فعلاً بايد صبر كرد ولي به نظر من ديگه نميشه Invisible رو ديدنوشته شده توسط rezaneda
من بيشتر آدرس سرور ها رو تست كردم جواب نگرفتم![]()
فعلاً بايد صبر كرد ولي به نظر من ديگه نميشه Invisible رو ديدنوشته شده توسط rezaneda
من بيشتر آدرس سرور ها رو تست كردم جواب نگرفتم![]()
سلامنوشته شده توسط bahdar
عزیز همون فایل رو یک بارم بریز کنار خود برنامه برای اون هم که گفته بودید تمام فایل های کسری لزم رو براتون بزارم اینجوری دقیقا" نتیجه نمیگیری بهتره که فایل ها رو برحسب نیاز بریزی البته بیشر فایل ها که ممکنه بهشون احتیاج پیدا کنی و همچنین یه چند تا آدرس رو در تاپیک میتونی پیدا کنی ولی این کارو انجام بده بعد اگر باز مشگل برطرف نشد با برنامه vb regisrer که در انجمن معرفی نرم افزار و همچنین فکر میکنم در خود تاپیک هم گذاشته باشمش با این برنامه اون فایل رو مجددا" رجستر کن مشگلت حل میشه به امید خدا
موفق باشی
سلامنوشته شده توسط Balrog
دوست عزیز کوکی های موجود در دستگاهتون رو پاک کن و همین طور پلاگین های رو 8 رو بعد از نصب از کار خارج کن
البته اگر همون موقع یه چند بار امتحان کنی معمولا" جواب میده و یا چند ساعت دیگرش ولی برای خلاصی این کار ها رو امتحان کن
موفق باشی
سلامنوشته شده توسط manmanman
این معمولا" به ای اس پی ربط داره ولی اگر میگید که همون قبلی رو استفاده میکنی تلفن اتصال رو یه چند باری عوض کن و امتحان کن اگر نشد بهتر میدونم با برنامه های تغییر ای پی یه با چک کنی انشا.. حل میشه اگر نشد بهتره شما هم مسنجرتون رو به روز کنید و از اکانات بهتری استفاده کنید
موفق باشی
سلام
اینم یکی از جدید ترین کرکرها که همو اکنون مورد استفاده قرار میگیره برای زدن آیدی
کار با کرکرها رو هم که قبل" براتون گفتم
اینم عکسی برنامه
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid.com جان! ممنون به خاطر سرنخى كه به من دادى!
با رفتن به HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager تو رجيسترى و تغيير مقدار Plug-in migration از 0 به 1 مشكل من حل شد!
omid.com جان ميشه لينك اونجايي كه اينو ياددادي بذاريکار با کرکرها رو هم که قبل" براتون گفتم![]()
سلامنوشته شده توسط Balrog
دوست عزیز بسیار خوشحالم که مشگل شما حل شد انشا.. همیشه موفق باشید
manmanman
دوست عزیز واقعا" خودمم نمیدونم در صفحه چندم گذاشتم ولی فکر میکنم حوالی صفحه 100 باید باشه زحمتشو بکش خودت به جای من بگرد
موفق باشی
سلام ببخشيد ميشه به من يه راهنمايي كنيد
من دنبال يه برنامه تو ميكردم كه به تمامي افراد توي روم p.m خوشحال ميشم جوابه منو بدين
مرسي منطز جواب شما هستم خداحافظ
سلامنوشته شده توسط afsoongar_ghadiri
دوست عزیز برای این کار میتونید از اسپمر ها استفاده کنید
برنامه های مربوطه در تاپیک موجود هستن باید بگردید پیداشون میکنی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)