یه E0/ac در حد صفر می تونی بگیری ! کولرم داره !
یه E0/ac در حد صفر می تونی بگیری ! کولرم داره !
دوست عزیز شما که 10.5 پول داری یه e0 مدل کولر دار بخر ( دسته دوم )
خدا وکیلی جنازش می ارزه به پراید
ماشینی هست که امکانات نداره اما موتورش و ایمنی بدنش جای امکاناتش رو پر میکنه .
شما با ماشینی مثل پراید تو خواب باید بتونین مثلا با یه پرشیا یا زانتیا رقابت کنید
اما شما باماشینی مثل تندر که 10 تومن پولش رو دادی می تونی ماشینی مثل پرشیا 18 ملیونی رو سوسک کنی
من یه کلیپ از پارس elx دیدم که با تعویض دنده تو 6000 0 تا 100 رو تو 12.60 زده بود اما تندر به راحتی 0 تا 100 رو 10 ثانیه میزنه .
کولر رو میشه اضافه کرد ولی هم اینکه اصلش یه چیز دیگس هم اینکه خیلی گرون تر در میاد. اگه بتونی e1+cp بخری خیلی خیلی عالیه. خیلی از امکاناتی رو که بخوایین داره. e0 درسته که از پراید بهتره ولی باید بتونین با امکاناتش کنار بیایین.
موفق باشید
...یه قرون بیشتر از 10,500 نمیتونیم جور کنیم...مگه E0 کولر دار هم داریم؟ چقدر گرونتر هستش که میگید خیلی گرون تر در میاد؟کولر رو میشه اضافه کرد ولی هم اینکه اصلش یه چیز دیگس هم اینکه خیلی گرون تر در میاد.
E0 کار کرده کولر دار گیر میاد بنظرتون با 10 تا 10,500 ؟؟
روی اکثر ماشینا میشه کولر گذاشت. حتی روی پیکان...
چه برسه به تندر 90.
یه قیمت هم از e0 a/c بگیر.
بله e0+ac کولر داره.البته این مدلش کولر رو خود کارخونه روش نصب کرده و گرئن در نمیاد. فکر کنم 300 تا 400 تومن گرون تر باشه. ولی اگه بخوایین خودتون بزارید فکر کنم نزدیک 700 تا 800 تومن در بیاد.
ارزونترینش V20 هست. در SD ها تیپ یک و دو و ... نداریم.
برای تفاوت ها میتونید اینجا رو ببینید:
برای ادامه بحث (البته اگه تا اینجا جواب نگرفتید) میتونید برید اینجا:
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
پژو 206 Sd
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بله لوگان جان (اسمت رو هم نمیدونیم)
در اکثر شهر ها و استانها همین 700 تومن هست. ولی من شنیدم در دزفول حدود 400 تومن هست.
اگه اختلاف این A/C و بدون کولر 300-400 تومن باشه که فکر میکنم بتونه با همین 10.5 هم یکی بگیره
![]()
ال – 90
سواری تندرال 90 – E0
بهترین رنگسواری تندرال 90 –E1100/500/000
بهترین رنگسواری تندرال 90 – E2125/000/000
بهترین رنگ133/500/000
میشه بپرسم اگه لوگان بخواد تو 10 ثانیه 0 - 100 رو بزنه باید تو چه دوری عوض کنه؟!!!
خود کارخونه میگه تو 10.2 ثانیه بعد شما چطور میگی راحت تو 10 میزنه
تازه کارخونه تو بهترین شرایط این تست رو انجام میده و با یه راننده کار آزموده
یا خودت امتحان کردی یا ...
منم اون کلیپو دیدم خیلی کند شروع به حرکت میکنه و زود دنده رو عوض میکنه
ماشینم که برای سوسک کردن نیست!!!
اگه بخوای سوسک کنی که باید قید ماشینو بزنی چون هم به موتور فشار میاری هم سریع عوض کردن دنده امکان داره به گیربکس صدمه بزنه
همیشه ماشین نیست. راننده از همه چی مهم تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)