تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 326 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلامت باشید
    خوشبختانه امروز خودم برنامم رو درستش کردم و به استادم تحویل دادم ودیگر نیازی به کمک شما نیست خوشبختانه...
    بعدشم شما با هر کی سوال بپرسه اینجوری میزنید تو برجکش ,یه سوال پرسیدم که درسته یا نه هزار حرف شنیدم غیر از جوابش دیگه کم مونده بود ...
    پس چطور اون بالا نوشتید:نام تاپيک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!! منم یسوال پرسیدم دیگه!
    البته یکی از خانمای اینجا خ داده بود که راهنماییم کنه که خوشبختانه برنامم رو امروز خودم درستش کردم
    به هرحال ممنون که وقت گذاشتید واین همه تومار برام نوشتید!: )
    موفق باشيد

Mehrdad Sh.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من تابع بازگشتی پیدا کردن ماکسیمم و مینیمم رو میخوام بنویسم.
    اما همیشه مشکلم سر فراخوانی و تعریف تابع هایی هست که باید از مرجع و اشاره گر و آدرس استفاده کنیم.
    الان مشکلاتش چیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلامت باشید
    خوشبختانه امروز خودم برنامم رو درستش کردم و به استادم تحویل دادم ودیگر نیازی به کمک شما نیست خوشبختانه...
    بعدشم شما با هر کی سوال بپرسه اینجوری میزنید تو برجکش ,یه سوال پرسیدم که درسته یا نه هزار حرف شنیدم غیر از جوابش دیگه کم مونده بود ...
    پس چطور اون بالا نوشتید:نام تاپيک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!! منم یسوال پرسیدم دیگه!
    البته یکی از خانمای اینجا خ داده بود که راهنماییم کنه که خوشبختانه برنامم رو امروز خودم درستش کردم
    به هرحال ممنون که وقت گذاشتید واین همه تومار برام نوشتید!: )
    خوب به سلامتی!!
    بعضی از دوستان و اساتید یکم کم حوصله اند او از سوالاتی که نیاز به توضیح موارد خیلی ابتدایی روداره پرهیز می کنند ..(زیاد جدی نگیرد )
    اولین نکته ای که باید که اینجا رعایت کنی اینکه همه اینجا دارای احترام هستند چه کسی که یک پست داده چه کسی که 10000 پست داده و همچنین دوستانی که جواب پستی رو میدن در حقیقت به شما کمک کردن و نه اینکه وظیفه داشتن و باید حتما به شما جواب می دادن... و همچنین نوشتن جملاتی مثل :
    کسی نیـست اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یا
    جواب نبود؟
    ؟
    با عث می شه دوستان کمتر رقبت پیدا کنند یا اصلا سوال شما رو ندید بگیرند و به دیگر سوالات پاسخ بدن(البته در این چنین تاپیک هایی عمومی هست ولی در مواقعی که تاپیک این چوری نیست اون تاپیک بسته میشه).

----------------------------------------------------------------------------------------

یکی دیگه از چیز هایی خیلی دوستان رو موقع جواب دادن اذیت می کنه اینه که کد ها رو اخل تگ کد یا html نمی گذارید که البته برای شما طبیعی هست.. بهتره که کد ها رو داخل تگ کد بزارید تا دوستان به جواب دادن ترغیب بشن...

----------------------------------------------------------------------------------------

و آخرین چیزی که باید گفت اینه که سوالتون را کاملا واضح بیان کنید .. سوال کلی جواب کلی رو هم داره!! و اینکه اینجا جای رفع اشکال و در مواردی توضیح کد هایی که معمولا مبتدی ها با اون مشکل دارند و در مثال ها دچار ابهام می شن نه اینکه تقاضای کن پروژه رو کنید(البته شما تقاضای کل پروژه رو نکرید.)

همچنین اگر سوالی رو دارید که فکر میکنید از حد مبتدی خارجه و جنبه های مختلفی رو شامل مبشه می تونید یک تاپیک جدا باید عنوان مناسب بزنید.

---------------------------------------------------------------------------------------

سوالاتتون رو از پست های بعدی دقیق و جزئی بیان کنید اینجوری خیلی خیلی خیلی زود به جوابتون می رسید!

موفق باشید

4. 5 کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiring water's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Paint Bucket اسم:سپهر

پيش فرض

با سلام.
    من قصد یادگیری یکی از زبانهای برنامه نویسی رو دارم. همچنین قصد خوندن رشته کامپیوتر (نرم افزار) رو دارم
    مخواستم از عزیزان و اساتید سوال کنم که چه زبانی از خانواده C رو بمن پیشنهاد میدن? اصلا بنظر شما C خوندن برای اولین زبان برنامه نویسی مناسبه یا نه؟ (طبق تحقیقاتی که خودم انجام دادم, یا گفتن C شارپ یا پلاس پلاس)
    اولویت های من برای یادگیری زبان اینه که در درجه اول کارایی زبانش بالا باشه و دوم اینکه در دروس دانشگاه بکارم بیاد و سوم واسه -- و ویروس نویسی و ... هم بکار بیاد

خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید مرا

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

با سلام.
    من قصد یادگیری یکی از زبانهای برنامه نویسی رو دارم. همچنین قصد خوندن رشته کامپیوتر (نرم افزار) رو دارم
    مخواستم از عزیزان و اساتید سوال کنم که چه زبانی از خانواده C رو بمن پیشنهاد میدن? اصلا بنظر شما C خوندن برای اولین زبان برنامه نویسی مناسبه یا نه؟ (طبق تحقیقاتی که خودم انجام دادم, یا گفتن C شارپ یا پلاس پلاس)
    اولویت های من برای یادگیری زبان اینه که در درجه اول کارایی زبانش بالا باشه و دوم اینکه در دروس دانشگاه بکارم بیاد و سوم واسه -- و ویروس نویسی و ... هم بکار بیاد
    سلام.
    نظر من اینه که اول معیارهاتو تعیین کنی که اصلا میخوای برنامه نویسی یادبگیری برای چی! (که شما نوشتی کارایی/دانشگاه/ویروس که ارتباط زیادی هم باهم ندارن ولی باز خوبه که نوشتی)
    بعد بیای تحقیق کنی که کدام زبان میتونه به بهترین نحو این کارهارو انجام بده (چون تقریبا با هر زبانی میشه بیشتر کارهارو انجام داد)
    بعد که به نتیجه رسیدی دقیقا همون زبان رو شروع کنی به یادگیری و نیازی نیست هیچ زبان دیگه ایی رو قبلش یا وسطش یا بعدش یا ... یاد بگیری.(از اول بروسراغ همون زبانی که میخوای یاد بگیری. هیچ زبانی مکمل دیگری نیست)
    ----------
    حالا پیشنهاد خودم (با توجه به دانشگاه/ویروس/کارایی - کمرنگه زیاد مهم نیست و زیاد بهش فکر نکن/آخری هم از همه مهمتره)
    در حال حاضر بهترین کارایی و بیشترین استفاده برای ساخت انواع بدافزار ها زبان ++C/C میباشد.(فرقشون در شی گرا بودنشونه که بعد از اینکه به یکیشون مسلط شدی دیگری هم در خدمتت هست چون فرق زیادی با هم ندارن)
    زبان سخت و پیچیده ایی هست و یادگیریش زمانبره ولی بعد از اینکه کامل یادبگیریش به معنای واقعی یک برنامه نویس میشی.
    تقریبا هرکاری رو میتونی باهاش انجام بدی و تمام کتابخانه ها و برنامه های قوی و بزرگ یا توسط این زبان نوشته شده اند یا پورتی به این زبان دارند.
    هر جا صحبت از سرعت و مصرف حافظه و کلا موارد حساس باشه این زبان هم اونجا حضور داره و کلا ساخته شده برای همین موارد.
    و ...
    Last edited by Expert32; 19-04-2013 at 22:32.

7. 4 کاربر از Expert32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

با سلام.

خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید مرا
    سلام
    با توجه به نيازهاي شما،زبان C بهترين گزينست.
    بعد از يادگيري زبان C ، زبان C++ رو به شما پيشنهاد ميكنم.
    و در نهايت به هر زباني كه بخوايد از جمله سي شارپ وسي شارپ.نت و جاوا ،چون زبان سي در اصل پدربزرگ تمامي اين زبان هاست.
    ببينيد،هر زباني مزيت هاي خودش رو داره.براي مثال سرعتي كه پاسكال داره هرگز سي نخواهد داشت اما،پاسكال هم مشكلات زيادي داشت و براي همين تقريبا كنار گذاشته شد.
    در كل،سي از همه جامع تره و دستتون براي انتخاب شاخه هاي زبان ديگه بازتره.

OOP .

Mehrdad Sh.

9. 3 کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام
    دوستان من تابع بازگشتی پیدا کردن ماکسیمم و مینیمم رو میخوام بنویسم.
    اما همیشه مشکلم سر فراخوانی و تعریف تابع هایی هست که باید از مرجع و اشاره گر و آدرس استفاده کنیم.
    الان مشکلاتش چیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون
    تابع بازگشتي شما به صورت بي نهايت تكرار ميشه و سيستم اصطلاحا "سرريز" ميشه.
    تابع بازگشتيتون رو به صورت كامل بازنگري و حتما trace كنيد.
    ببخيد اگر بيشتر از اين نتونستم كمكتون كنم.

Mehrdad Sh.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiring water's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Paint Bucket اسم:سپهر

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید.
    من شروع به یادگیری #C کردم! کاملا در برنامه نویسی هم noob هستم ولی عظمم رو جذم (جزم) کردم که مرحله حرفه ای شدن برم.
    سوالی که من داشتم اینه:
    زبان #C توی کدوم برنامه های IDE (به جز Visual Studio) خونده میشه؟ و کدومشون بهتره که من باهاش کارکنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ببخشید من میخواستم وقتی کاربر مثلا عدد 3 رو به برنامه میده 3 تا * نشون بده اگر کمک کنید ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام ببخشید من میخواستم وقتی کاربر مثلا عدد 3 رو به برنامه میده 3 تا * نشون بده اگر کمک کنید ممنون میشم.
    يك عدد رو از كاربر ميگيريد و عدد رو در يك حلقه ي while ميزاريد و تا وقتي عدد صفر نشده درون حلقه يك * چاپ كرده و عدد رو يكي كم كنه.

Mehrdad Sh.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •