه جزو فیلم باشه.که میخوام زیرنویس بهش اضافه کنم،زیرنویسه بره اون قسمت.
    اگه با کانورتر نمیشه.با چه برنامه ادیتی میشه؟واجبه میخوام.
    ممنون.
    کادر انداختن رو بلد نیستم ... احتمالا باید با Corel یه کادر ثابت بندازی و زیرنویس رو تنظیم کنی روی همون بیاد ولی من تست نکردم ببینم چه قدری جواب میده.

برای اون یکی مساله برنامه های تبدیل یه گزینه برای LetterBox انداختن دارن. یعنی فیلم کشیده رو به صورت 4*3 در میارن که بالا پایینش سیاهه. این گزینه تو بیشتر برنامه ها که دیدم هست. زیر نویس انداختن هم با گزینه هایی مثل Burn Subtitle یا Hardcoded subtitle انجام میشه و زیر نویس میچسبه به خود فیلم .... نه یه جوری باشه که مثلا یه فایل جداست و تو بعضی دستگاهها باز نشه.

تا جایی که یادمه برنامه ای با اسم DVD Convert to x یا شبیه این دیدم که میشه رو ساب تایتل یه کارایی کرد مثل تغییر رنگ و جاش و اینا. سرچ کن ببین جواب میده یا نه. نتیجه رو هم بگو استفاده کنیم. کلا هر راهی پیدا کردی به ما هم خبر بده.
    Last edited by alireza1411; 21-12-2010 at 23:14.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام و روز به خیر
    نمیدونم اینجا جای درستیه یا نه برای این درخواست.
    من میخوام یه اسلایدشو بسازم و این اسلایدشو قراره برای یه جمعیت 300 نفری از همه سن و تیپی پخش بشه و برام قشنگ بودنش خیلی مهمه.
    این اسلید شو ترکیبی از چند آهنگ،چند تا فیلم و مقدار زیادی عکسه.اول corel video studio proX3 شروع به کار کردم که به نظرم خیلی برنامه بیخودی اومد.بعد یه برنامه به نام MAGIX Photo Story on CD DVD 9 delux دانلود کردم بد نبود ولی افکت های خیلی کمی داشت(شاید چون من نسخه 380MB گرفتم نه 1.5GB ) و خروجیش هم جالب نیست.اخر رفتم با نرم افزار قدیمیه خودم کار کنم corel video studio proX2 که خیلی باهاش حال میکنم همه فایلی رو میخونه خروجیاش خوبن و.... ولی اینم 2 تا مشکل داره 1- زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه(حروف جدا جدا هستن)2-افکتهای کمی داره.
    حالا میخوام بدونم میشه این مشکلات corel video studio proX2 رو حل کرد
    و
    آیا برنامه بهتری برای این کار هست یا نه؟؟

ممنون
    کورل افکت زیاد داره. چیز خوبیه ... مشکل فارسی رو من هم دارم ولی دنبال راه حل نرفتم ... فکر کنم با فارسی نویس مریم و از این جور برنامه ها بشه یه کارایی کرد.

برنامه ی دیگه Nero هستش .... اتفاقا همین الان نگاه کردم عجب افکتهای خوبی هم داره. البته از نظر تنوع شاید مثل کورل باشه ولی به نظرم راحت تر و خوشگل تر بود. باز نگاه بنداز ....

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------

سلام
    من چند تا کلیپ دارم با فرمت aviوmpgمی خوام انها را به بچسبانم بهترین برنامه که از کیفیت نکاهد وبشه در تنظیماتش fullهم مشخص کرد که فول نشان داده شود چه برنامه ای هست
    با تشکر
    اگه رزولوشن و کدک یکی باشه با Allok و استفاده از گزینه ی Original میشه. ولی متفاوت باشه من میگم با این برنامه بچسبون و با حجم بالا خروجی با کیفیت بگیر و بعد با برنامه ی خفن تری فشرده کن که کیفیت خوب باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید من فایل کرک برای نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو میخواستم از سیستمم پاک شده با تشکر

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

اساتید میشه یه برنامه معرفی کنید که مثلا یه قسمتی از فیلم بشه ارم گذاشت مثله مثلاً شبکه ها؟؟ولی 3gp ام ساپورت کنه و کیفیته فیلم همونطوری بمونه و اصلاً کاهش پیدانکنه

ممنون

12. این کاربر از amirkalak6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

من د وتا نرم افزار لازم دارم
    1-برداشتن صدای خواننده بدون افت کیفیت
    2-ضبط آهنگ Background

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •